23. august, 2019

Mød Marcus - vores teamleder i Portalafdelingen

Mød Marcus - vores nye teamleder i Portaler 

1. oktober 2018 var første arbejdsdag hos CORNATOR for Marcus Harrestrup Jacobsen, der startede som forretningskonsulent i CORNATORs Portalafdeling (eCommerce). Og herefter er det gået stærkt for Marcus. Fra 1. april 2019 er han nemlig udnævnt som teamleder i afdelingen. 

"Jeg har jo ikke været i min afdeling ret længe," siger Marcus Jacobsen om udnævnelsen. "Der er generelt høj anciennitet, så jeg havde gjort mig nogle tanker om, hvordan folk ville reagere, når jeg skulle være teamleder for dem, der har været her længere. Men det har kun været positivt. Folk tænker, at det er fedt, at der kommer en med friske øjne og ny energi. Så der har været positive tilkendegivelser hele vejen rundt."

 

Marcus startede hos CORNATOR den 1. oktober 
og er nu teamleder i portal afdelingen. 

De rigtige kvalifikationer gav jobkontakten

Efter i nogle år at have drevet egen virksomhed med flere ansatte kom skiftet til CORNATOR i stand, fordi Marcus gerne ville have mere sparring i hverdagen. Han er oprindeligt uddannet inden for markedsføring og salg, hvilket han senere har suppleret med en uddannelse som Datamatiker. Og det var en kombination, der gav pote. 


"Jeg savnede nogle kolleger og ville rigtig gerne være en del af et team," siger Marcus. "Jeg kendte et par stykker heroppefra. Dem stod jeg og snakkede med og fortalte, at jeg stoppede som selvstændig. Det hørte portalchefen, og han gav mig et visitkort og bad mig komme op til et møde. De stod nemlig og ledte efter en, der kunne det, jeg kunne, dvs. forstå teknikken og samtidig være god til processer og forretningsforståelse."

Og skiftet til CORNATOR har fuldt ud levet op til Marcus' forventninger.


"Jeg har fået en masse dygtige kolleger, hvilket jeg havde efterspurgt, da vi ikke var så mange i min egen virksomhed," siger Marcus. "Det står og falder med en selv som selvstændig, og selvom jeg selvfølgelig stadig tager ansvar for opgaverne i dag, kan jeg også koordinere det med nogle andre, der kan tage over, hvis jeg skal på en anden opgave. Samarbejdet i sådan et team er også rigtig godt. Vi er seks mand i teamet, så man kan få sparringen i gang på tværs af de kompetencer, der er i afdelingen."

 

God velkomst og god kultur

Marcus' første seks måneder hos CORNATOR har været rigtig gode. Og skal man tro ham skyldes det ikke mindst kulturen i virksomheden.

"Jeg er blevet taget rigtig godt imod," siger Marcus. "Folk er venlige, og det kollegiale er venskabeligt men meget professionelt alligevel og det er en hårfin balance, som jeg bare synes er ramt virkelig godt. Folk er glade. Folk er venlige mod hinanden. Folk er meget hjælpsomme, hvis der er noget, man skal have forklaret. Der er frihed, men der er i den grad også ansvar, så det er en god kombination af faste og løse rammer."

Spørger man Marcus, er det bedste ved kulturen, at alle trækker i samme retning. Det er nemlig samarbejdet, som gør det fedt at arbejde hos CORNATOR.

"Folk er er interesserede i, at det bliver godt for kunden," siger Marcus. "Også selvom det ikke lige er deres eget lille hjørne af opgaven. Hvis de egentlig er færdige med en opgave, kan de godt se det gode i, at man hjælper sine kolleger, så den samlede levering er god. Og det er simpelthen fedt."

"Der er en åbenhed i virksomheden," fortsætter han. "Hver fredag har vi noget, vi kalder stuegang, hvor man f.eks. bliver sat ind i, hvad Salg arbejder med, hvilke projekter vi har i gang, hvordan kundetilfredsheden er, og så videre. Der er meget gennemsigtighed afdelingerne imellem, så man føler, at man er en del af et hele og arbejder hen imod et fælles mål. Det er en fantastisk følelse."

 

CORNATOR afholder Webinar hvor Marcus 
deler ud af sin viden om Portaler. 

 

Mange spændende opgaver

Marcus får som teamleder de samme opgaver som tidligere, selvom han i større grad kommer til at koordinere opgaverne. Og i Portalafdelingen har han fået mange spændende arbejdsområder, som ofte er kunderettede.

"Jeg er ude hos kunder, når de har fået implementeret et TRIMIT-projekt," fortæller Marcus. "Jeg snakker med dem, hvis de er interesseret i at få en webshop til slutkunder, forhandlere eller deres sælgere. Jeg snakker med dem om, hvad de kunne tænke sig af funktionalitet, om det er standard eller kræver nogle tilretninger, og så går jeg hjem og får koordineret arbejdet med udviklerne i portalafdelingen. Så er jeg ude ved kunden igen og får det implementeret, får dem oplært, og får tingene sat rigtigt op."

I det hele taget har Marcus en vigtig opgave med at finde de rigtige løsninger til kunderne, og med at finde de rigtige folk til opgaverne. Og så er han også med til presale-møder med potentielle kunder.

"Når en kunde skal finde ud af, om de vil bruge os som leverandør, så er jeg med ude, hvis de på forhånd viser stor interesse for portaler," siger Marcus. "Så kan jeg forklare, hvad vi kan på de forskellige punkter. Det er i sidste ende mig, der har ansvaret for implementeringen, og så er det vigtigt, at det ikke bliver oversolgt eller misforstået i starten."

 

Portaler er interessante for kunderne

Marcus har med rigtig mange forskellige kunder at gøre, primært inden for fashion, møbel, og living. Og han oplever, at alle brancherne er meget interesserede i CORNATORs portalløsninger.

"Vi kan se, at brancherne har rykket sig," fortæller Marcus. "Det er en tendens, at man gerne vil have sine forhandlere til at handle over nettet frem for at få en sælger ud. Fashion-kunderne har været de første til at tage det til sig, og de er begyndt at gøre mere ud af det. Før i tiden var en forhandlerwebshop bare en bestillingsseddel. I dag vil man mange gange gerne have, at forhandlerne kan få en købsoplevelse ud af det, ligesom almindelige slutbrugere. Så kan man blandt andet promovere nogle af sine varer, og man kan lave bannere til at slå en stemning an."

 

Her ses Portalafdelingen hvor Marcus nu er teamleder. 

 

Bor i Viborg

Privat bor Marcus i Viborg og med sin kone og tre børn på fire, to, og et helt nyt familiemedlem, som kom til verden i maj. Så som han siger, går meget af tiden med det. Men der er også tid til at mødes til sport og i andre sociale sammenhænge med den venneflok, han har opbygget i byen gennem de sidste ni år.

Marcus der er teamleder for Portalafdelingen

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...