Du er inviteret til CORNATOR Kundedag 2018

Her har du blandt andet chancen for at….

  • Få allerseneste nyt fra CORNATOR & TRIMIT.
  • Høre hvad Microsofts fremtidsplaner blandt andet med Dynamics 365 Business Central betyder for din virksomhed.
  • Få masser af gode råd og konkrete værktøjer til din virksomhed.
  • Høre indlæg fra spændende virksomheder som DK Company, Thürmer Tools, Cane-line, Venti & mange flere.
  • Snakke med kollegaerne i – samt på tværs af brancherne, samt selvfølgelig Microsoft, TRIMIT, CORNATOR og vores samarbejdspartnere.
 

CORNATOR Kundedag 2018

 

8:00

Morgenmad & registrering

 

9:00

Velkommen

Vi byder velkommen og sætter scenen for dagens spændende program.

 

9:15

Hvordan ser det nye Dynamics ud?

Hvad vil det nye NAV - Dynamics 365 Business Central betyde for dig og din forretning? Microsoft og TRIMIT løfter sløret for, hvad fremtidens versioner kommer til at indeholde.  

 
 

10:45

Pause og networking

 

11.15

Ready to self-disrupt?

Han er blevet kaldt mr. Disruption. Erick Thürmer er en af landets skarpeste hjerner, når det handler om disruption, nye muligheder og eksponentiel udvikling. I dette oplæg fortæller han om alle udfordringerne, gevinsterne, hemmelighederne, tips og tricks – og afslører hvilke planer tøjgiganter som Inditex og H&M har med den nye teknologi.

 
 

12:15

Frokost

 

13:15

Session 1

Mød CORNATOR

At skifte IT-platform er en stor beslutning. Sammen med vores kunder, vil vi fortælle hvordan du med ro i maven kan vælge CORNATOR.

Session 2

Cyber sikkerhed

Hør om de allernyeste tiltag indenfor cyber sikkerhed og få gode råd til, hvordan du bedst sikrer din virksomhed.

 

Session 3

Online marketingkampagner - gjort smartere med online tools

Online marketingchef Ib Potter fra webbureauet CO3 fortæller om at vælge ”de rigtige” online tools og ikke mindst, at få dem brugt rigtigt. Få en introduktion til en række gode tools – og hvordan du skal bruge dem til at tiltrække de rigtige besøgende – og få dem konverteret til kunder. Du kommer fra oplægget med konkrete online tjenester og en god fornemmelse af, hvordan de kan tænkes ind i din egen online markedsføring.

CASE: De danske designfirmaer Cane-line & Sika Design producerer bla. havemøbler i høj kvalitet. Salgsdirektør hos Sika-Design Michael Maegaard kommer og fortæller om deres online rejse fra de allerførste tanker til i dag.

Session 4

Kunstig intelligens skal være tilgængelig for alle

AI er for alvor på vej ind i de it løsninger vi kender i dag og kommer hurtigere end forventet til at præge digitaliseringen i såvel offentlige som private virksomheder. I denne session kan du lære mere om Microsofts teknologier, kundecases, samt hvordan man let kan komme i gang med at benytte services som cognitive services, machine learning og bots.

 
 
 

14:15

Pause og networking

 

14:45

DK Company

DK Company er en af Danmarks mest spændende, fremadstormende virksomheder. Hør Group CEO Jens Poulsen fortælle om, hvordan man fastholder en virksomhedskultur i en organisation der med rekordfart er vokset til 2200 medarbejdere.

 

15:45

Afrunding

 

16:00

Tak for i dagErick Thürmer

Erick Thürmer er direktør i Thürmer Tools og oldebarn af virksomhedens grundlægger, der opfandt og patenterede gevindet i 1898.

Erick besidder en meget bred viden med sin teorestiske baggrund fra Herlufsholm Kostskole, CBSBusiness, Singularity University og som uddannet landmand fra Næsgaard. og så er han Gardehusar.

Erick ser sig selv som advokat for exponentielt lederskab og digital produktion, og har et ønske om, både at favne de nye muligheder samt at udbrede kendskabet til 3D print, 4D print og AI i Danmark og resten af Skandinavien.


Jens Poulsen

Jens Poulsen er grundlægger af og i dag koncerndirektør i DK Company A/S, som han stiftede i 2001.

DK Company er vokset via opkøb gennem alle årene og er i dag Danmarks næststørste tekstil virksomhed med en forventet omsætning på mere end 3 mia. kr. og ca. 2.200 medarbejdere.

DK Company består i dag af 20 brands, der tilbyder value for money samt luxury for less produkter primært inden for midmarket segmentet. Produkterne afsættes via de tre kanaler wholesale, online og egne og partnerbutikker med en butiksportefølje på 250 butikker, primært i Skandinavien.

 

HVOR & HVORNÅR

Tirsdag d. 12.juni 2018

Hindsgavl Slot
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart

 

Tilmeld dig nu

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...