Kundeliste - se oversigt over dem der bruger TRIMIT-løsninger

Production
ABJ Metal
Firmaet blev grundlagt i 1957 og udfører alt i metalarbejde, hvoraf deres absolut stærkeste kompetencer er laserskæring, vandskæring, svejsning og bearbejdning af plader.
Fashion
Aiayu
I 2004 blomstrede en idé om at skabe beklædning af højeste kvalitet, som var godt for både mennesker, men også planeten.
Den første kollektion fra Aiayu kom så i 2006.
Aiayu er meget miljø- og kvalitetsbevidste og producerer beklædning af 100% bomuld
Furniture
Akva Waterbeds
Siden 1981 har Akva Waterbeds produceret og videreudviklet vand-madrasser, og virksomheden er i dag en af de største producenter af kvalitetsvandsenge.
Fashion
Allison A/S
Stiftet i 1970 er Allison i dag en førende producent af skønhedsprodukter til ansigtet, håret og kroppen. Derudover distribuerer de nogle af de stærkeste private label brands i hele Norden.
Furniture
Andersen Furniture
Hos Andersen Furniture tror man på ekstraordinære møbler, der er skabt med hjertet. Med historie, passion og kærlighed til det gode håndværk.
Man tror også på møbler, der holder - både i kvalitet og design.
Production
Asetek
Asetek er verdens ledende virksomhed indenfor væskekøling til datacentre, servere, arbejdsstationer og kvalitetscomputere. Asetek har base i Aalborg, men har afdelinger i USA, Kina og Taiwan.
Fashion
ATC Footwear
Stiftet tilbage i 1959 under navnet A/S Angulus Trading er ATC Footwear en virksomhed med stolte traditioner i skobranchen. De stolte traditioner fører de videre, samtidig med at de hele tiden tænker nyt indenfor produktudvikling og service, så de fortsat kan være en seriøs og kompetent partner til deres målgruppe.
Production
Atlas Incinerators
Atlas Incinerators produkter har været i marekdet siden 1974 og mere end 9000 enheder er blevet installeret globalt indenfor marine- og offshorebranchen samt på kraftværker, hospitaler, lufthavne og andre former for brug af Atlas produkter.
Atlas Incinerators er en del af G&O Koncernen
Production
AVK Gummi
AVK GUMMI leverer blandt andet gummikomponenter til anvendelse i drikkevandsforsyningen og procesudstyr til brug i levnedsmiddelindustrien.
Virksomheden ligger i Låsby og har eksisteret siden 1955.
Fashion
Ball Group
Koncernen BALL GROUP er specialiseret i tøj til kvinder i str. 42 - 56 og står bag brandet ZIZZI.
Virksomheden ligger i Billund og har eksisteret siden 1988.
Furniture
Ballingslöv
Ballingslöv er en stor køkkenproducent, der har hovedsæde i Sverige. De ejer en masse af de køkkenproducenter, som vi selv kender her fra Danmark fx Kvik, JKE Design, Multiform mv. Siden 1929 hvor Ballingslöv blev grundlagt, har høj kvalitet og tidsløst design været i højsædet.
Fashion
Baum und Pferdgarten
Baum und Pferdgarten blev etableret i København i 1999 af Rikke Baumgarten & Helle Hestehave, som dannede brand-navnet som et humoristisk spil på deres efternavne, og det reflekterer den dualistiske legelyst, som også bliver gengivet i deres design.
Fashion
Becksöndergaard
Becksöndergaard Copenhagen blev grundlagt i 2003 af Lis Beck og Anna Søndergaard. Begge deler en stor passion for mode og er drevet af en stærk entreprenørånd. Fra start har målet været at lave et accessory brand med en farverig og legende identitet og et tydeligt personligt look, der tager udgangspunkt i accessories.
Production
Bentzon Carpets
Bentzon Carpets ApS drives af de to brødre John og Hans Bentzon samt partneren Tage Bajlum. Ved at satse på kvalitet og en høj grad af produktdifferentiering har man skabt en af Europas førende produktioner af eksklusive vævede tæpper.
Fashion
Bertoni
Bertonis forretning bygger på design, produktion og salg af kommercielt modetøj med et rent og skarpt skandinavisk udtryk.
