Molo Kids

Driftsmæssige fordele

En fejlprocent på 0,3, en nedlagt reklamationsafdeling og dobbeltarbejdet der nu er fortid. Hos molo kids er det ikke nødvendigt at være IT-nørd for at se de driftsmæssige fordele ved Microsoft Dynamics NAV TRIMIT Fashion. En løsning som tekstilvirksomheden vil anbefale til enhver tid.

Slut med ineffektivitet

For den københavnske børnetøjsproducent molo kids var hverdagen før TRIMIT Fashion præget af ineffektivitet og høje fejlrater. Sideløbende med økonomistyringen i C5’eren måtte medarbejderne arbejde i forskellige excelark, da systemet hverken kunne styre fakturering, ordreoptagelse, indsalg eller varianthåndtering.

Optimeret og automatiseret

Ifølge økonomichef Dennis Pedersen gav det manuelle arbejde store udfordringer og resulterede i meget dobbeltarbejde og rigtig mange fejl. Med implementeringen af TRIMIT Fashion kombineret med en stram kvalitetsstyring tog tingene en helt anden og positiv drejning:

”Systemet håndterer fakturering, ordreoptagelse, indsalg, varianthåndtering og meget mere. Vi har fået optimeret og automatiseret alle processer, hvilket gør, at der stort set aldrig sker fejl”.

Standardsystem er et “must have”

Der er mange elementer i at styre en virksomhed som molo kids, og for beslutningstagerne bag IT-projektet var det derfor alfa omega at finde et standardsystem, hvori alt var samlet. Tidligere dårlige erfaringer havde givet molo kids en vigtig viden, og for økonomichef Dennis Pedersen er ”en opdatering uden et standardsystem en ommer – og omfattet af ubeskriveligt store omkostninger.”

Gennemtænkt løsning

At CORNATORs løsning blandt andet er velfungerende og let at opgradere vejede tungt i sammenligningen med andre systemer, og molo kids følte, at TRIMIT Fashion var det rigtige for dem. Og for virksomhedens fremtid.

”TRIMIT Fashion er virkelig gennemtænkt i forhold til branchen, og CORNATORs branchekendskab ligger på et meget højt niveau til en meget rimelig pris. molo kids ville ikke have været i stand til at klare den ekspansion, som vi har gennemgået, uden løsningen.”

Anbefaler TRIMIT Fashion

molo kids’ vision om fremtiden er ikke beskeden: at være det stærkeste børnetøjsmærke i Europa. Et højt ambitionsniveau skal understøttes af et solidt fundament. For molo kids er TRIMIT Fashion den it-mæssige platform, der skal muliggøre dette. Direktør Mogens Jepsen har flere gange anbefalet sin tekstilløsning og vil også fremover fremhæve den.

”Nu er jeg ikke ligefrem IT-nørd, men jeg ved hvilke driftsmæssige fordele, der ligger i at have et fantastisk IT-system som TRIMIT Fashion fra CORNATOR.”

molo kids har nu helt styr på den innovative proces, da TRIMIT Fashion har effektiviseret flowet fra design til levering.

”Dette har gjort det overskueligt for os at leve 6-8-12 måneder fremme i tiden og samtidig have en ongoing business, som lever i nuet. Kort sagt ved vi, hvad der skal ske, og hvad vi skal gøre for at få vores vision til at lykkes.”

CORNATOR reference Molo Kids

Vil du høre mere?

Download case, PDF

Download

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...