25. april, 2018

Waldo holder kursus for CORNATOR & TRIMIT

CORNATOR har haft fornøjelsen af at deltage i et to-dages kursus om anvendelsen af “extensions” i Dynamics NAV 2018.

TRIMIT var værter ved kurset, der blev afholdt af Eric ”waldo” Wauters, der er MVP (Microsoft Valued Person) og blandt andet står bag bloggen waldo.be
Extensions er et tiltag, som Microsoft har taget i forbindelse med tilblivelsen af Dynamics NAV 2016 og fortsat udvikler.

”Det var vildt spændende at se de nye muligheder, extensions åbner op for."

Tiltaget betyder, at løsningen tilpasses med såkaldte extensions (udvidelser), hvilket vil sige, at man ikke længere ændrer i standardkoden og altså kernen af produktet men derimod udelukkende bygger tilpasningerne uden på den låste kerne. Dette letter fremtidige opdateringer af systemet, fordi det kun er tilpasningerne, der skal løftes.

Erik "waldo" Waters holdt i sidste uge kursus
for TRIMIT & CORNATOR

I det nye, cloud-baserede Dynamics NAV 365 Business Central er dette den eneste måde at lave tilpasninger af løsningen på.
Hos CORNATOR er vi i fuld gang med at lære om alt det nye, så vi kan være knivskarpe på ændringerne, så snart vi får kunder på den nye løsning. Kurset er en del af denne proces, og deltagerne har taget rigtigt godt imod den nye måde at arbejde på:

”Det var vildt spændende at se de nye muligheder, extensions åbner op for. Vi skal lære en masse nyt; men grundtanken med ikke at berøre standardkoden er allerede så dybt forankret hos os i CORNATOR,
så jeg tror på, det bliver en let overgang for os,”
udtaler Sabrina Tang Geggie, ERP-udvikler hos CORNATOR.

 

Der arbejdes på at blive knivskarp til at
arbejde med "Extensions"

Hør mere om vores løsning

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...