Bertoni har en gammel tradition for at producere jakkesæt, og i dag er det deres kerneprodukt. Hos Bertoni er man stolte af at designe, konstruere og producere en bred kollektion af jakkesæt i holdbare kvaliteter, lige fra hverdagsjakkesæt til formelle jakkesæt.
Fashion
Boheme
Boheme er noget andet...Det er et kreativt bohemisk mærke med sit helt eget særpræg. Et mærke for den sofistikerede kvinde, der tror på sig selv og ved hvordan man bærer noget unikt.
Når en kvinde ifører sig det kreative Boheme brand, føler hun sig som en engel.
Fashion
Borch Textile Group
Borch Textile Group A/S er det naturlige valg som leverandør af tekstilløsninger til industrielle vaskerier. Deres spidskompetancer findes inden for personale og patientbeklædning samt "fladvarer". Brugerne er primært personale inden for sundhedssektoren, hotel & restaurantbranchen samt industrien.
Production
Bramming Plast
Siden 1971 har BPI været førende pioner indenfor avancerede og teknologibaserede løsninger i skum til private og offentlige virksomheder, herunder bl.a. transport, sundhed og medicinal, bygge og anlæg samt design og teknologi.
Virksomheden har lokationer i 3 lande og tæller mere end 400 specialister, der servicerer deres kunder i over 20 lande.
Fashion
BTX Group
BTX er fem stærke brands. De har hver sin identitet og hver sit visuelle udtryk.Sammen klæder de hinanden og giver butiksudvalget maksimal bredde inden for det attraktive segment– mode til voksne piger. Med BTX rammer butikken modemæssigt alt fra trendy, business, festligt, fritid over klassisk, cool, casual og til smart i alle størrelser, og er klart førende i Norden inden for modetøj til målgruppen.
Furniture
Cane-line
Cane-line er et dansk designfirma med 25 års erfaring inden for udvikling og produktion af komfortable havemøbler og indendørs møbler. Missionen er den samme over hele verden – at gøre livet let og dine frirum værdifulde. Cane-lines møbler kan købes i mere end 90 lande."Life made comfortable" er essensen af Cane-line. Virksomhedens fokus er på høj komfort og unik kvalitet, og produktionen foregår med stor respekt for miljø og mennesker.
Fashion
Carnét A/S
Carnét er virksomheden bag den landsdækkende kæde Dansk Outlet.
Med 19 fysiske butikker spredt over hele landet samt en webshop, sørger Carnét igennem Dansk Outlet at tilbyde tøj til begge køn og alle aldersgrupper til særdeles skarpe priser og med et højt serviceniveau.
Fashion
CHOPAR
CHOPAR A/S blev grundlagt i 1999. Virksomheden er de seneste år vokset betydeligt, og er i dag den førende samarbejdspartner til hele gymnastik–Danmark.
Ud over gymnastikken, åbnede de i 2012 op for rosporten, og er i dag Danmarks førende indenfor gymnastiktøj og dragter til rosporten. Ud over deres egne rodragter, har vi også et stort udvalg af mærket CRAFT.
Production
CJ Holding (Welcon)
CJ Holding er en samling af virksomheder, med fokus på investering i - og/eller opkøb af - veldrevne virksomheder, med potentiale for vækst og indtjening. Alle interesser plejes via et aktivt udviklende og stærkt involveret ejerskab.
Fashion
Clipper
Hos Clipper A/S skaber de byggestenene til den moderne garderobe med filosofien trends forgår, men stil består.
Clipper A/S værner kort sagt om glæden ved at føle sig velklædt nu og for altid.
Fashion
CMI Company
CMI Company er virksomheden bag det kendte brand Tiger of Sweden. Brandets historie går mere end 100 år tilbage. I dag kan du finde Tiger of Sweden i butikker rundt omkring på tre kontinenter, men også globalt på diverse webshops verden over.
Fashion
CMS Group
CMS Group er virksomheden bag flere brands. Et af deres brands er Modström, der er et moderne dansk brand fra 2004.
Modström er som brand ikke bange for at gå ud over normalen og være lidt rebelsk, det er modetøj med et feminint twist.
