Beskrivelse

Hør hvorfor køkkengiganten Ballingslöv valgte TRIMIT Furniture som IT-system og CORNATOR som leverandør.

Video Transcript

Gert Franzen
Ballingslöv er en ledende virksomhed indenfor indenfor køkken og bad. Vi er aktive på det svenske marked, det norske marked. Vi er cirka 450 medarbejdere her i Ballingslöv og vi har mere end 200 sælgere i Sverige og cirka 50 – 60 stykker i Norge. 


Valg af IT-system
Vi kiggede på mange forskellige systemer, for at finde et der både var fleksibelt, men også kunne håndtere den relativt komplekse produktion, som vi har her hos Ballingslöv.
Efter en ganske omfattende udvælgelsesperiode, så faldt valget på TRIMIT, som er baseret på Microsoft Navision.
Årsagerne til at vi valgte TRIMIT, var den fantastiske konfigurator, men også at det er en brancheløsning, der er lavet til køkkenbranchen.

Vi kiggede på hvilke funktioner vi havde behov for, og hvad der findes i en standard NAV og TRIMIT løsningen.
Vi kom frem til, at mange af de funktioner vi behøvede, findes standard i TRIMIT. Visse få funktioner har CORNATOR hjulpet os med at udvikle yderligere,
for at tilpasse dem til vores virksomhed. CORNATOR har stor erfaring indenfor denne branche og det var også et meget vigtigt punkt for os, da vi skulle vælge et system.

Kombinationen er det der har gjort det allerbedst -  et godt system og stor viden om, hvordan branchen fungerer og hvilke udfordringer man møder i en kompleks virksomhed som Ballinglöv.

Implementeringen
Fredrik Nilsson
Det som vi hos Ballingslöv oplevede var, at CORNATOR vældigt hurtigt have sat sig ind i vores system, og lærte hvordan vi tænker og arbejder og hvordan vi er unikke som virksomhed. Dette var en enorm hjælp for os senere under implementeringen hvor vi fik en hel del forbedringer, som vi ikke så, men som CORNATOR så som mulighed.

Overblik
Efter implementeringen af TRIMIT fik vi betydeligt bedre overblik over vores komponentlager Tidligere havde vi status 4 gange om året da vi, hvor vi lukkede fabrikken i fire timer hver gang, hvilket koster både tid og ressourcer.
Med det nye system har vi indført cyklisk optælling i stedet, hvor produktionspersonalet hver dag tæller et antal produkter og derigennem slipper vi for store, tidskrævende optællinger

Emelie Olsson
Butikkerne kan i dag hente sine ordrebekræftelser på B2B’en. De kan også se hvornår, ordren skal leveres, hvorhenne og til hvem og det er en kæpmestor fordel for os.


Hvorfor TRIMIT & CORNATOR
Gert Franzen
Hvis man har en virksomhed, som har med konfigurerbare produkter at gøre, vil jeg virkelig anbefale, at man kigger på TRIMIT som løsning. Og en partner som kan forstår virksomheden og forstår konfigurerbare produkter, for det er en relativt kompleks verden. CORNATOR gør det meget enkelt og forståeligt, så jeg kan virkelig anbefale TRIMIT og CORNATOR.

 

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...