12. december, 2017

Velkommen til Mathias

CORNATOR byder velkommen til Forretningskonsulent Trainee Mathias Andersen

7. august 2017 startede Mathias Andersen i et trainee-forløb som Forretningskonsulent hos CORNATOR i Viborg.

Mathias er glad for at være startet hos CORNATOR, og han hæfter sig især ved at arbejdet er spændende med mange afvekslende opgaver. 

"Det kan godt være, det er fordi det er it-branchen, men der er mange nye udfordringer," siger Mathias.
 "Jeg sidder meget i supporten her i starten og arbejder med alle mulige opgaver på tværs af forretningsområderne.
På sigt er det også meningen, at jeg skal mere med ud på kundebesøg, når der er noget med hensyn til produktion."

"Jeg har nogle meget åbne kolleger, der er gode til at forklare, hvordan man plejer at gøre, og hvorfor man gør, som man gør."

Oplæringsprocessen har givet Mathias et godt indtryk af CORNATOR. Han oplever, at kollegerne gør en stor indsats for at dele ud af deres viden og for at gøre dagligdagens udfordringer lettere at håndtere. Det er en god hjælp, når man er ny på arbejdspladsen.  

I august startede Mathias som forretnings-
konsulent-trainee.
 

"Jeg er blevet modtaget rigtig godt," siger Mathias. "Jeg har nogle meget åbne kolleger, der er gode til at forklare, hvordan man plejer at gøre, og hvorfor man gør som man gør. De har været gode til at tage mig under vingerne. De er også gode til at tage initiativ, for eksempel til at tage mig med ud, hvis der er en relevant kunde." 


Virksomhedsdating skabte kontakten 

Mathias' baggrund for at være forretningskonsulent inden for produktion er en kandidatgrad i teknologibaseret forretningsudvikling fra Aarhus Universitet i Herning. 
"Det er en kandidatuddannelse, der startede tilbage i 90erne," fortæller Mathias Andersen. "Den kombinerer den traditionelle ingeniøruddannelses styrkeberegninger med økonomi og finans. Ideen er, at man skal ud i større virksomheder og være et bindeled mellem de 'tunge' ingeniører og finansafdelingen og på den måde stå for innovation og procesoptimering." 
Kontakten med CORNATOR kom i stand via et arrangement, hvor studerende kunne få en 1-til-1 snak med forskellige virksomheder. 
"Mit sidste projekt på studiet havde med ERP-systemer at gøre, og det faldt i god tråd med CORNATORs ideer om forretningsudvikling.
Et par uger senere kontaktede jeg dem igen, og så fik vi et trainee-forløb på plads i starten af juni."

Mathias har masser af kollegaer, 
der er klar til at hjælpe.

Mange plusser ved CORNATOR

 Mathias har allerede været med til sommerfest og julefrokost, og han synes godt om den måde, CORNATOR samler de ansatte på socialt. Ikke kun til fester men også i hverdagen. 
"Vi har nogle fredagsmøder hvor alle er med," fortæller Mathias. "I Viborg sidder vi sammen, og ellers er folk med på Skype, og der får vi et overblik over det, der sker i hele firmaet. På den måde bliver organisationen knyttet tæt sammen, så man ikke bare sidder i hver sin afdeling med support eller udvikling."  

En anden fordel for Mathias rent personligt er, at CORNATOR har sit hovedkontor i Viborg. 

"Jeg kommer oprindelig fra Viborg, før jeg flyttede til Herning for at læse," fortæller han. "Jeg har mine venner og nære familie i Viborg, så det er et stort plus. Men jeg har også nogle storbydrømme om at prøve at bo i en større by, og her er CORNATOR jo en oplagt mulighed, fordi de har en afdeling i København." 

Privat går Mathias meget op i aktiehandel, og bruger i øvrigt tid på fitnesstræning sammen med en kollega og sine kammerater cirka 3 gange om ugen.

Mathias kommer på sigt til at beskæftige sig mest
med TRIMIT Production.

Mathias Andersen, Forretningskonsulent trainee

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!