Traineeprogram

Bliv trainee hos CORNATOR

 

Traineeprogrammet

Traineeprogrammet hos CORNATOR tilbydes til talentfulde nyuddannede kandidater med en ingeniør-, business-, eller udviklingsbaggrund og indebærer et 18 måneders forløb, der kommer til at bestå af en god blanding af intern uddannelse, oplæring og træning, hvor du i tæt samarbejde med vores kompetente kolleger vil blive introduceret til relevante arbejdsområder samt interne processer og procedurer.

Indsigt i virksomheden

Du vil blive ansat i CORNATOR, men vil som en naturlig del af dit traineeprogram også have din gang i søsterselskabet TRIMIT, og vil overordnet set komme rundt og få indsigt i alle virksomhedens afdelinger. 

Nye, dygtige nøglemedarbejdere

Vores traineeprogram har blandt andet som mål at finde og udvikle koncernens nye, dygtige nøglemedarbejdere over de næste 2-4 år. Jobbet som trainee er derfor et springbræt til en erhvervskarriere hos CORNATOR.

Erfarne mentorer

Det er vigtigt for os, at du bliver en integreret del af koncernen og kan se formålet med dit arbejde. For at sikre dig et optimalt traineeprogram får du tilknyttet erfarne og dygtige mentorer, der har spidskompetencerne inden for det område, som du bliver specialiseret i.

Udfordringer og ansvar

Som trainee hos CORNATOR vil du arbejde på lige fod med dine kolleger med støtte fra dine mentorer.  Du vil blive udfordret i dit daglige arbejde og få et stort ansvar.

Opbygning og udvikling af kompetencer

Vi skræddersyer vores traineeprogram til at give dig de fornødne kompetencer, så du bliver rustet til at håndtere de forskellige typer af opgaver, som du vil blive præsenteret for som medarbejder hos CORNATOR.

Om CORNATOR

CORNATOR er de danske tekstil-, møbel- og industrivirksomheders foretrukne ERP-leverandør og sparringspartner. Vores brancheløsning TRIMIT er en komplet standardløsning skræddersyet til de enkelte branchers behov baseret på Microsoft Dynamics NAV. Mere end 6000 brugere benytter allerede TRIMIT-løsningen til at skabe mere omsætning med færre ressourcer.  

TRIMIT-løsningen sælges dels gennem CORNATOR i Danmark, og dels gennem et netværk af internationale partnere primært i Europa. Virksomhederne TRIMIT A/S og CORNATOR udgør tilsammen en af de største Microsoft Dynamics NAV partnere i Danmark.

Vi brænder for at gøre en forskel i alt, hvad vi gør med kunden i centrum, og det er samspillet mellem mennesker, løsningen og processerne, som gør forskellen. Vi er i dag mere end 50 ansatte i CORNATOR og 17 i TRIMIT og har hovedkontor i Viborg og har endvidere et kontor i København.

CORNATOR som arbejdsplads

CORNATOR er en arbejdsplads præget af dynamik, høj faglighed, fleksibilitet, et unikt engagement og fantastiske kollegaer.

Vi sætter kvalitetsbarren højt og har et højt ambitionsniveau, og det betyder også, at vi lytter til vores medarbejdere og værdsætter konstruktive input, der kan være med til at udvikle os som virksomhed og sikre vores kunder endnu bedre løsninger. 

At arbejde hos CORNATOR giver rigtig mange muligheder såvel personligt som fagligt. Du bliver en del af en virksomhed med spændende udfordringer, fokus på udvikling af både organisation og medarbejdere og et unikt arbejdsmiljø og en kultur, hvor nærhed og personlige relationer er i højsædet.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til traineeprogrammet kan du kontakte COO Søren Busk på tlf. 2322 0436 eller sbu@cornator.com.

Kontakt

COO
Søren Busk
Tlf. +45 23 22 04 36
Mail: sbu@cornator.com

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...