GREEN COMFORT GÅR MED CORNATOR

 

CORNATOR ved præcis hvor ”skoen trykker” og dermed også, hvordan TRIMIT Fashion bedst kan understøtte Green Comforts processer.

 

Green Comfort A/S udbyder et bredt udvalg af high-tech comfort fodtøj med et kvalitativt touch af fashion. Deres fodtøj sælges af mere end 400 forhandlere i Europa og gennem tiden har de beklædt mere end 3 millioner nordiske fødder med sko.

 

Det er derfor ikke svært at regne ud, at det går stærkt hos Green Comfort, så stærkt at deres IT- løsning, ikke længere var i stand til at understøtte deres forretning optimalt. De afsøgte derfor markedet for alternativer, og i deres søgen fandt de TRIMIT Fashion og CORNATOR

 

 

”En af de faktorer vi kiggede på, da vi skulle finde en ny IT leverandør var, at de skulle kende vores branche og være i stand til at sætte sig ind i vores forretning. Det levede CORNATOR til fulde op til. Herudover ønskede vi en komplet løsning med både ERP-løsning og portaler i én samlet løsning og det får vi med TRIMIT Fashion”, fortæller Jesper Stærmose, der er CEO hos Green Comfort.

 

CORNATOR er stolte over at kunne byde endnu en kunde velkommen i TRIMIT-familien og glæder sig til at tage på den spændende rejse sammen med dem.

 

Du kan læse meget mere om Green Comfort og se deres flotte og funktionelle kollektion af sko lige her.
CORNATOR reference

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...