Tid til nyt IT-system
Bohéme er en virksomhed, der har hovedkontor i Norge, samt datterselskabet Bohéme Europe DK i Danmark.

Bohémes tidligere system havde de haft igennem mange år. Tiden kom dog til en udskiftning, da der var nogle udfordringer med det daværende system.
En af de udfordringer var, at virksomhederne i Bohéme ikke kørte på det samme system. En anden af udfordringerne var, at det daværende system ikke kunne håndtere varianter.
”Systemet var som udgangspunkt ikke lavet til at håndtere varianter, men udelukkende et hovednummer. Så alt, hvad vi skulle foretage os ud over hovednummeret var i princippet en udbygning af det oprindelige system”, fortæller Thomas Skovhus Poulsen, der er direktør hos Bohéme Europe DK.

 

Én samlet brancheløsning
Man blev internt enige om, at det var tid til at finde et nyt system, der kunne håndtere de udfordringer som de stod med hos det gamle system. Derudover var det et krav, at det nye system skulle være skabt til tekstilbranchen.

I forløbet var der flere IT-virksomheder, der var inde over, med hvad de havde at byde ind med, men det blev CORNATOR og TRIMIT Fashion der løb med sejren.

"Det var fra starten tydeligt, at CORNATOR og deres folk havde den fornødne ekspertise til at håndtere denne opgave...Vi har tydeligt kunnet mærke, at man hos CORNATOR har en god forståelse for, hvordan hverdagen fungerer i den 'virkelige' verden".


TRIMIT – Skræddersyet til tekstilbranchen

Med TRIMIT har Bohéme fået en integreret IT-løsning, der dækker hele værdikæden fra designfasen til kundeservice.
At have ét system, der kan supportere alt gør, at alle medarbejdere arbejder i samme system. Dette bevirker, at man arbejder meget bedre sammen både internt i virksomheden, men også eksternt.
At det er det samme system alle arbejder på gør, at man ikke skal til at dobbelttaste data ind. Når data er tastet en gang i systemet, kan det bruges af alle medarbejdere med adgang til systemet. 

TRIMIT Fashion er skræddersyet til mode- og tekstilbranchen, og de processer der skal understøttes i den.

 
CORNATOR reference

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...