12. juni, 2019

CORNATOR på Days of Knowledge

550 mennesker mødtes til 2 dage fyldt med uddannelse, vidensdeling og information om Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Days of Knowledge er en ny Dynamics 365 Business Central konference fokuseret på at uddanne, dele viden og opgradere medarbejdere i hele branchen. Konferencen blev afholdt på Odense Congress Center d. 24. & 25.maj.

”Det er vigtigt for os, at CORNATORs medarbejdere er knivskarpe, også når det kommer til viden om Dynamics 365 Business Central. Vi var derfor heller ikke et sekund i tvivl om vores engagement og deltagelse i Days of Knowledge”, fortæller Søren Busk der er COO hos CORNATOR.

CORNATOR var guldsponsor, fra deres stand fik de
givet næsten 500 is væk til deltagerne på DOK19.


CORNATOR var guldsponsor ved konferencen, og mødte talstærkt op med mere end 30 medarbejdere og det var ifølge Søren en rigtig god beslutning.

”Det var et par rigtigt gode dage, hvor vi fik nyeste viden fra Dynamics 365 eksperterne, og vi fik snakket med vores kollegaer i branchen. Vi ser allerede nu frem til den næste Days of Knowledge, og ønsker arrangørerne tillykke med en fantastisk konference, som helt sikkert er kommet for at blive”.

CORNATOR & TRIMIT mødte talstærkt op, med mere
end 30 deltagere.

 

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...