31. maj, 2013

ERFAringsudveksling i ’møbelland’ var vellykket

”En rigtig god dag.” Sådan lyder den umiddelbare evaluering fra account manager Morten Nielsen, efter sidste uges ERFA-møbel-møde, som blev afholdt på KVIKs hovedkontor i Vildbjerg ved Herning. Efter en kort velkomst samt oplæg fra TRIMIT omkring status på systemet, kom TARGIT på banen og fortalte om deres BI-løsning, som er et supplement til TRIMIT. Dernæst var der indlæg fra KVIK omkring forretningen og deres IT, og det blev afsluttet med en god gåtur rundt på lageret, i produktionen samt i deres showroom.

Morten Nielsen fortæller, at der var mødt cirka 20 personer op, og de repræsenterede forskellige kunder fra hele landet.

Han fortæller, at det udover erfaringsudvekslingen kunderne imellem, også er en ideel mulighed for ham til at nå ud til flere kunder på én gang.
”Det er et forum, hvor jeg har mulighed for at dele information bredt, samt være med til at inspirere kunderne, så de får mest muligt ud af deres TRIMIT-løsning. Vi har meget fokus på, at det ikke bliver et salgsmøde, men derimod et indspark til erfaringsudvekslingen blandt kunderne”, fortæller Morten Nielsen.

Efter frokost var det kundernes tid til at bidrage med egne erfaringer og oplevelser med TRIMIT. Deltagerne blev delt ind i to spor. Det ene havde emnet ”salg og ledelse”, mens det andet dækkede ”produktion – indkøb.”

Emnerne er altså lavet på forhånd, men ellers er det tanken, at en kunde deler ud af sin egen erfaring med et af emnerne, og efterfølgende tager man en dialog med udgangspunkt i netop det. Det har fungeret og er lykkedes rigtig godt denne gang”, fortæller Morten Nielsen.

Det er i øvrigt hans vurdering, at indlæggene, som var udvalgt via inputs og i samråd med nogle af kunderne, var rigtig gode. Og netop det er meget vigtigt for CORNATOR.
Det er vigtigt for os, at kunderne synes, det er spændende, og at de får noget ud af det. For glade kunder er gode kunder”, siger han.

Næste ERFA-møbel-møde bliver i foråret 2014, og allerede nu har Fredericia Furniture meldt sig på banen til at ville lægge lokaler til næste gang. Det er dog ikke kun møbelkunderne, der har glæde af CORNATORs ERFA-dag. I denne uge afholdt CORNATOR nemlig også ERFA-møde for tekstil-kunder, og til efteråret afholdes der ERFA-dag for industrikunderne.

CORNATOR ERFA for møbelkunder

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...