11. januar, 2013

De første kunder i gang med NAV2013

Siden releasen af den nye NAV2013 har vi ikke ligget stille, for vi har oplevet stor interesse fra vores kunder i at blive opdateret til denne nye version. Vi er fuld gang med at flytte de første kunder; fem kunder er enten i drift eller på vej og endnu flere er gået i gang med forberedelsen.

Modeproducenten Dixie er vores første kunde på NAV2013 og også én af de første i verden. Fik du ikke set videoen og hørt, hvad direktør Flemming W. Jensen siger om overgangen – så se videoen her:

TRIMIT og CORNATOR er en af de partnere, som var først ude med 2013 worldwide. Dette er muliggjort af vores mangeårige og tætte samarbejde med Microsoft, hvor vi er særlig udvalgt partner til at få de nye versioner af Dynamics NAV til rådighed før andre. Dette er en medvirkende årsag til, at vores kunder kan glæde sig over, at valget af TRIMIT og CORNATOR som leverandør sikrer, at jeres system altid kan være up-to-date og derfor også tilbydes hurtigst muligt at komme på den nyeste og mest moderne platform.

Vi har valgt at bruge 3. parts løsninger til udvalgte dele af den samlede programpakke. Dette er typisk inden for systemområder, hvor andre partnere allerede har udviklet gode, funktionelle og dokumenterede programdele. Det betyder også, at vi først kan tilbyde kunder opgradering til den nye version i takt med at 3. partsløsninger også er klar til Dynamics NAV 2013, alt afhængig af hvilke af disse 3. partsløsninger, der bruges af respektive kunder. Vi holder os løbende ajour med hvornår de 3. partsløsninger vi arbejder med er klar.

Da opdateringen til denne nye version samtidig introducerer behov for tilpasninger af jeres servermiljø samt evt. tilpasning af egne rapporter ol. anbefaler vi, at I hurtigst muligt kontakter os, så vi kan hjælpe jer med at få lagt plan for den kommende opgradering. Alt afhængig af jeres nuværende platform og opsætning kan I med fordel få iværksat aktiviteter, der sikrer, at den senere opdatering til 2013 bliver så hurtig og effektiv som muligt.

Er du ved at være klar? Så få en nærmere snak herom med din projektleder næste gang I taler sammen eller tag fat i account manager Morten Nielsen på mni@cornator.com eller tlf. 60184477.

DIXIE på Dynamics NAV 2013

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...