Furniture
Cube Design A/S
Cube Design A/S blev grundlagt i 1981. Helt fra starten har det været en vision for Cube Design A/S at skabe både flotte, funktionelle og unikke møbler af høj kvalitet.
I dag udvikler, producerer og leverer Cube Design A/S kontormøbler og kontorinteriør til kontorer, kantiner, caféer og konferencelokaler i både Danmark og Europa.
Fashion
Custommade
Custommade er en København baseret modevirksomhed, der blev startet i 2002. Custommade laver tidsløst, sofistikeret, skandinavisk design og så går Custommade meget op i, at tekstilerne der bliver brugt til tøjet, er af god kvalitet.
Production
Danpres A/S
DANPRES A/S er en højteknologisk virksomhed med højautomatiseret produktionsudstyr indenfor tyndpladebearbejdning, laserskæring, revolverstans, bukkeautomat, kantbukning, robotsvejsning samt dybtræk, stanse- og pressearbejde. DANPRES A/S er leverandør af kvalitetsprodukter og komponenter til OEM kunder.
Fashion
DAY ET
Den populære accessories linje DAY ET, var tidligere en del af DAY Birger et Mikkelsen.
DAY ET har en kollektion af tasker og accessories til både sport, arbejde og fritid

Furniture
Dencon
Dencon blev grundlagt i 1964, og kan derfor med stolthed sige at de har over 50 års erfaring med fremstilling af ergonomiske, funktionelle kontormøbler. Produktprogrammet består i dag udelukkende af kontormøbler. Fleksible og kundetilpassede produkter i både små og store styktal er i dag virksomhedens primære styrke. Utallige overfladetyper, farver og størrelser giver uendelige muligheder for at sammensætte helt unikke og personlige produkter.
Fashion
Designers Remix
Designers Remix er et dansk modebrand, som er baseret i København. Designers Remix' kollektioner indeholder alt fra sko og tøj til accessories, som primært er rettet til kvinder. Little Remix er et modebrand, der henvender sig til børn. Der er en direkte linje mellem Designers Remix og Little remix, hvor Little Remix er hvenvendt til aldersgruppen 4 - 16 år.
Production
Eegholm
Eegholm er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere løsninger og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver. Eegholm arbejder hver dag på at skabe merværdi for deres kunder. De sparrer med indkøbere og teknikere og hjælper dem med at source varer, tyde gældende normer eller på anden måde finde den rette løsning.
Fashion
ELKA
Elka Rainwear er beliggende i Sunds og har siden 1968 produceret regntøj, arbejdstøj, termotøj, skitøj, softshell jakker og anden beklædning.
Furniture
Erik Jørgensen
Erik Jørgensen er som virksomhed velkendt for at skabe designmøbler med et tidsløst design. Erik Jørgensen begyndte at arbejde professionelt med møbelproduktion i 1954 og er beliggende i Svendborg på Fyn.
Fashion
EverRest
EverRest har i over 10 år designet og udviklet alt i madrasser og puder, for at sikre dig den bedst mulige søvn i de bedste rammer. Med rødderne solidt plantet i skandinavisk designtradition sælger de deres produkter i mere end 30 lande, og det tal er stadigt stødt voksende.
Furniture
FDB Møbler
Det gode liv – i dag som dengang.
Godt møbeldesign og høj kvalitet - til en fair pris - har altid været fokus hos FDB Møbler lige siden 1940'erne.
Ud fra samme værdier som dengang, genopliver COOP nu de gamle klassikere og skaber nye modeller af dansk møbeldesign.
Fashion
Femilet
Femilet er et dansk lingerifirma, som har eksisteret siden 1923. Der er ca. 100 dedikerede og engagerede medarbejdere, fordelt med ca. 30 på hoved-kontoret i Ikast og ca. 70 i Femilets egne konceptbutikker, der er fordelt over hele landet.
I 2010 blev Femilet købt af Groupe Chantelle i Frankrig, og er således en del af en større international lingeri-koncern.Gennem årene har Femilet udviklet sig til at være en markedsorienteret virksomhed med fokus på design, salg og markedsføring af moderigtigt lingeri, undertøj, badetøj og nattøj. Samtlige produkter designes og konstrueres af Femilets udviklingsafdeling i Danmark.
