Konsulentydelser

Spidskompetencer i top

CORNATOR tilbyder vores kunder integrerede løsninger med nogle af verdens bedste virksomhedskonsulenter på Microsoft Dynamics NAV (Navision) platformen, som har deres spidskompetencer inden for økonomi-, salgs-, logistik- og produktionsstyring.

Microsoft Dynamics NAV

Vores Microsoft Dynamics NAV virksomhedskonsulenter har typisk en ingeniør- eller revisionsmæssig baggrund og er certificerede af Microsoft Business Solutions til at arbejde med Dynamics NAV. De har ofte flere års praktisk erfaring fra en produktions- eller handelsvirksomhed, inden de starter som konsulenter i CORNATOR, hvilket sikrer, at der er fokus på forretningen i stedet for programmering og teknik.

Virksomhedskonsulenterne arbejder selvstændigt og professionelt, hvilket sikrer en høj kvalitet i deres rådgivning og sparring med den enkelte kunde.  

Projektstyring

Vores projektledere styrer og koordinerer implementeringen af ERP-løsningerne. Vi arbejder ud fra en struktureret projektmodel, der sikrer, at fokus og mål fastholdes gennem alle faser af projektet.  

Uddannelse

Vi tilbyder en lang række standardkurser i TRIMIT og Microsoft Dynamics NAV. Det er CORNATORs virksomhedskonsulenter, der afholder og tilrettelægger kurserne, og indholdet af hvert enkelt kursus er nøje tilpasset, så udbyttet bliver så stort så muligt for hver enkelt kursusdeltager.

Se vores aktuelle kurser

Support

Vi tilbyder hotline og on-line support af Microsoft Dynamics NAV og TRIMIT.

Hos CORNATOR er supportfunktionen en af de centrale afdelinger. Derfor er afdelingen bemandet med en fast stab af medarbejdere med en meget høj tværfaglig kompetence.

Gå til support.cornator.com

Lad os kontakte dig

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...