TRIMIT Fashion og CORNATOR klæder Nümph på til fremtiden

Modevirksomheden Nümph kørte på en ældre version af Navision, der ikke længere kunne understøtte kundernes efterspørgsler, virksomhedens ønsker til effektiviseringer og Nümphs bestræbelser på at være med helt fremme i branchen.
 
Det var blevet tid til at kigge sig om efter en ny IT-løsning.
Nümphs CEO Lars Ø. Jensen var ikke i tvivl om, at det skulle være en brancheløsning og gik i gang med at undersøge markedet – opløbet blev hurtigt indsnævret til tre brancheløsninger.

 

Gode referencer og anbefalinger gjorde det nemt

Lars talte med flere kollegaer i modebranchen og her var det TRIMIT Fashion og CORNATOR der blev nævnt, som det foretrukne valg.

 

”De gode referencer i branchen og deres anbefalinger af TRIMIT Fashion og CORNATOR gjorde det til et nemt valg for os”, fortæller Lars.

 

Nümph er designer af lækkert tøj til kvinder. 

God kemi og masser af sparring

Inden Nümph traf det endelige valg, var de igennem en række salgsmøder, demo’er og en forretningsanalyse sammen med CORNATOR. I forretningsanalysen blev de forskellige processer i Nümph analyseret. CORNATOR kom herefter med forslag og input til, hvordan TRIMIT Fashion bedst kunne understøtte og effektivisere disse.

 

”Analysen viste os endnu en gang, at CORNATOR har en rigtig god forretningsforståelse. De kender branchen indgående og bruger deres store erfaring fra deres andre kunder. De udfordrede os også og kom med en masse gode forslag og så kom de med råd til andet i forretningen som hardware/infrastruktur- og logistikvalg m.m...”, fortæller Lars.

CORNATOR ser frem til endnu mere sparring og samarbejde med Nümph.

 

Nümph er en spændende virksomhed, som vi er glade for at kunne byde velkommen. Vi glæder os til at skabe masser af værdi i deres forretning.
Hos CORNATOR bliver Nümph også en del af ”TRIMIT Fashion-familien”, som de får rig mulighed for at sparre med til vores ERFA-møder”
  fortæller Per Brix, der er ansvarlig for salg af TRIMIT Fashion og TRIMIT Living hos CORNATOR.
 

Om Nümph

Nümph designer lækkert tøj til kvinder.
På deres website kan man læse, at deres tøj er designet til den optimistiske, stærke og selvstændige pige, der tiltrækker sig opmærksomhed via hendes egen personlige stil.

 

Du kan se og købe deres lækre tøj lige her.

 

Nümph designer deres kollektioner gennem leg 
med former, detaljer og håndtegnede print. 

 
CORNATOR reference

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...