Fashion
Fiveunits
Virksomheden blev startet tilbage i 2008. Med en passion for kvalitetstekstil er det fulde fokus for det københavnsk baserede brand at lave sofistikeret og innovativt design til deres målgruppe.
Production
Fletco Carpets
Fletco Carpets er beliggende i Bording og producerer heldæk­kende tæpper til såvel boliger som erhvervsmarkedet.
Production
Foamtex ApS
Foamtex forretningsområder er bagsidebelægning, farvning, topskæring og imprægnering af gulvtæpper. De har desuden et test- og farvelaboratorium samt et kemilaboratorium.
Foamtex anvender avanceret teknologi til alle deres processer og leverer såvel til danske som internationale kunder med høje krav til kvalitet, sikkerhed og miljø.
Furniture
Four Design
Four Design producerer møbler til institutioner, skoler, kontorer mm.
Med stor fokus på design og bæredygtighed er Four Design vækstet til at blive en af de førende producenter af funktionelle møbler i tidsløst design.
Furniture
Fredericia Furniture
Fredericia er et dansk designhus rundet af en stolt tradition. En tradition for at kende, forsvare og udvikle det håndværk, der kaldes design. Fredericia Furnitures ambition er altid at kuratere, fremstille og levere design til tiden. Møbler der beriger atmosfæren og livet i de rum, de bruges i. Møbler der har æstetisk karakter, er smukt forarbejdede og som fortjener betegnelsen ’modern originals’.
Furniture
Friends & Founders
Friends & Founders blev grundlagt på baggrund af de to stifteres fælles interesse og passion: Design og arkitektur.
Det skinner i den grad i gennem i virksomheden og især i de produkter, som Friends & Founders designer og udvikler.
Fashion
Ganni
Ganni blev grundlagt i år 2000 og er siden da blevet et betydningsfuldt modehus med 18 butikker i Danmark, Norge og Tyskland, samt salg i 400 butikker i mere end 20 lande.
Production
Gertsen & Olufsen
Siden 1945 har Gertsen & Olufsen været en af de ledende internationale partnere skiboperatører, ejere og producenter verden over. Gertsen & Olufsen udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af unikke produkter, der henvender sig til marine- og offshorebranchen.
Gertsen & Olufsen er en del af G&O Koncernen
Production
GMR Maskiner
GMR maskiner A/S er en produktionsvirksomhed.
Firmaet er en af Danmarks vigtigste producenter af klippere, fejemaskiner, sneskrabere, trucks minilæssere mv. og de sælger ikke kun i Danmark, men har en betydelig eksport til Tyskland, Sverige og andre lande i Europa.
Furniture
Gramrode Møbelfabrik
Gramrode Møbelfabrik er en gammel dansk møbelproducent, der har eksisteret siden 1924. Hos Gramrode Møbelfabrik sætter de en ære i deres håndværk, og det kræver sit, at producere møbler af massivt træ - men det kan Gramrode Møbelfabrik.
Living
Gran Living
Gran Living blev grundlagt i 2004 af Per og Kathrine Gran Hartvigsen med ambitioner om, at designe og importere kvalitets boliginteriør. Idag tilbyder de et bredt sortiment inden for private label produkter til medium og high-end møbelkæder i Nordeuropa, baseret på en filosofi om design, kvalitet og integrerede koncepter.
Fashion
Green Comfort
Green Comfort A/S udbyder i dag et bredt udvalg af high-tech comfort fodtøj med et kvalitativt touch af fashion.
Oplevelse ved at gå i vores fodtøj skal opfylde vores vision: HVERT SKRIDT VORES KUNDER GÅR SKAL OPLEVES SOM ET POSITIVT FODAFSÆT - HVER GANG
Living
GreenGate
GreenGate A/S designer, producerer og markedsfører et bredt sortiment inden for både bolig og mode.
Virksomhedens produkter spænder over alt fra krus, tallerkener og bestik, til opbevaringsdåser, tæpper, puder og tasker.
