16. maj, 2018

Mød Jesper!

Jesper Kiehn havde første arbejdsdag hos CORNATOR i København i juni 2017, hvor han begyndte på sit nye job som Dynamics NAV-udvikler for CORNATOR.
Eller bare Navision-udvikler, som Jesper kalder sig, hvilket giver mening, når man ved, at han har arbejdet på platformen, siden han fik sit første job som civilingeniør i 1992. 

"Så det er så over 25 år", fortæller Jesper Kiehn. "Og jeg er stadigvæk glad for Navision. Jeg har arbejdet både hos forhandlere og en distributør, hvor jeg rejste rundt og underviste nye forhandlere i Afrika, Østeuropa og Thailand. Jeg har også arbejdet hos et revisionfirma, og 10 år hos Microsoft, hvor jeg udviklede standardapplikationen til NAV." 

"Jeg kendte godt CORNATOR i forvejen".

Hos CORNATOR er Jesper blandt andet blevet udviklingsansvarlig for CORNATORs DdD-modul, og derudover står han for at udvikle specifikke tilpasninger for CORNATORs kunder. 
"Konsulenterne beskriver opgaven, og vi skal estimere den", fortæller Jesper Kiehn. "Andre gange har vi lidt mere direkte kontakt med kunden. Hvis det er noget, der er lidt mere kompliceret, så kan vi nogle gange tage snakken direkte med kunden, men vi vil gerne have konsulenterne med ind over."

Jesper Kiehn arbejder som Dynamics NAV udvikler
hos CORNATORs afdeling i København.

 

Kendte CORNATOR i forvejen

Kontakten mellem CORNATOR og Jesper Kiehn kom i stand på et tidspunkt, hvor Jesper søgte nyt arbejde.
"Jeg kendte godt CORNATOR i forvejen", siger han".
Jeg så løsningen første gang i 1996, hvor jeg arbejdede hos et revisionsfirma, og i den forbindelse stødte vi ind i en kunde, der kørte med deres system, TRIMIT.
Det skete igen i 2002, hvor jeg arbejdede hos Microsoft. Der fik vi også øje på TRIMIT, og der syntes vi, det var en god løsning, de havde lavet." 

"...jeg arbejdede hos Microsoft, der fik vi også øje på TRIMIT, og der syntes vi, det var en god løsning, de havde lavet".

Så da CORNATOR indbød Jesper til samtale, takkede han ja, og hans oplevelse af ansættelsesprocessen var meget positiv. Dels blev den gennemført meget professionelt, dels oplevede han, at CORNATOR var interesseret i at finde de rigtige mennesker til firmaet. De tænkte i at finde et godt match, og har et ønske om, at folk bliver i lang tid. Det var medvirkende til, at han takkede ja til jobbet.

Jesper har arbejdet med Dynamics NAV siden 1991.
NAV er ikke kun hans arbejde, men også hans store interesse,
som han gerne deler tips og tricks om.


God kultur - professionelt og kollegialt

I sin første tid hos CORNATOR har Jesper oplevet, at man arbejder rigtig professionelt med tingene. 
"Jeg synes, det er utroligt, så velkommen jeg har følt mig, og så godt jeg er blevet behandlet", siger Jesper Kiehn om sin start hos CORNATOR. 
"Jeg er også glad for den måde, man arbejder med kunderne på. CORNATORs udviklingsprincipper er rigtig gode, i og med de har lavet en standardløsning, som understøtter bestemte brancher. Og så tilpasser man kun den lille del, der skal til for at understøtte den enkelte virksomhed. Så der skal så lidt kundetilpasning til som muligt." 

 

"Jeg synes, det er utroligt, så velkommen jeg har følt mig, og så godt jeg er blevet behandlet".

På det kollegiale plan oplever Jesper, at CORNATOR har en rigtig god arbejdskultur.

"Det er et dejligt sted at arbejde, og man er gode til at hjælpe hinanden", siger han. "Også selvom der er nogen, der har travlt, så får man altid hjælp, når man spørger efter det. Det er sådan set det vigtigste. Jeg synes, vi har et godt samarbejde mellem konsulenter og udviklere, og også udviklerne imellem." 

Vidensdeling

Netop når det kommer til at dele ud af sin viden, hjælper Jesper Kiehn rigtig gerne kollegerne. Det gælder ikke bare i det daglige udviklingsarbejde, men også når man skal se de overordnede muligheder i CORNATORs løsninger lidt oppefra. Og når man har arbejdet med Dynamics NAV siden 1991, har man en hel masse tricks og viden at dele ud af, som kan komme alle til gode. 
"Jeg har været med til at starte en studiegruppe, hvor vi diskuterer nogle udviklingsprincipper både med hensyn til Navision, og hvordan økonomisystemer er i det hele taget", fortæller Jesper. "Vi har også nogle regelmæssige møder, hvor vi diskuterer det nye i Navision, men også de mere generelle principper for økonomisystemer." 

Jesper er også en af tre forfattere bag bogen Model-Driven Design Using Business Patterns.
"Bogen handler om, hvordan man udvikler økonomisystemer ved hjælp af mønstre, eller patterns på engelsk", siger Jesper. "Er der nogle principper og mønstre, som vi kan genbruge? Er der nogle udfordringer og nogle løsninger, som hænger sammen i en kontekst, og kan vi genbruge det? Det er det, jeg synes er interessant."
Udover bogen skriver Jesper også videnskabelige artikler om mønstre og modeller. Hans seneste artikel bliver udgivet i en bog om anvendt ontologi om nogle måneder og omhandler, hvordan man håndterer modeller, som understøtter intercompany-løsninger. 

 

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...