11. juli, 2018

Mød Steffen!

Steffen Mai Therkelsen startede som supportkonsulent hos CORNATOR i Viborg den 1. september, noget af det, han er mest glad for indtil videre, er den frie arbejdskultur. 

"Det er noget af det fedeste ved at være her," siger Steffen. "Du må egentlig lave det, du vil, så længe du sørger for, at du når dine mål og dine kunder er glade. Det er det primære. Så kan du gøre det, som du vil.

Det er virkelig noget, der tiltaler mig. Hvis jeg skal yde mit bedste, så lad mig gøre det på min måde, for så bliver det også bedst. Bedst for mig og for firmaet og især for kunderne."

 

Steffen Mai Therkelsen arbejder som Supportkonsulent
hos CORNATOR

 

To jobs i et

Om sit job fortæller Steffen, at han har fået en delt rolle, hvor han sidder 50% i support og 50% i infrastruktur. Kundesupport kender de fleste, mens infrastruktur er mere ukendt land for de fleste, fordi de kun er to ansatte der. Men Steffen uddyber gerne, hvad infrastruktur går ud på.

"Det favner rimeligt bredt, men det er hele den tekniske del af forretningen," siger Steffen. "Det handler om at supportere alt internt i huset: PC'er, TV og telefoner. Og al teknik ude ved kunderne, såsom installation af nye systemer, PC'er og servere og alt muligt. Microsoft Dynamics NAV, som vi kører på, installerer vi selv på de servere, de har fået opstillet." 

"...Det lød helt vildt spændende, så det kastede jeg mig ud i, og det har jeg ikke fortrudt siden."

Steffen har arbejdet med support og infrastruktur i 8 år,
før han kom til CORNATOR 

 

Jobbet er ikke nyt for Steffen, der har arbejdet med support og infrastruktur i 8 år sideløbende med at han læste Cand.merc.it. Men med ethvert nyt job følger også nye udfordringer. 

"Jeg kendte faktisk ikke rigtig til NAV, som vi sælger her i huset, inden jeg startede,"
fortæller han. "Det var i hvert fald en udfordring, men jeg tænker, at hvis man begynder at arbejde med Microsoft produkter, så er man nok ikke helt skævt i byen i denne her branche. Det lød helt vildt spændende, så det kastede jeg mig ud i, og det har jeg ikke fortrudt siden.

 

Salgstalen levede op til forventningerne

Da Steffen efter endt studie begyndte at søge job, kom han i kontakt med CORNATOR via en engelsk rekrutteringsspecialist. 
"Han havde fundet et match på LinkedIn mellem min profil og det, de søgte hos CORNATOR," siger Steffen. "Han satte et møde op med Søren Busk, vores COO, og det klikkede rimeligt meget fra starten. Og så blev det her."

"Det bliver sådan lidt mere personligt her, og det er i hvert fald noget, der tiltaler mig". 

Indledningsvis blev Steffen fanget af salgstalen om, at man er som en lille familie. At alle kender alle og hjælper hinanden.

"Det er noget jeg har savnet i mit tidligere job, det med at være på fornavn med alle, og kende alle," siger Steffen. "Det bliver sådan lidt mere personligt her, og det er i hvert fald noget, der tiltaler mig. Jeg kunne mærke, at det var det helt rigtige at skulle hertil. Man hører nogle gange en salgstale om, at der er højt til loftet og kort til toppen, og at man kan komme igennem med tingene.

Det passer faktisk her. Man kan godt gå ind og banke på hos vores CEO og tage en sludder med ham, det er der ikke noget i vejen for.
Så jeg synes, det er helt fantastisk, at man har denne her flade struktur. Det er noget, der fordrer samarbejde og produktivitet."

 

 
Steffen fremhæver den flade struktur og arbejdskulturen 
hos CORNATOR. Her ses han sammen med
Supportkoordinator Gitte Klausen

 

Netop den flade struktur og arbejdskulturen gør også, at det er let at få den viden, man har brug for, og det er en af de ting, Steffen også har hæftet sig ved under sine første måneder hos CORNATOR. 

"Noget af det, der pirrer mig lidt, er at vi har et kæmpe højt fagligt niveau, og alle er fuldstændig dedikerede. Det er inspirerende at gå blandt folk, der bare kan det, de laver,"
fortæller han. "Jeg forsøger bare at suge til mig af alt, hvad de deler ud af. Og du kan altid få hjælp, så du bliver aldrig overladt med et eller andet, hvor du er ude, hvor du ikke kan bunde. Det ligger der også en form for tryghed i."

"Det er inspirerende at gå blandt folk, der bare kan det, de laver..."

Steffen fortæller, at der altid er hjælp at hente hos kollegaerne.
Her står han sammen med supportkonsulent Solveig Nørgaard Bak

 

Stærk på hjemmefronten

Når Steffen ikke hjælper kunder eller supporterer internt i CORNATOR, har han familielivet som sit omdrejningspunkt.  
"Min fritid går primært med at underholde mine børn," fortæller Steffen. "

Jeg har to små poder og er gift og har købt hus et års tid inden jeg startede her. Et lidt ældre hus, så der er nok at gøre med at få det hele til at gå op i en højere enhed. Men ellers så styrketræner jeg. Jeg sidder meget på en skrivebordsstol, så det er bare for at holde mig lidt i gang. Jeg kan godt lide, at så er det overstået på de der tre kvarter til en time, og så kan man komme videre med det derhjemme."

 
CORNATOR Steffen Mai Therkelsen4

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...