28. september, 2018

Mød trainee Anders Pavia Nordhagen

I november kunne CORNATOR i Viborg byde velkommen til Anders Pavia Nordhagen, der startede i et trainee-forløb som produktspecialist.

Anders er startet i et team, der arbejder med udvikling af webshops til både B2B og B2C-markedet. Han har freelanceerfaring som grafiker og har også en uddannelse i webudvikling med i bagagen, men som relativt ny i faget fungerer det fint at komme ind i et team, så han ikke skal sidde alene med opgaverne."

"Vi er fem i teamet," fortæller Anders Nordhagen."To produktspecialister der har med portalen at gøre, dvs. de arbejder med det samme som jeg arbejder med.
Dem følger jeg til daglig, når jeg ikke selv har opgaver, og den ene af dem er også min mentor, som jeg kan spørge om stort og småt. Der sidder også to andre NAV-udviklere, som vi arbejder tæt sammen med, så på kontoret kan vi frit samarbejde og snakke sammen på kryds og tværs."

 

Trainee-forløb har givet en god start

I det hele taget er trainee-rollen nærmest perfekt for Anders, fordi den både giver en tryg start og mulighed for at udvikle sig. 

"Nu er jeg jo nyuddannet,"
fortæller Anders. "Og jeg tror ikke, jeg kunne få en bedre start på mit professionelle arbejdsliv, fordi man her kommer stille og roligt ind i tingene. Man får tid og mulighed for at lære dette her system, vi har, og i det hele taget bare det at være ansat i en virksomhed som denne her."

Og så handler trainee-forløbet også om at suge til sig af viden, noget der er rig mulighed for hos CORNATOR.

" ...jeg tror ikke, jeg kunne få en bedre start på mit professionelle arbejdsliv, fordi man her kommer stille og roligt ind i tingene."

"Man kan lidt se det som et et-årigt uddannelsesforløb," siger Anders. "Man er selvfølgelig fastansat og arbejder, og lige så stille får man arbejdsopgaver. Men man bruger også tid på at uddanne sig og at følge en kollega eller kollegaer, og i det hele taget opkvalificere sig. De ved godt, at man som nyuddannet ikke nødvendigvis har den samme erfaring som andre har, så derfor synes de, at det for dem giver noget mere, at de oplærer en og kan forme en." 

Efter snart seks måneder i jobbet har han da også oplevet både at vokse med opgaven og at blive belønnet med mere ansvar.
 
"Opgaverne er kommet på en god måde, idet man er startet med små opgaver og så har jeg så fået nogle store opgaver, som jeg er i gang med at løse," siger Anders. "Så det er kommet trinvist. Lige nu er jeg ved at designe og kode en webshop for et norsk firma, som både skal have en webshop til det norske og det internationale marked. Og det er spændende for første gang at skulle stå ved roret og selv løse så stor en opgave som det."

"Opgaverne er kommet på en god måde, idet man er startet med små opgaver og så har jeg så fået nogle store opgaver, som jeg er i gang med at løse"

Arbejdskulturen overbeviste Anders

Anders fandt CORNATOR gennem et LinkedIn-opslag, hvor CORNATOR søgte en frontend-udvikler, og den profil passede rigtig godt på Anders. Så det var en glad mand, der kom til samtale på jobbet.
 
"Jeg mødte jo min chef, som var rigtig behagelig at snakke med, og som jeg også fik en rigtig god samtale med,"
siger Anders. "Nogle gange kan det godt være lidt akavet, men denne her synes jeg var en af mine allerbedste samtaler."
Under samtalen gjorde en snak om arbejdskulturen et særlig godt indtryk".

 
"Jeg blev overbevist af måden, man arbejder på," siger Anders. "At der er højt til loftet og at man altid kan spørge sine kolleger og sin chef, fordi ingen spørgsmål er dumme. Det skal altid være nemt at tilegne sig ny viden, og man skal ikke være bange for, at der er noget man ikke ved, så længe man selv søger og finder ud af, hvad man mangler af viden." 

"...der er højt til loftet og at man altid kan spørge sine kolleger og sin chef, fordi ingen spørgsmål er dumme."

Og efter næsten et år hos CORNATOR er Anders da også stadig glad for sit trainee-forløb, der har levet op til forventningerne.
  
"Det har været et spændende år" fortæller han. "Det har været hårdt, det har været sjovt, det har været meget erfaringsgivende at skulle have et almindeligt arbejdsliv og lære en masse nye kollegaer at kende, og at have en hverdag, og skulle indstille sig på det. Og så er det blevet nemmere og nemmere som tiden er gået, og jeg har fået flere og flere arbejdsopgaver, som også har givet mere selvtillid."

Skiløb på norsk

I fritiden går der tit sport i den hos Anders, som bor i Aalborg og følger AaBs kampe med sæsonkort til stadion.

"Og når vi så er i Norge—vi har hytte i Norge fordi jeg er af norsk oprindelse—så står den på langrend og ski," fortæller han. "Langrend er meget norsk, og jeg fik mine første ski, da jeg var tre år og har løbet langrend lige siden. Vi er minimum af sted en gang om året, hvis ikke to. Som regel hver sommer og nogle gange om vinteren."

 

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...