21. oktober, 2019

Nyt ERP-system hos Zystm giver bedre overblik

Nyt ERP-system hos Zystm giver bedre overblik


I 2017 valgte Zystm at skifte deres C5-løsning ud med et moderne ERP-system til møbelproducenter. Valget faldt på TRIMIT Furniture, bl.a. fordi TRIMITs projektmodul gjorde det muligt for Zystm at håndtere store projektleverancer. Dertil kom, at Zystm kunne se sig selv i et mangeårigt samarbejde med CORNATOR, der stod for leveringen af TRIMIT Furniture.
 
"Vi startede næsten på et blankt stykke papir, da vi gik ud for at se, hvad der var på markedet," siger Michael Kudsk, der er direktør i Zystm. "Fokusområderne var, at vi skulle have et fleksibelt system, der kunne tilpasses vores behov, og meget gerne tæt inden for rammerne af det, som systemet kunne, så vi ikke skulle ud og have lavet en masse specialprogrammering."

Det krav opfyldte TRIMIT Furniture, fordi det i høj grad er en standardløsning til møbelbranchen. Og så var det også et must at få fleksibilitet ind, når produkterne skulle defineres i systemet.
"Alt det med modelstyklister, produktkonfiguration og variantstyklister kan andre også løse," siger Michal Kudsk. "Det vi følte med TRIMIT var, at det er et system, der er gennemprøvet på de områder. Det er meget mere integreret i NAV, end noget af det andet vi så."

 

Læs meget mere om Zystm og deres nye ERP-system her.

Zystm dækker Skandinavien og England med 
salg af indretning til hospitaler og laboratorier.

 

 

Zystm - Nyt ERP system giver bedre overblik

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...