Hør modevirksomheden Becksöndergaards CFO Mads Tarpgaard Hansen fortælle, hvorfor TRIMIT Fashion fra CORNATOR blev valgt som deres ERP-system, og hvilken værdi det har skabt for virksomheden at skifte over til brancheløsningen TRIMIT Fashion.

  

Valg af ERP 

Da vi skulle vælge nyt ERP-system, var det vigtigt at vi valgte et system, som virkede som det rigtige fra starten og deri lå det også, at vi skulle kunne vækste med systemet. 
Becksöndergaard valgte løsningen Microsoft Dynamics NAV & TRIMIT Fashion, da vi kun havde tre ansatte og i dag er vi over 25 ansatte. Effektivisering og automatisering af arbejdsgange 
Det er vigtigt for Becksöndergaard, at TRIMIT Fashion sikrer effektive arbejdsgange, så vi bliver mere og mere effektive og automatiserede i vores måde at arbejde på og sikrer fremtidig vækst, uden at vi skal vokse i medarbejderantal. 

 

En brancheløsning med mange fordele 
Dét at TRIMIT Fashion er en brancheløsning, har givet os en lang række fordele, fordi den kender til fashionbranchen og derfor er vant til at håndtere de mange varianter, der er kendetegnende for vores branche. 

Den rigtige løsning 
Vi tror på, at TRIMIT Fashion fortsat vil være den rigtige løsning for os, fordi den netop gør det muligt at håndtere masser af transktioner, uden at det giver en kæmpe arbejdsbyrde internt. 

Portaler 
Hos Becksöndergaard har vi mange kunder (butikker) spredt på tværs af mange lande. Det er derfor vigtigt at vi, med B2B-portalen, giver vores kunder mulighed for, at de nemt kan gå ind og se ordrehistorik, men også kan se lagerstatus og leveringstider på de varer de ønsker at gensupplere. 
Portalerne – både TRIMIT Sales Agent og TRIMIT B2B Webshop giver os den klare fordel, at både vores salgagenter og kunderne nemt og simpelt kan gå ind og bestille varerne online, uden at det kræver en arbejdsgang fra vores side. 


Samarbejdet med CORNATOR 
Når vi arbejder sammen med CORNATOR, er det tydeligt for os at mærke, at de har stor erfaring indenfor branchen og har mødt mange kunder med lignende behov. Vi oplever derfor også CORNATOR, som en meget stærk sparringspartner for os, i forhold til at skræddersy løsninger. 

Kunder hjælper kunder 
Det har også stor værdi for os hos Becksöndergaard, at vi gennem CORNATORs ERFA-samarbejde har mulighed for at udveksle idéer og erfaringer med kollegaer i branchen, så vi sammen får optimeret systemet fremadrettet. 

Når vi står overfor en udfordring oplever vi, at CORNATOR er nemt og sikkert, igennem deres brancheerfaring, går ind og løser opgaven meget effektivt og sikkert. 

Det rette valg for Becksöndergaard 
CORNATOR og TRIMIT Fashion har vist sig at være det helt rigtige valg for Becksöndergaard og vi kan kun anbefale dem til andre i branchen.

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...