MOS MOSH

Hør David Skjødt, International Wholesales Manager, og Helle Gejl Madsen, Finance Manager fra MOS MOSH fortælle om de fordele, de oplever en en TRIMIT B2B Webshop; De har fået frigivet tid til at være mere proaktive i salg, de modtager ordrer efter åbningstid og i weekenden. Automatiseringen i TRIMIT har betydet, at de har kunnet vækste kraftigt uden at tilføre ekstra ressourcer.

Mest kundevenlige platform

David Skjødt fra MOS MOSH

Vi har valgt en TRIMIT Webportal simpelthen fordi, at vi havde selvfølgelig møde med mange andre web-udbydere, og vi syntes simpelthen, at CORNATOR var den mest kompetente på det område - som havde den mest kundevenlige platform.

Ordrer uden ekstra arbejde 

Vi besluttede os for at få en B2B Webshop, fordi vi kunne, den var bygget op på samme måde som vores agentportal, så vi kunne regne ud, at det ikke krævede ekstra arbejde fra vores side af, og så hvorfor ikke tage det, når nu nogle ordrer kommer ind, uden at vi gør noget ekstra for det.

Agentportalen er vi ekstremt glade for, fordi at det er den eneste måde, vi kan tage så mange ordrer op, som vi gør her i huset.

Ordrer alle dage og på alle tider af døgnet

Kontormiljø hos MOS MOSH

Fordelene, vi forventede at få med en B2B, det var, at vi kunne få vores kunder til selv at taste deres re-orders, så vi kunne aflaste salgsbackup’en. Men også at vi kunne få kunderne til at lægge ordre uden for åbningstid, fredag og i weekenderne, og det levede helt sikkert op til vores forventninger, fordi vi får masser af ordrer ind også efter lukketid.

Mere proaktivitet i salg

Sælgere hos MOS MOSH

B2B’en har klart givet os en klar forbedring i vores arbejdsgang, fordi vi er blevet mere proaktive i salgafdelingen, meget mere servicering af agenter og kommunikation med agenter, frem for generelt at servicere kunder og administrative ting med at taste ordrer, så det har været en klar, klar stort plus for hele organisationen. Det er trods alt også sjovere at sidde og servicere kunder frem for at taste ordrer.

Udvalg af varer bliver mere synligt

Det har været en stor fordel for os, at vi får hele vores udvalg derinde, frem for de måske meget mere fokuserer på lige akkurat de styles de har i butikken, men hvis de går ind på en B2B, så har vi generelt andre ting at tilbyde.

Intet ekstraarbejdet

designere hos MOS MOSH

Vi er rigtig glade for B2B’en. Der er ikke noget ekstra arbejde, når det sådan set er lagt ind i TRIMIT-løsningen, så kobles direkte ud på B2B’en. Så der er ikke sådan noget opdatering dagligt.

Intet oversalg

Det er en stor, stor fordel ved den løsning her, at det hele tiden skal køre, og den snakker sammen minutvis med vores lager, så det er ikke sådan at vi får ordrer ind, vi ikke kan levere. Den passer, fordi det opdateres hele tiden.

Løsningen på modebranchens problematikker

MOS MOSH katalog

TRIMIT Fashion er klart udviklet specifikt til vores branche, og det kan man se ved at den kan håndtere de problematikker der er i tekstilbranchen. Den håndterer 100% disponibel-problematikkerne, og det at der er mange varianter. På den måde, så er det en kæmpe fordel, når man er i tøjbranchen, at man har en tekstilløsning som TRIMIT.

Vækst uden ekstra ressourcer

Jeg synes klart, at CORNATOR de lever op til deres motto ”Less Ressources - More Business”. Det kan vi klart se i vores afdeling her inde i salg, hvor vi har vækstet kraftigt uden at tilføre ekstra ressourcer. Det siger alt jo.

Vi skulle nok have været 2, 3, 4 personer mere, hvis vi skulle taste ordrerne selv. I dag ryger det igennem systemet. Og derfor bruger vi ressourcer på mange andre mere spændende ting.

Anbefaler CORNATOR 

Jeg kan helt klart godt anbefale CORNATOR til andre. Altså hvis de er inden for tekstilbranchen og har brug for en tekstilløsning, så er CORNATOR det eneste rigtige.

MOS MOSH anbefaler TRIMIT

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...