Furniture

"Vi valgte Dynamics NAV TRIMIT Furniture, fordi det er det mest branche-tilpassede system på markedet. Det har samtidig den fordel, at det er en standardsystem."

FREDERICIA Furniture anbefaler TRIMIT Furniture

Komplet IT-system

Kunderne – hvad enten det er på B2C- eller B2B-markedet - efterspørger ofte skræddersyede løsninger, som netop matcher deres behov. Som køkkenproducent, møbelproducent eller forhandler bestræber vi os på at opfylde deres behov ved at tilbyde køkkener og møbler i et utal af modeller og varianter. Det giver store udfordringer i værdikæden – fra tilbud/ordre til levering og service.

Mange løser udfordringerne ved at benytte en række systemer, værktøjer og regneark der hver for sig håndterer problemstillingerne, men som ofte ikke hænger sammen.

I TRIMIT skal data kun indtastes en enkelt gang og kan bruges i samtlige led af organisationen, så I kan tage velovervejede beslutninger på et fælles grundlag.

Læs mere om løsningen

ERP med 4 integrerede web-portaler

TRIMIT Furniture løsning

TRIMIT Furniture - en IT-løsning der er skruet helt rigtigt sammen til møbelbranchen

Se hvordan din virksomhed får masser af værdi, med en IT-løsning, der er lavet til netop din branche!

Se filmen om TRIMIT Furniture

Vidste du at:

TRIMIT Furniture-løsningen har eksisteret i mere end 20 år og at mere end 50 møbelvirksomheder anvender løsningen.

Det er blandt andet idéer og erfaringer fra vores møbelkunder, der former og videreudvikler vores løsning og sikrer, at den bliver ved med at være branchens stærkeste løsning.

Vidste du at:

TRIMIT Furniture understøtter alle virksomhedens processer og at stærk variantstyring, god salgsprisopbygning, smidig integration af kundeordrer, større overblik, store effektiviseringer samt forbedret kundeservice blot er nogle af de fordele vores kunder fremhæver ved TRIMIT Furniture.

Vidste du at:

TRIMIT Furniture inkluderer en række branchespecifikke portaler bestående af TRIMIT B2B, TRIMIT Webshop, TRIMIT Sales Agent & TRIMIT Supplier Portal. Portalerne er fuldt integreret i din TRIMIT-løsning. Du får opdateret og hurtig tilgængelig information, der kun skal indtastes én gang og herefter kan vises alle relevante steder. Du kan give dine kunder eller leverandører bedre service, ved at give dem adgang til dine varer hele døgnet.

Læs mere om vores portaler

Med TRIMIT B2B kan Cane-line give både forhandlere og kunder bedre service

”Vi kan komme direkte i kontakt med vores forhandlere, og vi kan informere dem direkte om tilbud med mere gennem portalen. Ved at logge ind kan forhandlerne ligeledes få adgang til al den information, der er relevant for dem. Og det er en slags win-win situation, fordi det er tidsbesparende både for os og for dem”

- Annette Muus, økonomichef, Cane-line & Sika Design A/S

Læs Cane-line casestory
Cane-line B2B CORNATOR

Stærk variantstyring, smidig integration af kundeordrer og solid indsigt i møbelbranchens vilkår er de væsentligste årsager til, at Montana kører TRIMIT Furniture, der understøtter alle virksomhedens processer.

”At der er fem milliarder kombinationsmuligheder, hvilket stiller store krav til produktions- og ordrestyring, og det kan kun lade sig gøre ved hjælp af et stærkt IT-system”

- Jan Rasmussen, Indkøbschef, Montana Møbler A/S

Læs Montana casestory

FREDERICIA har fået færre fejl og større effektivitet med TRIMIT Furniture

Stærk variantkonfiguration, god salgsprisopbygning og solid indsigt i møbelbranchens vilkår er væsentlige årsager til, at FREDERICIA kører Dynamics NAV med TRIMIT Furniture.

Se FREDERICIA video-reference

JKE Design

"Det er blandt andet produktionsingeniører samt folk med brancheerfaring, der er ansat hos CORNATOR, hvilket vil sige, at de har haft hænderne i det og ikke kun siddet med det praktiske. Det giver os stor tryghed, at det er folk, der ved, hvad de har med at gøre."

KA interiør

"TRIMIT blev valgt på grund af den branchetilpassede løsning med de muligheder, det giver os for at have indflydelse på udviklingen. CORNATORs konsulenter er yderst kompetente og gode til at sætte sig ind i vores forretning."

Erik Jørgensen

"CORNATOR ved, hvad det drejer sig om inden for branchen. Det er tydeligt at mærke den store knowhow, som de har fået igennem deres mange møbelkunder. Alle drager nytte af hinandens erfaringer, og det er en stor styrke."

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...