7. maj, 2020

TRIMIT er nu tilgængelig på AppSource

TRIMITs udviklingsteam har lagt et kæmpe arbejde i at gøre den nyeste version af Microsoft Business Central tilgængelig som cloud-løsning. 
Det betyder at TRIMIT-løsningen nu, som den allerførste danskudviklede ERP brancheløsning på Business Central, er tilgængelig på AppSource.


”Vi er stolte af at kunne fortælle, at TRIMIT løsningen nu er tilgængelig på Microsoft AppSource, som er Microsofts markedsplads for forretningsløsninger” fortæller CORNATORs CEO John Kristensen

 

Samme løsning i skyen

Noget af det, som gør dette ekstra interessant er, at TRIMIT har formået at flytte hele løsningen over på ny teknologi, som gør det muligt at køre løsningen i Microsofts cloud-setup. Det er altså det samme produkt, man får, uanset om man kører løsningen i cloud eller på sit eget server-setup – og her er TRIMIT unik i og med, at mange andre løsningen fremover vil findes som to produkter med forskellig funktionalitet og forskellige fremtidsperspektiver, alt efter hvilken platform løsningen afvikles på.

Alt dette betyder, at nye kunder vil kunne vælge den cloud-baserede løsning og at eksisterende kunder på sigt, vil kunne flytte deres data over i den cloud-baserede løsning med den funktionalitet de kender, frem for at skulle leve med mindre funktionalitet. Alle eventuelle kundetilretninger laves som extensions, som sikrer fremtidig automatisk opdatering.

 

Automatiske opdateringer

At løsningen er cloud-baseret, betyder også, at hvis løsningen ligger hos Microsoft, er opgraderingsprojekter som vi har kendt dem indtil nu, fortid. Når løsningen kører hos Microsoft, bliver både Business Central-delen og TRIMIT-delen automatisk opdateret månedligt, så du helt automatisk modtager opdateringer, rettelser og nye funktioner.

 

Hvad indeholder nyeste version

Seneste version af TRIMIT-løsningen inkluderer en række spændende nyheder som for eksempel forbedrede rollecentre, et helt nyt rollecenter til ”Production” og en udvidelse af Microsoft Business Centrals omkostnings- og bogføringsprincipper.
Der er ligeledes sket en række forbedringer på TRIMIT-portalerne såsom SoMe-login, promoverede varer osv. 

 

Vil du høre mere

Hvis du vil høre mere om nyeste version af TRIMIT-løsningen, hvilke fordele der er ved den cloud-baserede løsning eller noget helt andet, er du altid velkommen til at sende en mail til salg@cornator.com
TRIMIT på AppSource

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...