15. oktober, 2012

CORNATORS kunde Dixie er én af de første kunder i verden på Microsoft Dynamics NAV 2013

Dixie er én af de første kunder i verden, der er live på den nyeste version af Microsoft Dynamics NAV; Microsoft Dynamics NAV 2013. Ifølge Dixies direktør Flemming Warrer Jensen var de ikke i tvivl om, at de ville være med i projektet om at komme op på NAV 2013, da de vidste at de var i trygge hænder hos CORNATOR.

Det viste sig da også at være en forholdsvis simpel proces. Ved at implementere TRIMIT Fashion har Dixie fået et markant bedre overblik over virksomheden. Løsningen har vist sig at være meget omkostningseffektiv og med løsningen har Dixie har fået  effektiviseret en lang række processer, hvilket gør, at de nu har tid til at fokusere mere på deres kunder. Dixie tilbyder accessories til kvinder.

Den første kollektion blev lanceret på CIFF (Copenhagen Fashion Fair) i august 2004. Siden da er Dixie blevet en succesfuld virksomhed i vækst. Det er lykkedes at etablere en stærk identitet på såvel den nationale som den internationale modescene. Dixie kommer årligt med 6 kollektioner, hvoraf 70% er på lager, når kollektionen præsenteres.

Se reference-video med DIXIE og lær om de fordele Dixie har fået gennem TRIMIT Fashion og Microsoft Dynamics NAV 2013:

DIXIE på NAV 2013

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...