Living

TRIMIT Living er et ERP-system bygget på Microsoft Dynamics NAV, men tilpasset de særlige forhold i livsstilsbranchen.

 

Få en gratis demo

Et ERP-system skræddersyet dine udfordringer

Hvorfor udvikle selv, når du kan få et system skræddersyet til dine udfordringer? Hos CORNATOR har vi mere end 25 års erfaring med kunder i livsstilsbranchen. Det betyder, at du undgår dyr specialudvikling, og får en løsning designet til behovene i netop din branche.

Konkrete fordele:

  • Hurtig implementering
  • Bedre overblik over din forretning
  • Effektivisering af dine arbejdsprocesser
  • Undgå at bygge standardfunktioner fra bunden
  • Saml alle dine processer i ét system

Vi ser TRIMIT værdikæden som følger: TRIMIT er designet så løsningen passer til modebranchen – du behøver altså ikke tilpasse din virkelighed til systemet.

TRIMIT Living løsning

Få en komplet standardløsning

TRIMIT Living er en integreret løsning, der dækker hele værdikæden fra design til kundeservice. Det giver jer en samlet platform, hvor tingene hedder det samme, hvor alle arbejder i samme system og hvor I kan arbejde langt bedre sammen både internt og eksternt.

Data skal kun indtastes en enkelt gang og kan genbruges i samtlige led af organisationen. På den måde kan I tage velovervejede beslutninger på et fælles grundlag. 

Vi ser TRIMIT værdikæden som følger: TRIMIT er designet så løsningen passer til modebranchen – du behøver altså ikke tilpasse din virkelighed til systemet.

TRIMIT Living løsning

Greengate var aldrig i tvivl

”Vi kiggede på flere forskellige løsninger, men blev hurtigt klar over, at TRIMIT var den suverænt bedste løsning og med CORNATORs store erfaring, omfattende branchekendskab og en lang liste over referencer var vi slet ikke i tvivl om, at det er CORNATOR vi vil arbejde sammen med”.

 Få hele historien her

TRIMIT Living er det helt rigtige valg for Gran Living

"Vi har i Gran Living valgt at arbejde sammen med CORNATOR, da vi føler at deres store kendskab til vores branche kan være med til at sikre den bedst mulige løsning for os. Vi er blevet mødt af folk fra CORNATOR, som taler vores sprog, hvilket har givet os stor tryghed i den proces vi er igennem. Så for os har TRIMIT været det helt rigtige valg”

 Få hele historien her

Hvorfor vælge CORNATOR?

Som dansk eneforhandler af TRIMITs løsninger har CORNATOR stor viden inden for branchespecifikke ERP-systemer – det gælder også livsstilsbranchen. Og med mere end 25 års erfaring er vi de rette at gå til, hvis du ønsker en løsning med masser af specifikke funktioner, der optimerer din virksomheds processer fra produktstyring til salg og service.

Få en gratis demo

Se, hvordan en branchespecifik IT-løsning kan optimere din forretning.

Få demo

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...