Outfit Internationel anbefaler TRIMIT Fashion & CORNATOR Peter Michelsen er ikke det mindste i tvivl om, at han meget gerne vil anbefale TRIMIT Fashion og CORNATOR. Man får en god hjælp til at komme igang og hverdagen præges af et godt samarbejde og en rigtig god processtyring i huset. Se filmen med Outfit her...

Tid til nyt IT-system

Med 15 brugere var Outfit International (Outfit) efterhånden vokset ud af deres XAL-løsning.

De begyndte derfor at kigge sig om efter en IT-løsning  Outfit International kunne vækste sammen med. 
Valget faldt på TRIMIT Fashion, og det gjorde det fordi Outfit mente, at de funktioner der lå i løsningen kunne hjælpe med de processer, der er svære at styre i en virksomhed, der arbejder med tekstil.

En skræddersyet løsning man kan vækste i

Outfit er nu vokset til 50 brugere og TRIMIT Fashion understøtter processerne i virksomheden på rigtig god vis.

TRIMIT Fashion er skræddersyet ovenpå Microsoft Dynamics NAV, til at understøtte en tekstilvirksomhed og løsningen giver Outfit en rigtig god støtte på både indkøbs- og salgssiden.

Den gør det endvidere let at bestille farver og størrelser og styre indkøb og salg henover sæsonerne.

Det at TRIMIT Fashion er skræddersyet til tekstilløsningen giver nogle rigtig gode fordele i forhold til Outfit Internationals daglige processer. TRIMT Fashion hjælper ligeledes Outfit med at få det fulde overblik over hvor i processen Outfit er med de enkelte sæsoner, de enkelte vareudvalg, lagerstørrelser osv. Det er nemt og hurtigt  at få fornuftige tal ud af løsningen, så løsningen giver Outfit et godt overblik i det daglige.

CORNATOR ved hvor skoen trykker

Peter Michelsen fremhæver ligeledes samarbejdet med CORNATOR og fortæller, at CORNATOR er en rigtig god samarbejdspartner, fordi de ansatte har en specialviden om Outfits branche og det betyder, at de ved lige præcist, hvor skoen trykker og hvad der skal laves for, at der bliver sat tryk under processerne internt i huset.

Peter Michelsen fortæller, at det er en fornøjelse at arbejde sammen med CORNATOR og at de får et godt kvalitetsarbejde fra CORNATORs ansatte. 

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...