7. oktober, 2019

Genvalg til CORNATOR som IT-leverandør hos Andersen Furniture

Genvalg til CORNATOR som IT-leverandør hos Andersen Furniture 

I sommeren 2017 besluttede Andersen Furniture at skifte deres gamle ERP-system fra en ældre version af TRIMIT Furniture til noget mere tidssvarende. Når en virksomhed skifter ERP-system, finder de som regel også en ny IT-leverandør, men Andersen valgte at fortsætte med CORNATOR som leverandør, og at implementere den nyeste version af TRIMIT Furniture helt fra bunden. 

I over 100 år har Andersen Furniture produceret designmøbler i skandinavisk stil. Tradition og en lang historie gør dog ikke, at Andersen står stille som virksomhed. Tværtimod. I løbet af relativt kort tid er Andersen gået fra primært at være møbelproducent til også at bygge specialdesignede erhvervsmøbler og sælge accessories. 

"Vi har bevæget os meget som virksomhed, fra at være en produktionsvirksomhed, hvor vi havde en meget stor del af værdileddet, til at vi henter komponenter udefra til vores egenproduktion," fortæller Henrik G. Andersen, der er økonomidirektør hos Andersen Furniture. "Vi henter også komponenter og varer hjem, som vi får produceret andre steder, og som vi derefter sælger." 

 

Læs meget mere om CORNATOR som IT-leverandør hos Andersen Furniture her

Andersen Furniture designer møbler og interiør
til det moderne hjem. 


 

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...