9. januar, 2020

GripGrab i medvind med nye løsninger fra Continia & CORNATOR

GRIPGRAB I MEDVIND MED NYE LØSNINGER FRA CONTINIA & CORNATOR

Der er medvind på cykelstien og fuld fart på hos GribGrab der designer og udvikler handsker samt beklædningsudstyr til cykling og løb. Så meget fart på, at GripGrabs CFO Jacob Schulz Jørgensen begyndte at undersøge, om virksomheden kunne gøre noget for at arbejde endnu mere effektivt, for bedre at kunne følge med.

 

Papirbunkerne der blev væk

En af de ting Jacob først kiggede nærmere på, var bunkerne af papir, der steg i takt med travlheden. Med papirerne kom en lang række manuelle og tidskrævende opgaver.

 

GripGrab er specialiseret i tøj og accessories til cykling og løb.

80% af arbejdet er gjort 

Bunkerne af papir bestod blandt andet af fakturaer for udlæg, der skulle til godkendelse hos forskellige medarbejdere internt hos GripGrab. Regnskabsassistent Majken Hallgrimsson brugte lang tid på at lægge alle de forskellige fakturaer hos de rette kollegaer og efterfølgende var det ligeledes tidskrævende at følge op på, at alle fik svaret, så fakturaerne også kunne blive betalt rettidigt. 
 
”Det håndteres nu med Continias Document Capture og Expense Management. Når fakturaerne sendes til vores ”faktura-mailadresse” lander de automatisk i Document Capture og det får jeg så besked om i TRIMIT”. Herefter kan Majken lægge fakturaerne ind hos den rette modtager, der automatisk får besked samt senere eventuelle remindere om, at der er fakturaer til godkendelse.
Med Expense Management, der håndterer de ansattes udlæg, kører godkendelsesprocessen, ifølge Majken, ligeledes nemt og effektivt.
 
”Det letter arbejdet rigtig meget, 80% af arbejdet er nu lavet inden jeg kommer indover og herefter er det bare nogle få klik og så er det hjulpet det sidste stykke i mål”, fortæller Majken

 

GripGrab er baseret på en passion for cykling og løb.

Ordreindtastningstid om ugen gik fra 37 timer til 5 time

Læs mere om GripGrap og deres løsninger fra Continia og CORNATOR lige her.

 

 

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...