10. januar, 2020

Mød Jesper - Økonomispecialist hos CORNATOR

Mød Jesper Salvig Liver – økonomispecialist hos CORNATOR 

Jesper Salvig Liver startede hos CORNATOR 1. maj i en stilling, der nærmest var skræddersyet til ham. Han er specialist i økonomi og regnskab, og så er han ovenikøbet uddannet inden for IT. Derfor har han hurtigt fundet sig til rette ved CORNATORs Service Desk, hvor han udfylder en vigtig rolle i teamet.

"Service Desk er vores ansigt udadtil for vores kunder, der har brug for assistance til deres løsninger," fortæller Jesper Salvig Liver om sit nye job.

"Vi skal løse de opgaver, der kan løses inden for den serviceaftale, kunderne har. Og så skal vi vurdere, om det er en større opgave som i stedet skal løses af en konsulent. Så vi er ligesom bindeleddet mellem kunderne og CORNATOR i forhold til den løbende service og support."

 

God oplæring og gode kolleger

Det er et godt kollegialt miljø, Jesper er kommet ind i. Hos Service Desk sidder de fem specialister og har en udvikler tilknyttet, hvis der er spørgsmål til programmeringskoden. Og Jesper har været rigtig glad for den modtagelse, han har fået.  

"Kollegerne har været meget gode til at tage imod mig, og de er meget hjælpsomme," fortæller Jesper. "Der er en god kemi heroppe på kontoret, og vi er gode til at hjælpe hinanden. Stærkt samarbejde. Det er virkelig en stor positiv oplevelse. Som jeg sagde til min chef på et tidspunkt: Jeg er glad for at gå på arbejde."

Det gode arbejdsmiljø havde Jesper hørt om i forvejen, men det skulle prøves af i virkeligheden. Og der levede det op til alle forventningerne.

"De er rigtig gode til at tage hånd om en og sætte en ind i tingene," fortæller Jesper. "Samtidig har vi jo både undervisning og kurser internt i huset, som jeg hurtigt er kommet med på, og er blevet introduceret til meget af det, som er nyt for mig. Så der har været god fokus på, at jeg kom hurtigt ind i tingene."

 

Baggrund i regnskab og IT

Jesper har rundet de 55, men alder og erfaring har ikke gjort ham mindre nysgerrig. Da han tilbage i 2009 drev virksomhed med sin hustru, meldte der sig et behov for at lære nyt om IT, og derfor tog han en uddannelse som datamatiker. 

"Jeg er ikke programmør, men jeg har kendskab til de ting, så det kombinerer jeg med det her," siger Jesper om sin regnskabsbaggrund. "Jeg har hovedsageligt arbejdet med C5 regnskab og lidt Navision. Men regnskab er regnskab, hvad enten det er det ene eller det andet program, så på den måde assisterer jeg også i forhold til, hvis der er problemer med at bruge Navision."

Jobbet ved Service Desk drejer sig da også om at hjælpe kunderne med økonomidelen. 

"Ofte handler opgaverne i forhold til regnskab enten om bogføring, afstemninger, afslutning af årsregnskaber, spørgsmål omkring løn, og brugen af TRIMIT i en regnskabsafdeling," fortæller Jesper. "Jeg er også inde over andre opgaver, og det er også der, jeg lærer nyt, ved at blive kastet ud i nogle af de ting, jeg måske ikke har det samme kendskab til i forhold til det TRIMIT-setup, vi har. Der lærer jeg også noget af at assistere kunderne med det."

Men viden er ikke nok. Når man har kunderne i telefonen, er det også vigtigt at være god til at løse et problem hurtigt og at kunne forklare løsningen til kunden.

"Det handler om, hvordan man er som person, når man snakker med kunder," siger Jesper. "Og der tror jeg, jeg har noget med i bagagen. Jeg har haft kundekontakt før, og jeg har også undervist ved Ældresagen i IT, for at hjælpe ældre med deres forskellige udfordringer. Jeg fokuserer meget på at kunne formulere mig og kommunikere, så kunderne får en god oplevelse ud af det og de føler, de bliver taget seriøst, og får nogen til at hjælpe sig."

 

Fandt CORNATOR via netværk

Det var netværket, der skabte kontakten mellem Jesper og CORNATOR.

"Kontakten kom fra en af mine kammerater fra min Aarhus-tid, der arbejder her," fortæller Jesper.

"Vi kom til at snakke om det, og han spurgte, om det måske var noget for mig, for de kunne måske godt bruge sådan en som mig i supporten. Så jeg prøvede at undersøge, om det var noget jeg kunne være interesseret i, og jeg endte med at sende en ansøgning afsted, og var igennem et forløb med samtaler og så videre. Og fandt ud af, at vi passede meget godt sammen. Så det var lidt en tilfældighed." 

Fotograf i fritiden

Jesper har i år købt hus sammen med sin kæreste, så de er flyttet sammen i Nibe, hvor Jesper ikke har boet før. Så sammen med jobskiftet til CORNATOR er der sket mange nye ting i år. 

Trods alt det nye får Jesper dog også tid til at dyrke motion, f.eks. i form af svømning. Og så er der også tid til den store hobby, fotografering.

"Motiverne kommer an på mit humør," siger han. "Nogle gange er det kameraet over skulderen, og så er det ud i naturen. Og ellers kan jeg godt lide at tage billeder til familiefester og portrætter, men det er ikke noget, jeg lever af. Jeg kan godt lide at tage billeder afhængig af situationen, men det er tit og ofte naturen, jeg tager ud og fotograferer."

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...