3. juli, 2020

FANT flytter ind hos CORNATOR

FANT - Football for a new tomorrow - er en humanitær organisation der arbejder for, at alle mennesker i verden – uanset køn, alder, handicap eller oprindelse – får adgang til organiserede idrætsaktiviteter og -fællesskaber, som skaber både personlige og samfundsmæssige forandringer.

FANT arbejder for, at alle får adgang til organiserede
idrætsaktiviteter og fællesskaber. 


Josephine Touray og Cecilie Hauerberg udgør sekretariatet bag FANT og da de søgte et kontor i København var CORNATOR ikke i tvivl. Dette var et projekt vi gerne ville støtte.

”FANT er en fantastisk organisation, med en mission og vision som vi rigtig gerne vil støtte. Vi har gode kontorfaciliteter i København, så det har vi stillet til rådig for det gode formål… og så har vi samtidig fået tilført vores kontormiljø yderligere energi og stemning fra et par inspirerende mennesker”
, fortæller CORNATORs COO, Søren Busk.

FANT er en fantastisk organisation, som 
CORNATOR gerne vil støtte.


CORNATOR og ”FANT på Farten"

Løbeskoene er fundet frem og cyklen er pudset.  CORNATOR sponsorerer alle medarbejdere i FANTs sommerkampagne. Det gælder det om at få tilbagelagt masser af kilometer i hele juli måned. For hver kilometer donerer både medarbejderne og CORNATOR penge til FANTs arbejde.
Læs mere om kampagnen her…

CORNATOR er med i kampagnen
"FANT på Farten"


CORNATOR og FANT samarbejder

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...