1. juni, 2019

Stort tillykke med 25-års jubilæet til Tom Hedegaard

Det er ikke hver dag, man får lov at fejre 25-årsjubilæum i et IT-firma. Det er ikke desto mindre, hvad Tom Hedegaard kan bryste sig af, når han den 1. juni 2019 kan se tilbage på et kvart århundrede hos CORNATOR og TRIMIT. 

Richard Postborg, CEO i TRIMIT A/S, ønsker Tom tillykke med jubilæet med følgende ord: 

"Tom var en af de første ansatte i gruppen, og hen over de sidste 25 år har han været en grundlæggende del af gruppen omkring TRIMIT-produktet. Hans righoldige erfaring og viden såvel som hans arbejdsmoral og gode humør har gjort ham til den person, som resten af teamet naturligt kan få hjælp fra, når det er nødvendigt. Jeg ønsker ham tillykke med 25-års jubilæet, og vi ser alle sammen frem til at arbejde sammen med Tom i mange år fremover."

 

Hovedpersonen selv er naturligt nok glad for at arbejde i TRIMIT. Spørger man ind til det, er han ikke i tvivl om, at det har noget med kulturen i firmaet at gøre. 
"CORNATOR og TRIMIT har altid været et sted, hvor der er højt til loftet og en flad organisationsstruktur," siger Tom Hedegaard. "Den åbne dørs politik gør, at folk trives. Det er i hvert fald en af grundene til, at jeg er her endnu."

 

Tom Hedegaard fejrer 25 års jubilæum hos
TRIMIT d.1.juni 2019. 

 

En særlig ånd

I løbet af de 25 år har der været store ændringer i IT-branchen som helhed, og ifølge Tom har TRIMIT også været gode til at forandre sig og været agile i deres måde at betragte verden på. Og alligevel er det ikke alt, der har ændret sig.

"Jeg synes, at vi har været i stand til at bevare den ånd, der er i firmaet" siger Tom. "Det er også det, der gør, at vi er så mange, der har været her i mange år. Det sammenhold og den styrke vi har, tror jeg er årsagen til, at vi har overlevet de år, hvor det ikke har været nemt at være IT-leverandør, og hvor mange andre, er blevet opkøbt eller på anden måde har kapituleret." 
Den særlige ånd kommer også til udtryk i det sociale fællesskab i virksomheden. 

"Når man har været så længe på stedet, bliver det på en eller anden måde familiært," siger Tom Hedegaard. "Vi har altid haft det godt socialt. Vi har en personaleforening, som altid er god til at holde sammen på folk på tværs af firmaet. Vi har flere store årlige sammenkomster, plus løbende småevents, foredrag og underholdning. Det er gode forhold."

Mange forskellige roller gennem tiden

For 25 år siden blev Tom egentlig ansat som økonomikonsulent, hvor han kørte ud til kunder og sørgede for opsætning af finans, og debitor/kreditorstyring. I de første år var han også med til at udvikle et banksystem til at håndtere bankbetalinger, og han har haft rollen som forretningskonsulent inden for produktionsstyring, primært i møbelindustrien.

"Vi var syv dengang jeg blev ansat," siger Tom. "Så der havde vi lidt fingrene med i det hele. Og som tiden gik, blev det mere og mere til, at jeg kom med i processen omkring udvikling af TRIMIT."

Tom arbejder som Teamleader for NAV udvikling 
hos TRIMIT.

 

I perioden er der også sket en del med firmaet. Tom startede i CORNATOR som 31-årig, men arbejder i dag for TRIMIT. Omkring 2008 blev firmaet nemlig delt op, så TRIMIT i dag står for at udvikle TRIMIT-platformen, mens CORNATOR er blevet IT-konsulenthus for brugerne. Og Tom fulgte med over i TRIMIT. ”Jeg fandt ud af, at jeg havde mere lyst til den del, der hed udvikling," fortæller Tom.

 

Holder TRIMIT-løsningen klar til fremtiden

Netop arbejdet med udvikling har Tom holdt fast i siden, og selvom han undervejs har samlet titlen Team Leader op, arbejder han i dag primært med udvikling af TRIMIT-platformen, der er baseret på Microsoft Dynamics 365 Business Central.

"Jeg sidder med udvikling, og her har jeg fokus på nye og kommende versioner og på at kunne levere forskellige landeversioner til vores udenlandske partnere," fortæller Tom. "Så min dagligdag handler meget om at følge med i, hvad der kommer fra Microsoft og have en tæt dialog med dem, så vi hele tiden kan sikre os, at vores produkt er klar til, hvad der måtte komme i fremtiden."

"Hver gang Microsoft kommer med ny funktionalitet eller nye teknologier, så følger vi med og sørger for at TRIMIT fungerer," siger Tom. "Det er egentlig det, jeg bruger det meste af min tid på. At sikre, at TRIMIT stadig fungerer, samt at kunderne løbende kan opdatere til de nye versioner."

Efter 25 år kunne man tro, at arbejdet ville blive ensformigt, men på det punkt har Tom valgt et arbejdsfelt, der ikke står stille.

"Jeg trives godt med at være i en branche, hvor der konstant sker nyt,"
siger Tom. "Og vi forsøger hele tiden at udnytte det nye til at gøre vores produkt bedre, og det tiltaler mig, at man på den måde hele tiden bliver udfordret og skubbet til."

Erfaring og yngre kræfter giver et godt mix

Det er tydeligt, at det med fortsat at udvikle sig og lære nyt er en af hemmelighederne bag Toms glæde ved jobbet. Og selvom han har mere erfaring end de fleste i TRIMIT, ser han altid frem til at få nye, unge kolleger. 

”Vi har heldigvis igennem tiden været gode til også at tiltrække nogle yngre mennesker, og det gør at der i dag er et godt mix af os med lang erfaring og unge der kommer med masser af ny viden, som vi kan lære noget af. På den måde er vi med til at gøre hinanden bedre.”

Ændringer i arbejdskulturen gennem de 25 år?

Spørger man Tom, har TRIMIT også formået at følge med udviklingen. Ikke kun i forhold til de mange teknologiskift, han har oplevet hen over 25 år, men også i forhold til kundernes forventninger. 

"Dem, der køber vores produkter, ved og forventer meget mere, end de gjorde for 20 år siden," siger han. "Man skal være på dupperne i dag for at følge med kunderne og deres krav. De ved godt, hvad de vil have, så man skal være dygtigere i dag, ellers finder de et andet sted. Men det må vi have været gode til, siden vi stadig har succes og en omsætning, der slår rekorder år efter år."

Så hvad de næste 25 år end kommer til at byde på for Tom Hedegaard, kan han være sikker på masser af spændende udfordringer - og forhåbentlig også mange gode år med TRIMIT fremover. 

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...