Fashion
GripGrab
GripGrab er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2000 af tre brødre. Virksomheden designer, og udvikler, sportshandsker og tilbehør med speciale i cykelhandsker og cykelbeklædning. GribGrabs mission er at producere funktionelle kvalitetsprodukter til en fornuftig pris.
Fashion
Gundtoft
Gundtoft er et modeunivers af forskellige brands og et utal af kombinationsmuligheder.
Gundtoft sælger kvalitetstøj til den modebevidste kvinde.
Production
Hammer Tæpper
Hammer Tæpper specialdesigner tæpper. Hammer Tæpper hjælper deres kunder med at skabe unikke gulvløsninger, hvor design og kvalitet holder år efter år.
Furniture
Haslev Møbelsnedkeri A/S
Hos Haslev Møbelsnedkeri A/S designes og bygges der enkle, formstærke og funktionelle møbler, der passer til moderne skandinaviske hjem. Traditionelt håndværk bliver kombineret med nye teknikker på værkstedet i Haslev, hvor de har skabt deres fint forarbejdede snedkermøbler i over 60 år.
Production
Heco International A/S
Hos Heco produceres ringe til dieselmotorer, og produktionen består af en god blanding af høj teknologi samt dygtige medarbejdere for at sikre det bedste resultat.

På fabrikken i Hedensted fokuserer Heco konstant på at udvide og modernisere deres produktionsprocesser, hvilket hjælper dem til at skabe den nødvendige kapacitet, som der marked kræver af dem.
Heco er en del af G&O Koncernen
Production
Heka Dental
Heka Dental designer og producerer units til tandlæger over det meste af verden, og er i dag markedsledende leverandør af units til Skandinavien.
Fashion
Helm
Helm har et stort udbud af letvægts kufferter, toilettasker til mænd og alt andet til opbevaring af dine ting på rejser, til hverdag og fest.
Helm er et familienavn, der gennem generationer har betydet et dybt engagement, hårdt arbejde og respekt for skind håndværket.
Helm familien har dybe rødder i en fortid indbegrebet af passion for læder og generationer af dedikation, men formår samtidig at have en stærk vision, som vil bringe dem imod fremtiden.
Fashion
HRT Textiles
HRT Textiles har base i Ikast og er en virksomhed med et velrenommeret rygte for at producere private label børnetøj af høj kvalitet. HRT Textiles arbejder sammen med store internationale brands og store kendte retailkæder.
Fashion
iN Front
iN Front Kvinden: Moderne, stilbevidst, trendy.
iN Front Brandet: Går aldrig på kompromis med det designmæssige, pasformen og valg af kvaliteten.
iN Front står for at levere mode med kant og feminine detaljer til den stilbevidste, moderne kvinde.
Production
Jakob Albertsen Komposit
Firmaet Jakob Albertsen A/S er fra 1902.De arbejder med Functional Coating, som ikke har til formål at give en speciel farve, men alene at beskytte det coatede emne imod korrosion, slid eller påvirkning fra kemikalier.
Furniture
Jakobsen Home
Jakobsen Home tager med stolthed udgangspunkt i deres skandinaviske rødder, og deres gamle stærke traditioner om at lave smukke møbler af høj kvalitet.
For Jakobsen Home handler det om at lave møbler, der er af god kvalitet, men også som er til at betale for, der vil få dit hus til at føles som et hjem.
Production
JEROS
JEROS A/S blev grundlagt i 1963 i Odense, hvor man startede med at producere pladerensere, som hovedsagligt blev afsat på det danske marked.
I 70'erne opbyggede man et net af forhandlere over hele Europa.
I dag er JEROS A/S ikke alene den ældste producent af pladerensere til 2-kant-plader, men også markedsførende i Europa.
Furniture
JKE Design
JKE Design har siden 2000 været en del af den svensk-ejede Ballingslöv International koncern, der udover JKE Design tæller en række af Skandinaviens allerstærkeste køkken-, bad- og garderobeproducenter. JKE forener i dag håndværket med moderne produktion, og medarbejderne sætter en ære i at levere en god håndværksmæssig kvalitet. JKE Design A/S beskæftiger i dag ca. 100 ansatte og råder over 10.000 m2 fabrik med plads til både topmoderne maskiner og det gamle snedkerhåndværk.
