6. marts, 2018

Anita Løvkvist fejrer 10-års jubilæum hos CORNATOR

Hos CORNATOR har et kendt ansigt nu haft sin gang på kontoret i 10 år.
Jubilaren Anita Løvkvist kender alle i firmaet, og i det daglige gør hun hvad hun kan for at hjælpe sine kolleger med det praktiske.

"Jeg er en blæksprutte i firmaet," siger Anita om sit arbejde. "Jeg sidder ude i vores administration hvor jeg har mine faste arbejdsopgaver og ud over det også sørger for alt fra bestilling af håndværkere til bestilling af kontorartikler. Jeg tager telefonen, laver kursusmaterialer, bestiller fly, hotel og lejebiler mm. Og når der er kurser sørger jeg også for det, får bestilt brød og dækket bord og rydder væk. Sådan lidt af hvert."

"Vores direktør mener at jeg primært er hans privatsekretær. Det griner de andre lidt af."

Gennem sit arbejde kommer hun i kontakt med alle i CORNATOR, og det har hun det rigtig godt med.  

"Jeg hjælper alle i huset," siger Anita glad. "Vores direktør mener at jeg primært er hans privatsekretær. Det griner de andre lidt af." 

"Jeg sidder midt i kontoret," fortsætter Anita. "Så det er også mig, de fleste går til, hvis de vil spørge om noget. Og det kan godt være, jeg ikke kan svare dem, men så ved jeg hvor de skal gå hen, fordi jeg kommer rigtig meget rundt i huset. Jeg hjælper både vores konsulenter og projektledere og supportafdeling og udviklere. Hvis der kommer en og siger, 'Anita, jeg skal bruge det og det, er det noget du kan hjælpe med?' så siger jeg, 'Ja, det kan jeg.' Så bestiller jeg det eller finder det, hvis vi har det på lager." 

Anita Løvkvist fejrer 10 års jubilæum hos CORNATOR.

 

Start i køkkenet

Anita har ikke altid været fuldtidsblæksprutte. Da hun blev ansat for ti år siden, var det for at hjælpe til i køkkenet.

"Jeg er sindssygt glad for at komme på arbejde hver dag. Det er primært fordi jeg har nogle fantastiske kolleger. Og så har jeg nogle gode arbejdsopgaver. "

"Der var vi på en anden adresse, hvor vi selv skulle servere frokost," fortæller hun. "Jeg blev ansat til at hjælpe i køkkenet. Så havde vi en der gik på barsel i administrationen, og jeg blev spurgt om jeg ville hjælpe derude. Og så har det grebet om sig."

Det er hun stadig glad for, navnlig fordi arbejdet i administrationen er meget varierende.  

"Jeg er sindssygt glad for at komme på arbejde hver dag," siger hun. "Det er primært fordi jeg har nogle fantastiske kolleger. Og så har jeg nogle gode arbejdsopgaver. Jeg har ikke to dage, der er ens. Jeg skal ikke sidde bag en skærm fra otte til fire, for det passer bedre til mig som person, at jeg laver mange forskellige ting og har mange bolde i luften og kommer rundt til så mange i huset."

Anita sidder i administrationen, og er en af de allerførste,
man møder, når man besøger CORNATOR eller TRIMIT

 

God kultur og godt arbejdsklima

Glæden fra arbejdet kommer ikke kun fra arbejdsopgaverne. Anita nævner, at hun føler sig både forkælet og privilegeret på grund af de mange personalegoder, der omfatter alt fra frisk morgenbrød til fitness-medlemskab og fysioterapi.

"Folk er bare rigtig gode til at hjælpe hinanden, og de er søde ved hinanden, og man snakker ikke kun arbejde, man snakker også privat sammen. Man har det sjovt sammen. Og vi er gode til at lave sociale arrangementer, hvor der er stor opbakning.

Hun kan heller ikke undgå at bemærke, at der er en familiær kultur hos CORNATOR, hvor man lærer hinanden at kende privat.

"Og så er der bare et megagodt arbejdsklima," fortæller hun. "Folk er bare rigtig gode til at hjælpe hinanden, og de er søde ved hinanden, og man snakker ikke kun arbejde, man snakker også privat sammen. Man har det sjovt sammen. Og vi er gode til at lave sociale arrangementer, hvor der er stor opbakning. Det tror jeg betyder rigtig meget for hverdagen på kontoret. Ja, man får et lidt andet forhold til sine kolleger."

Det er Anita, kollegaerne går til, når der 
skal bestilles flybilletter og hotelværelser.

 

Aktiv løber

Når hun ikke lige er hos CORNATOR bruger Anita meget af sin fritid med familien, både mand og børn og den større familiekreds uden for hjemmet.

"Jeg er bare glad for at være her og jeg tror jeg tager ti år mere."

"Og så løber jeg rigtig meget, og det bliver også til lidt cykling og styrketræning," fortæller hun. "Jeg har løbet en del halvmaratons, og nogle lidt anderledes løb - natløb og mudderløb. Det synes jeg er sjovt."

Og skulle CORNATOR finde på at stille med et firmahold til et løb, kan de nok også regne med Anita de næste mange år.

"Jeg er bare glad for at være her," siger Anita. "Og jeg tror jeg tager ti år mere."

Anita tager gerne ud og løber med kollegaerne.
Blandt andet til 24-timers løbet i Viborg.

 

 

 

 

 

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...