Ballingslöv

Anbefaler TRIMIT Furniture og CORNATOR

Den svenske køkken & bad gigant Ballingslöv AB anbefalerTRIMIT Furniture og CORNATOR!

Køkken & bad-giganten Ballingslöv valgte i 2012, at TRIMIT Furniture skulle være deres nye brancheløsning og at CORNATOR skulle være deres nye ERP-leverandør.

Ballingslövs IT chef Gert Franzen fortæller: ”Efter en omfattande utvärdering av både system och leverantör valde vi NAV/TRIMIT och CORNATOR som vår partner. Detta har varit ett omfattande verksamhetsprojekt som har involverat stora delar av företaget”.

Produktviden og forretningsforståelse

 Ifølge Gert Franzen var én af årsagerne til, at valget faldt på CORNATOR den indgående produktviden samt forretningsforståelse, som CORNATOR udviste.

”CORNATOR har visat stor förståelse av vår verksamhet och mycket god kunskap om NAV/TRIMIT”.

Succesfuld implementering 

Hovedparten af Ballingslövs nye system er nu live og de er fuldt ud tilfredse med CORNATORs indsats, der har ledt til en meget succesfuld implementering.

”Fyra månader efter vi har gått ”live” med systemet kan vi konstatera att det har varit en mycket lyckad installation och då mycket tack vare stort engagemang både från organisationen och CORNATOR. Jag kan verkligen rekommendera CORNATOR som partner avseende installationer av NAV/TRIMIT”. 

Godt samarbejde

Tommy Nielsen, der er CORNATORs projektleder, har været ansvarlig for det omfattende implementeringsprojekt og roser både Ballingslövs team, samt sit eget team, for det fantastiske samarbejde.

”Arbejdet som projektleder på dette meget omfattende projekt er utroligt spændende. Noget af det mest afgørende for, om et projekt af denne størrelse bliver en succes, er samarbejdet i ens eget team, samt det team kunden sammensætter. Vi har haft et tæt samarbejde med Ballingslöv, og det har kørt rigtig godt helt fra starten”.

Idriftsætning af lagerstyring og komponentproduktion er i fuld gang og forventes færdigt i foråret 2015. 

Læs mere om Ballingslöv på www.ballingslov.dk.

 

CORNATOR reference Ballingslöv har valgt CORNATOR

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...