18. maj, 2017

Velkommen til Erik Hvass Frandsen

Erik Hvass Frandsen er CORNATORs nye ERP-udvikler i København

Den 2. januar i år startede Erik Hvass Frandsen på CORNATORs kontor i hovedstaden. Erik fortæller, at det har været en meget professionel opstart med en god introduktion og lærerige kurser i brug af interne værktøjer og metoder. 

"Kollegerne er hjælpsomme og har en rigtig god omgangstone, men ”Københavneren” skulle dog lige ses an," fortæller Erik Hvass Frandsen med et smil på læben, ”det hjalp dog en hel del at fortælle, at jeg ikke er FCK-fan men OB-fan. Jeg er fra Fyn og så har jeg fulgt med i, hvordan det går det lokale fynske hold."

 

Den 2.januar startede Erik Hvass som ERP-udvikler hos CORNATOR

 

Specialist i ERP-systemer

Erik har arbejdet med forskellige ERP-systemer gennem en længere årrække, og det er et fagområde han holder rigtig meget af.

"Jeg har arbejdet med ERP i rigtig mange år og vil gerne fortsætte med det," siger han. "Det er der rigtig god mulighed for hos CORNATOR. De har mange års erfaring med Dynamics NAV, og jeg har mange års erfaring med andre systemer, men det er stadigvæk det samme. Det er bare et anderledes værktøj, der løser de samme opgaver i virksomhederne."

Selvom det er nyt at arbejde med TRIMIT, har Erik mange erfaringer fra sit arbejdsliv, der kan overføres til hans job hos CORNATOR, deriblandt arbejdet med SQL-databaser. Og det afskrækker ham ikke at gå i gang på en ny platform.  

”Jeg har igennem tiden arbejdet med mange forskellige systemer. Jeg har været ansat i et amerikansk firma der hedder Epicor, som har både et system der hedder Epicor 10, og iScala. Det første ERP system var et IBM-system, de senere år har jeg arbejdet med Dynamics NAV.”

 

"Der er ikke ret mange firmaer i Danmark, der har så mange års erfaring med Dynamics NAV, som CORNATOR,"

 

Professionel tilgang til NAV

Netop muligheden for at arbejde med Dynamics NAV, var noget der appellerede til Erik, da han stod overfor at skifte arbejde. Det havde han mulighed for hos CORNATOR, og han lagde mærke til firmaets erfaring på det punkt. 

"Der er ikke ret mange firmaer i Danmark, der har så mange års erfaring med Dynamics NAV, som CORNATOR," siger Erik. "Samtidig har de jo overbygningen med TRIMIT, som er en af de mest avancerede løsninger til NAV.  Det gør det meget spændende. Jeg har altid gerne villet være i et softwarehus, hvor man har mulighed for at tilpasse systemet via programkoden. Kunderne vil jo gerne have, at vi hjælper dem med at lave deres løsninger, og det er alt andet lige lettere, når der er adgang til udviklingsmiljøet." 

Der var flere andre firmaer på banen, da Erik skiftede job, men CORNATOR havde det, der skulle til for at Erik synes det var en god idé.

"Der er jo mange firmaer om buddet på NAV-markedet," siger han. "Men CORNATOR havde en lidt anden firmakultur end mange af de københavnske. Jeg kan meget bedre forliges med CORNATORs værdisæt."

 

Muligheden for at arbejde med ERP var én af årsagerne til,
at Erik startede hos CORNATOR.

 

Dataene flyttes i weekenden

Erik er startet med det, han selv kalder mindre opgaver, som har givet en god introduktion til kunderne og til interne CORNATOR-værktøjer og metoder. 

"Lige nu er jeg startet op med at deltage i konverteringen af kunder," fortæller Erik. "Vi flytter kunderne fra en tidligere version af TRIMIT til den nyeste. Der er en del, der skal koordineres, men det er der heldigvis nogle dygtige projektledere, der gør. Mit arbejde ligger i at få kørt en masse processer for at få flyttet data over i den nyeste version." 

Og så er det i øvrigt ikke nødvendigvis inden for normal åbningstid, at der er mest tryk på.

"Afhængig af datamængden tager det tid," siger han. "Og kunden vil gerne have, at det sker på et tidspunkt, hvor de ikke skal ligge stille, så selve produktionskonverteringen skal foregå i weekenderne. Så det skal man jo sige ja til at gøre. Men mine børn er rejst hjemmefra, så jeg kan godt gøre det i forhold til min familie."

 

"Jeg kan virkelig anbefale andre at søge job hos CORNATOR, hvis de vil have et godt job i en rigtig god virksomhed."

 

Erik arbejder hos CORNATORs afdeling i København

Overskud til medarbejderne

Erik er ikke i tvivl om, at han er kommet til et godt firma. Der foregår en masse socialt uden for arbejdstid, og selvom meget af det er i Viborg, har han lagt mærke til, at tilbuddet er der.

"Der er overskud, og de viser overskud," fortæller han. "Her til morgen havde påskeharen f.eks. været rundt og stille et påskeæg på alle skrivebordene. Det synes jeg er rigtig fint. I det amerikanske firma, hvor jeg var ansat i otte år, var der ikke engang noget, der hed julegaver." 

Erik har en klar opfordring til andre jobinteresserede: 

"Sådan nogle ting synes jeg giver værdi og siger, om det er et godt firma. De vil gerne medarbejderne det godt. Jeg kan virkelig anbefale andre at søge job hos CORNATOR, hvis de vil have et godt job i en rigtig god virksomhed."

 
Erik Hvass Frandsen - ERP udvikler i Kbh

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!