Spectre

Spectre er en skandinavisk virksomhed, som er førende indenfor produktion af funktionelt tøj. Om det er trekking, cykling, løb eller skiløb som er på programmet, så sørger Spectre for at klæde folk rigtig godt på.

Tid til nyt IT-system
Spectre tog kontakt til CORNATOR i forbindelse med deres planer om at skifte deres daværende IT-løsning ud med en ny og bedre, hvor fokus var, at den nye løsning skulle være én samlet løsning, som kunne håndtere alle led i værdikæden.

”Vi har et temmeligt komplekst set-up med produktionsselskaber i flere lande. Det er vigtigt for os, at vi har en IT-løsning, der blandt andet er skarp til at styre dette, fortæller Spectres økonomidirektør Kenneth Bach Pedersen.
En branchespecifik standardløsning
Efter en række møder med forskellige IT-udbydere, var det CORNATOR der endte med at trække det længste strå. Med brancheløsningen TRIMIT Fashion blev CORNATOR ny IT-leverandør til Spectre.

"Valget faldt på CORNATOR, fordi de har præsenteret den bedste løsning til at håndtere det komplekse set-up vi har”
 - Kenneth Bach Pedersen, Spectre

Økonomidirektør fra Spectre, Kenneth Bach Pedersen løfter sløret for nogle af de årsager til, at det blev CORNATOR og TRIMIT Fashion der blev valgt:

”Valget faldt på CORNATOR, fordi de har præsenteret den bedste løsning til at kunne håndtere det komplekse set-up vi har. Med TRIMIT Fashion får vi en standardløsning, der er bygget specifikt til vores branche, det ser vi som et stort plus”.

CORNATOR reference

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...