Production
K.S.M. Kragelund ApS
Smede- og maskinfabrikken K.S.M. Kragelund ApS mellem Vejle og Horsens hører til en af de mange midtjyske maskinindustrier i støt vækst. Virksomheden startede i 1961 med en ansat og har været i konstant udvikling siden. Fabrikken har i dag ca.80 medarbejdere.
Production
KA Interiør
KA Interiør er grundlagt i 1991 som en håndværksvirksomhed, hvor der produceredes skydedørsskabe.
KA var 100% ordreproducerende og alle virksomhedens produkter var unikke og bestilt på individuelle mål, tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker til design og indretning. Og sådan er det faktisk stadig i dag!
Dog er KA gået fra at være en lille virksomhed med kunder i hele Danmark til at være en større virksomhed med ca. 70 medarbejdere og kunder i hele Nordeuropa.
Production
KP Komponenter
KP Komponenter er markedsleder indenfor kompleks automatiseret bearbejdning og underleverandør-arbejde.
KP har specialiseret sig i fuldt automatiseret bearbejdning af komplekse emner. Sideløbende er der investeret massivt i nye teknologier og processer, som betyder at der i dag kan leveres komponenter direkte til kundernes montagelinje.
Furniture
Labofa
LABOFA A/S er en dansk møbelvirksomhed, der er specialiseret i udvikling og produktion af stole og møbler til undervisningsmiljøer samt offentlige og private kontorer. Efter et ejerskifte i 2008 har strategien været at udvikle en konceptuel kollektion af møbler og stole med fokus på kvalitet, innovation, fleksibilitet, ergonomi og design – hvor brugerne oplever en tydelig Labofa DNA.
Production
Lammhults Biblioteksdesign A/S
Nutidens biblioteker er ikke bare en samling af bøger eller et sted at læse. Biblioteket er samlingspunkt for multikulturelle kontakter, digital oplysning, nytænkning, fantasi og opdagelse. Som dynamisk leverandør af totalløsninger til biblioteker og andre offentlige rum favner Lammhults Biblioteksdesign bredt.
Fashion
M A T
Siden stiftelsen har HTM Group erobret både det danske og udenlandske marked og er i dag et internationalt anerkendt brand, som blandt andet har udmundet i adskillige designpriser.

Virksomheden er i dag ejet af M A T
Furniture
Magnus Olesen A/S
Magnus Olesen A/S udvikler og producerer møbler af høj kvalitet i samarbejde med tidens førende designere og arkitekter. Resultatet er funktionelt, æstetisk og unikt design, der er med til at fremhæve og løfte de rum, det er en del af – uanset om det er mindre indretninger eller store konceptuelle arkitektur- og designløsninger.
Fashion
MarMar
MarMar leverer enkelt og stilrent børnetøj. De enkle og simple farver skaber unikke designs deres kollektioner: Land og by, gammelt og nyt, luksus og praktisk. Modsætninger mødes i disse kollektioner, hvilket også tillader, at man kan bruger tøjet til lige hvad man ønsker
Furniture
Martin Munkebo
Martin Munkebo er i stand til at producere plastemner i både store og små mængder. Når de står for produktionen er kunden sikker på at emner bliver produceret i de forventede mængder til aftalt tid.
Deres veluddannede medarbejdere er parat til at håndtere store løbende produktioner såvel som små serier. De også vant til at omstille sig hurtigt, hvis situationen kræver det.
Fashion
Message
MESSAGE tilbyder moderne tøj, sko, jakker og bukser til kvinder. Det hele fra udvalgte kendte varemærker. MESSAGE har 24 butikker i Danmark og 3 i Norge.I MESSAGE finder du en energisk kultur, der emmer af passion og kreativitet.
Production
Micro Technic
Micro Technic er en dansk elektronikproducent, der siden 1977 har produceret og udviklet industriel elektronik til danske og udenlandske kunder. Micro Technic er en kompetent partner i alle faser af en produkts livcyklus: fra ide, design, prototype, volumenproduktion, produktionsmodning og udfasning med service og reparation.
Production
MillPart
MillPart er blandt Danmarks mest moderne maskinfabrikker inden for branchen. Der stræbes efter at være den førende leverandør af hydraulikrelaterede komponenter på det globale marked.
