Montana

Understøtter alle virksomhedens processer

Stærk variantstyring, smidig integration af kundeordrer og solid indsigt i møbelbranchens vilkår er de væsentligste årsager til, at Montana kører Dynamics NAV med TRIMIT Furniture, der understøtter alle virksomhedens processer.

Jan Rasmussen fortæller, ”at der er fem milliarder kombinationsmuligheder, hvilket stiller store krav til produktions- og ordrestyring, og det kan kun lade sig gøre ved hjælp af et stærkt IT-system”.

Fra 100.000 til 100 varenumre

”Det (varianthåndteringen, red) er en kolossal hjælp for vores produktions- og ordrestyring, og det var hovedårsagen til, at vi valgte Dynamics NAV med TRIMIT som vores ERP-system”.

Jan Rasmussen, Logistikchef, Montana

”I vores gamle ERP-system havde vi 100.000 varenumre registreret, men da vi gik over til Dynamics NAV med TRIMIT fra CORNATOR var vi i stand til at reducere antallet af varenumre til 100”, fortæller logistikchef Jan Rasmussen fra designmøbelproducenten Montana.

Baggrunden for den drastiske reduktion i antal varenumre er, at TRIMIT Furniture er skræddersyet til møbelvirksomheder med fokus på variantstyring. Løsningen understøtter variantstyringen i alle processerne i virksomhedens værdikæde.

De fem milliarder varianter er ”gemt” inde bag de 100 varenumre og systemet sørger for en automatisk generering af varenumre afhængig af de parametre og tegninger kunden sammen med forhandleren udfylder ude i butikken.

”Det er en kolossal hjælp for vores produktions- og ordrestyring og det var hovedårsagen til, at vi valgte Dynamics NAV med TRIMIT som vores ERP-system”, fortæller Jan Rasmussen.

System udviklet af industrifolk

”Det er tydeligt, at Dynamics NAV med TRIMIT Furniture ikke er noget skrivebordssystem. CORNATORs konsulenter er industrifolk og produktionsingeniører, der ved, hvordan virkeligheden ser ud ude hos kunderne og på fabriksgulvet. Vi har mange gange oplevet, at CORNATORs folk kan præsentere os for løsninger og muligheder, vi ikke selv havde tænkt på”, fortæller Jan Rasmussen.

Fælles idéplatform letter udviklingsbyrden

Det særlige ved CORNATORs møbelbrancheløsning er, at den i princippet er udviklet af kunderne selv. Det skal forstås på den måde, at Montana sammen med et stort antal kunder inden for møbel- og træindustrien har bidraget med erfaringer, som CORNATOR har indarbejdet som funktioner i løsningen. Det får andre virksomheder i branchen gavn af, der så igen har bidraget med andre erfaringer og så fremdeles.

”Resultatet er en mere komplet og præcis løsning for alle parter, fordi udviklingsomkostningerne bliver en fællesomkostning fordelt ud på et stort antal brugervirksomheder. Kunderne får med andre ord en individualiseret brancheløsning, som OGSÅ inkluderer alle standardsystemets fordele”, fortæller Direktør, John E. Kristensen, CORNATOR.

CORNATOR reference Montana

Vil du høre mere?

Download case, PDF

Download

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...