20. februar, 2018

TRIMIT 2018 er frigivet - læs om den nye version!

Vi er stolte af at kunne fortælle, at TRIMIT 2018 nu er frigivet!

Der er masser af forbedringer og spændende ny funktionalitet i TRIMIT 2018.
TRIMIT har forfattet et par dokumenter, der beskriver alt det nye.

 

TRIMIT 2018

 Hovedpunkterne i TRIMIT 2018 er:

  • Online konfigurering incl. visualisering
  • Nye forbedrede standardlayouts på alle portaler
  • Stærkere intercompany funktionalitet, med replikering af data
  • Betydelige forbedringer af  MRP herunder også performance.

Herudover indeholder hver version en række forbedringer som direkte er baseret på ideer og input fra vores kunder, og 2018 er ingen undtagelse. "I TRIMIT 2018 tilføjer vi udover hovedpunkterne for versionen mere end 55 nye features, der kan kobles direkte sammen med idéer, vi har modtaget fra vores kunder", fortæller TRIMIT CEO Richard Postborg.

"I TRIMIT 2018 tilføjer vi udover hovedpunkterne for versionen mere end 55 nye features, der kan kobles direkte sammen med idéer, vi har modtaget fra vores kunder"

Richard fortæller ligeledes, at der er brugt rigtig mange timer på at udvikle og forbedre eksisterende funktionalitet. Hvert år bruger TRIMIT mere end 17.000 timer på udvikling af TRIMIT-løsningen, det gør løsningen til en af de hurtigst voksende løsninger i Microsoft Dynamics verdenen.

I dokumentet "New features in TRIMIT 2018 NAV"  kan du læse om ændrede og nye tilføjelser i TRIMIT 2018 - du kan læse mere lige her (kræver adgang til supportportal – har du ikke allerede et login, kan du få det her).

 

TRIMIT 2018 Portals

I tæt samarbejde med vores portalkunder, har vi i forbindelse med frivgivelsen af denne version hovedsageligt arbejdet på konfiguration af varer på portalerne.
Der er lavet mange forbedringer, dem kan du læse om i dokumentet "TRIMIT 2018 Portals"  her (kræver adgang til supportportal – har du ikke allerede et login, kan du få det her).

Release TRIMIT 2018

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...