Fashion
Molo A/S
Molo klaver tøj til drenge og piger i alderen 0-16 år.
Stilen er urban med et funky farverigt design, der ofte har en humoristisk drejning eller er tilstrækkeligt anderledes til at vække opsigt, men der gås ikke på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet.
Tøjet holder til et aktivt børneliv med masser af vask og opfylder barnets behov for funktionelle detaljer.
Furniture
Montana
Montana laver reolmoduler, der kan kombineres i en uendelighed.
Sammen med Montanas borde, stole og øvrige modulsystemer er der et hav af indretningsmuligheder, som kan danne basis for det helt personlige rum.
Montana Møbler A/S blev grundlagt af Peter J. Lassen i 1982. Produktion foregår på 19.000 højteknologiske m2 i Hårby på Fyn.
Montana beskæftiger knap 200 medarbejdere.
Fashion
Mos Mosh
For seks år siden blev Mos Mosh skabt. Den første kollektion bestod af jeans og bukser lavet af tekstil af høj kvalitet.
I dag leverer Mos Mosh til nogle af Europas bedste modetøjsbutikker.
Fashion
Moshi Moshi Mind
Moshi Moshi Mind er et moderne livsstilsunivers. De designer tøj, som får dit arbejde, liv og dine passioner smelte sammen og gå op i en højere enhed. Med Moshi Moshi Mind får du design, der skaber ro midt i kaos, og som skaber balance i momentet.
Furniture
MSK Scandinavia
MSK Skandinavia producerer bordplader, hylder, kunstgræs, foldedøre, stuk, sikkerhedsgitre og meget, meget mere.
De handler ikke med private forbrugere, deres produkter kan købes i tømmerhandler, byggemarkedskæder, trælaster, gulv- eller køkkenbutikkker.
Fashion
Neutral
Neutral® er markedsledende producent af bæredygtigt tøj og accessories til B2B-markedet.
Production
Niebuhr Gears
Niebuhr Gears er en globalt orienteret producent af tandhjul. De er aldrig gået på kompromis med den leverede kvalitet, og i hele virksomhedens historie er der kontinuerligt blevet investeret massivt i ny teknologi.I dag fremstår Niebuhr Gears A/S således som en topmoderne og højt automatiseret virksomhed, der har som målsætning at være en verdens førende tandhjulsproducenter.
Fashion
NN07
NN07 er et modebrand med en anden måde at se verden på, og også nogle gange en anden måde at gøre tingene på.
NN07 bliver inspireret af dem som tør. Dem der er modige nok til, at opleve verden igennem deres egne øjne.
Fashion
Noa Noa
Noa Noa blev grundlagt i 1981 af brødrene Harald og Lars Holstein som et feminint og romantisk alternativ til tidens hårde og skarpt tegnede mode. Navnet Noa Noa betyder 'enkelt og harmonisk' på tahitisk og er indbegrebet af det feminine og bohemeinspirerede Noa Noa-univers.I dag er Noa Noa privat ejet, og brandets varer forhandles i 20 lande i flere end 120 konceptbutikker samt i yderligere 650 forretninger verden over.
Fashion
Nué
I 2007 slog Nué dørene op til deres første butik, der er beliggende i Frederiksberg. Målet for Nué var, at skabe en personlig shoppeoplevelse .
I 2010 åbnede deres anden butik så, beliggende i Indre København. Alle varerne i Nués butikker er håndplukkede for at sikre en gennemgående personlig stil.
Nué forsøger konstant, at være i udvikling, hvilket også afspejles i deres butikker.
Udover butikker sælger Nué også til deres målgruppe via webshops.
Fashion
Nybo Workwear
Nybo Workwear A/S har siden 1962 været en af hovedaktørerne på markedet for finere erhvervsbeklædning. Visionen er 100% klar. Firmaet ønsker også i fremtiden at fastholde og udbygge sin position på det europæiske marked. Gennem nytænkning og udvikling ønsker man at være på forkant med branchens skiftende krav til mode, design og kvalitet.
