15. januar, 2016

AB Jensen vælger TRIMIT Production fra CORNATOR

AB Jensen Maskinfabrik (herefter AB Jensen) er underleverandør i metalindustrien, hvor de udfører stort set alt inden for pladebearbejdning.

Manglende overblik med flere forskellige systemer

AB Jensen arbejdede tidligere med flere forskellige systemer, hvilket ikke fungerede optimalt, da kommunikationen imellem systemerne ikke var tilfredsstillende. AB Jensen havde derfor ikke det ønskede overblik over de forskellige aspekter i virksomheden.

Herudover havde de et ønske om, at finde et standard IT-system, der kunne hjælpe dem med at administrere langt flere af deres opgaver. 

De talte med flere forskellige IT-leverandører, der alle foreslog Microsoft Dynamics NAV. Løsningen matchede dog ikke det de søgte, da de ikke ville være i stand til at anvende systemet uden tilretninger. Da AB Jensen senere blev præsenteret for standard brancheløsningen TRIMIT Production, som overbygning til Microsoft Dynamics NAV, var de ikke i tvivl om, at de havde fundet præcis det de søgte, nemlig en standardløsning som kunne dække størstedelen af deres behov uden større tilretninger.

Én samlet brancheløsning der håndterer alt fra tilbud til efterkalkulation

TRIMIT Production er skræddersyet til AB Jensens branche og håndterer de processer der ligger i en produktionsvirksomhed som denne:
"Vi ser store fordele i at have ét system, der kan administrere langt de fleste opgaver vi har, det er lige fra tilbudsdelen og helt frem til afsendelse og efterkalkulation", fortæller André Brandi Jensen, der arbejder som projektingeniør hos AB Jensen.

"Vi ser store fordele i at have ét system, der kan administrere langt de fleste af de opgaver vi har, det er lige fra tilbudsdelen og helt frem til afsendelse og efterkalkulation.
Der kan TRIMIT noget, som vi ikke har set nogen konkurrenter byde ind med”
André Brandi Jensen, AB Jensen Maskinfabrik

Et gennemprøvet system

André Brandi Jensen fortæller ligeledes, at endnu en af årsagerne til, at valget faldt på TRIMIT Production var, at løsningen er baseret på viden og erfaringer fra CORNATORs mange andre kunder. ”Det er vigtigt for os, at det er et gennemprøvet system, og at det har været testet og brugt af lignende virksomheder. På den måde kan vi gøre brug af al den ”best practice”, som løbende er blevet tilføjet til løsningen”.

CORNATOR var klar med løsninger og svar

André Brandi Jensen fortæller ligeledes, at endnu en årsag til, at valget faldt på CORNATOR var, at de var meget overbevisende i tilbudsfasen og at de forstod AB Jensens behov:

”CORNATOR formåede at vise indsigt i vores virksomheds behov, og det var tydeligt at konsulenterne havde et begreb om, hvordan processerne fungerer i en produktionsvirksomhed.
De formåede også at svare og komme med løsningsforslag, på de udfordringer og spørgsmål vi havde, og tilmed på konstruktiv og givende vis udfordre de ideer og forestillinger vi havde til,  hvordan et ERP system skulle bygges op ”

 

Læs mere om virksomheden AB Jensen Maskinfabrik her:  http://www.abj.dk/
Læs mere om TRIMIT Production og CORNATOR her: http://www.cornator.com/brancheloesning/production/

 

Laserskæring ved AB Jensen Maskinfabrik

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...