Greengate

 

Et sikkert valg
Greengate fik første gang præsenteret TRIMIT på et af CORNATORs seminarer, og tog beslutningen om at tage CORNATOR med i opløbet af udbydere af ny IT-løsning. Der var mange store virksomheder på markedet med i opløbet, men International Export Director & Partner Flemming Nordstrand var ikke i tvivl om, at det skulle være TRIMIT, der skulle være Greengates kommende løsning:

...TRIMIT var den suverænt bedste løsning og med CORNATORs store erfaring, omfattende branchekendskab og en lang liste over referencer var vi slet ikke i tvivl...

 - Flemming Nordstrand, Greengate

”Vi kiggede på flere forskellige løsninger men blev hurtigt klar over, at TRIMIT var den suverænt bedste løsning og med CORNATORs store erfaring, omfattende branchekendskab og en lang liste over referencer var vi slet ikke i tvivl om, at det er CORNATOR vi vil arbejde sammen med”.

 

Ikke bare en leverandør...
Ifølge Flemming Nordstrand har CORNATOR den rette størrelse som virksomhed, og samtidig udviste de stor forståelse for Greengates forretning: 

”CORNATOR er stor nok til at have masser af viden og mange dygtige medarbejdere, men samtidig er de ikke så store, at de glemmer de enkelte virksomheder – vi føler, at vi er blevet hørt og taget alvorligt, for os er CORNATOR ikke bare en leverandør men bestemt også en rigtig god sparringspartner".

Hvem er Greengate
Greengate blev stiftet i 1991. Stifterne, Jesper og Mona Bjørn Christiansen var på daværende tidspunkt nyslåede forældre, og de havde et ønske om at skabe de perfekte rammer til deres lille familie, og derved startede idéen om Greengate.

Som tiden er gået, er Greengate blevet en klassiker for de kunder, der elsker den romantiske, skandinaviske stil. GreenGate både designer og sælger alt til hjemmet, om det så er smukt porcelæn eller lækre tekstiler.

Greengate sælges i dag i hele Europa og Asien. Man er ikke i tvivl om, hvis et produkt stammer fra Greengate, da produkterne emmer af fantastisk, hyggelig og varm sommerhusstemning og kan mixes på kryds og tværs lige som du vil have det.

Læs mere og se alle de smukke produkter på Greengates website: www.greengate.dk.

CORNATOR reference

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...