Living

  • "Vi valgte CORNATOR fordi de udviste tydelig forståelse og respekt for vores forretningsmodel og virksomhedsdrift"

    ATC Footwear anbefaler TRIMIT Living

  • "TRIMIT Sales Agent resulterer i færre fejl, bedre lagerstyring, hurtigere kundservice og et øget salg hos DIXIE"

    DIXIE anbefaler TRIMIT Living

  • "TRIMIT Living har givet os et markant bedre overblik og en meget større effektivitet i vores arbejdsgange, så vi kan betjene mange flere kunder"

    Becksöndergaard anbefaler TRIMIT Living

Hvorfor vælge TRIMIT Living? 

TRIMIT Living fra CORNATOR er en komplet standardløsning, skræddersyet til livingbranchen.

Løsningen giver fuldt overblik over processerne i din kerneforretning med et komplet, integreret IT-system, der optimerer flowet i din værdikæde - fra design til kundeservice.Se animationsfilmen  

Komplet standardløsning

TRIMIT er en integreret løsning, der dækker hele værdikæden fra design til kundeservice. Det giver jer en samlet platform hvor tingene hedder det samme, hvor alle arbejder i samme system og hvor I kan arbejde langt bedre sammen både internt og eksternt.

Økonomistyring og PDM, lager og logistik, web og Excel. Er I ved at drukne i systemer, der ikke vil samarbejde, eller systemer, der skal opdateres hver for sig? Og mener du ligesom os at det kan gøres nemmere og bedre? Så synes vi du skal introduceres for TRIMIT.

Data skal kun indtastes en enkelt gang og kan bruges i samtlige led af organisationen, så I kan tage velovervejede beslutninger på et fælles grundlag.

Vi ser TRIMIT værdikæden som følger: TRIMIT er designet så løsningen passer til modebranchen – du behøver altså ikke tilpasse din virkelighed til systemet.

Læs mere om TRIMIT Living

ERP med 4 integrerede web-portaler

TRIMIT Living løsning

Greengate valgte TRIMIT Living og CORNATOR

"...TRIMIT var den suverænt bedste løsning og med CORNATORs store erfaring, omfattende branchekendskab og en lang liste over referencer var vi slet ikke i tvivl...."
Flemming Nordstrand, Greengate.

 Læs mere 

Vidste du at:

TRIMIT Living er resultatet af mere end 20 års tæt videns- og erfaringsudveksling med vores kunder. Viden og erfaring fra den enkelte virksomhed opsamles løbende og omsættes til funktionaliter, der stilles til rådighed for alle kunder.

Vidste du at:

Din første kontaktperson hos CORNATOR vil blive Per Brix, der har mere end 20 års erfaring med tekstil og IT. Han er den helt rette mand til at dele ud af sin viden og sine erfaringer når det drejer sig om TRIMIT Living og hvordan løsningen kan skabe værdi for din virksomhed.

Vidste du at:

TRIMIT Living inkluderer en række branchefokuserede portaler: TRIMIT B2B, TRIMIT Webshop, TRIMIT Sales Agent & TRIMIT Supplier Portal. Alle Portaler er fuldt integreret i din TRIMIT-løsning. Du får opdateret og øjeblikkelig information, der kun skal indtastes én gang og herefter kan vises alle relevante steder. Du giver kunder eller leverandører bedre service, ved at give dem adgang til dine varer hele døgnet.

Læs om vores portaler

Gran Living ledte længe efter et standard IT system, der kunne understøtte deres behov - Valget faldt på TRIMIT Living.

Vi valgte TRIMIT, fordi der er rigtig mange funktioner, som passer rigtig godt til vores type virksomhed. En udfordring som vi havde i standard Navision var, at den ikke var tilpasset vores måde at arbejde på. 
Det gjorde, at vi havde rigtig mange specialtilretninger. Der var TRIMIT tilpasset vores måde og vores verden og derfor valgte vi at arbejde med TRIMIT.
”.

 Se filmen

DIXIE har fået en ekstra fordel i konkurrencen på modemarkedet!

”Nemmere betyder i denne sammenhæng færre fejl, bedre lagerstyring, hurtigere kundeservice og et øget salg. DIXIE har med andre ord fået en ekstra fordel i konkurrencen på modemarkedet”

Michael Resen, Sales Back-Up, DIXIE

ATC Footwear - Angulus

CORNATOR ved hvor ”skoen trykker” og dermed også, hvordan deres brancheløsning TRIMIT Fashion bedst kan understøtte ATC Footwears processer

"Vi valgte CORNATOR som leverandør primært fordi de udviste tydelig forståelse og respekt for vores forretningsmodel og virksomhedsdrift. CORNATOR formåede at udfordre os til at tænke vores nuværende arbejdsprocesser igennem og kun ændre, hvor det gav god mening for både os og TRIMIT-løsningens funktionalitet".

Læs ATC Footwear casestory

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...