28. februar, 2019

Ny ”anfører” til CORNATORs salgs- og marketingafdeling

Ny ”anfører” til CORNATORs Salgs- og Marketingafdeling

I januar havde vi fornøjelsen af at byde velkommen til Claus B. Bertelsen, der skal stå i spidsen for Salg & Marketing hos CORNATOR.

Man skal ikke kaste mange blikke på Claus’ CV og CORNATOR for at konstatere, at der her er tale om et fremragende match. Claus har de helt rette forudsætninger for at styre et team mod fantastiske resultater. Strategi og lederskab har han i den grad praktiseret, da han stod i spidsen for FC Midtjylland, som administrerende Direktør. Herudover er det blevet til mere end 20 års erfaring fra IT-branchen og de seneste år har Claus været en del af ejerkredsen hos X&CO, der leverer print- og kopiløsninger.

 

Claus Bertelsen startede som salgs- og marketingchef
hos CORNATOR d. 1.januar.

 

Claus startede allerede lidt op hos CORNATOR i november og december, og lærte hurtigt virksomheden og alle kollegaerne godt at kende:

”Det er en spændende virksomhed og når man bliver en del af CORNATOR, mærker man straks den målrettede fokusering mod de brancher vi dækker. Det er unikt, at vi er snævre og har den branchekendskab der skal til, for at vi kan flytte vores kunder. Herudover er vi 100 % tro mod vores løfte om at følge Microsoft. TRIMIT-løsningen følger Microsoft og sikrer på den måde, at alle kunder har mulighed for altid at være med helt fremme på nyeste teknologi – Vi holder det hver eneste gang, og det synes jeg er meget stærkt”.

Når Claus ikke er på job, bruger han tid med familien og så er han stadig bidt af en gal bold, eller faktisk flere af slagsen. Er han ikke at finde på golfbanerne i Herning eller omegn, er han temmelig sikkert i håndboldhallen eller på FC Midtjyllands stadion, hvor han selvfølgelig følger alle hjemmekampe.

 

Claus er kommet godt fra start og har allerede lært 
virksomheden og kollegaerne godt at kende.

 


Claus Bertelsen, CORNATOR salgs- og marketingchef

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...