Fashion
Ocean Textile Group
Ocean Textile Group tilbyder i dag en bred palet af regntøj og arbejdstøj til både private og erhverv. Vores tøj er inddelt i 4 segmenter fra de forskellige brancher. Segmenterne er: Work (byggeri/industri), Fishing (fiskeri, lystfiskeri og offshore), Agriculture landbrug/ skovbrug)
Furniture
Onecollection
Onecollection blev stiftet i 1990 af de samme ejere, som stadig står bag virksomheden i dag. Onecollection bringer i samarbejde med visionære designere højkvalitetsmøbler til det globale marked.
Onecollection har eksklusive rettigheder til at producere Finn Juhls klassiske kollektioner af møbler i absolut verdensklasse.
Fashion
Otto Schachner
Otto Schachner, der i dag også kaldes OS Safetycenter, forsyner både danske og udenlandske kunder med arbejdshandsker og alt i personligt sikkerhedsudstyr (PPE). Virksomheden har siden 2010 været en del af CERVA Group, der er blandt de største udbydere af PPE i Europa.
Fashion
Outfit International
Siden stiftelsen i 1976 har Outfit International leveret beklædning til folk med jagt som hobby. I dag tilbyder Outfit International en bred vifte af brands, der er skræddersyet til at være det rette udstyr for det voksende marked af jægere.
Med over 35 års erfaring i branchen har Outfit International fået meget erfaring og er en værdifuld sparringspartner for nye som eksisterende kunder.
Outfit International gik tidligere under navnet Seeland International
Furniture
P.P. Møbler ApS
PP Møbler er et familieejet dansk møbelsnedkeri, grundlagt i 1953, med en stærk tradition for at skabe designmøbler af høj kvalitet. Motivationen har altid været en fælles kærlighed til træ og en stædig tro på, at teknik, opfindsomhed og håndværk kan forenes i en stræben efter kvalitet.
Furniture
PA Savværk
PA Savværk er et af de ældste savværker i Danmark, som bevarer historien, traditioner og kvaliteten af sine produkter igennem årene. De arbejder med både danske, europæiske og oversøiske træsorter og kan levere alt fra den danske FSC certificerede ask til Sibirsk lærk som de får direkte fra deres leverandører.
Living
Paustian
Paustian designer, udvikler, producerer og leverer møbler og specialinventar til private og offentlige virksomheder. De skaber funktionelle og smukke indretninger, der understøtter kundens identitet, og leder projektet sikkert gennem hele processen – fra den første rådgivning og konceptudvikling til den færdige leverance og montering.
Fashion
Performance Group
Performance Group Scandinavia står bag de 3 danske sportsbrands Newline, Newline. HALO og Carite Sport
Production
Poul Johansen Maskiner
Poul Johansen Maskiner hjælper deres kunder med, at udvikle deres virksomheder ved hjælp af teknologisk innovation, samt en klar omkostningseffektiv lean filosofi.
Production
Power Stow
Power Stow har været på markedet i over 10 år. Deres produkter er afprøvet og testet under barske forhold, som de kommer til at opleve når de bliver solgt. Power Stow leverer af- og pålæssere til flyindustrien. De har over 400 maskiner i brug ude i verden, som er HSE godkendt og kan benyttes i alt slags vejr.
Production
Pres-Vac
I mere end 60 år har Pres-Vac været en af de førende udviklere indenfor højtryks vakuumventiler og udluftningsudstyr til shippingindustrien. I dag er Pres-Vac verdens ledende leverandør af højtryks vakuumventiler og udluftningsudstyr og omkring 50% af alle tankere blobalt bruger Pres-Vac udstyr.
Pres-Vac er en del af G&O Koncernen
Fashion
Procurator
Procurator er en nordisk leverandør og producent af personligt sikkerhedsudstyr & løsninger, arbejdsbeklædning samt produkter & redskaber til professionel rengøring.
Procurator sikrer og optimerer kundens arbejdsmiljø, hygiejne og forsyningskæde gennem viden, produktudvikling, dokumentation, logistik, implementering, uddannelse & instruktion samt serviceeftersyn.
Production
Randers Reb
Randers Reb koncernen er en moderne virksomhed med over 170 års erfaring som tovværksproducent. Det betyder, at Randers Reb i dag har et uvurderligt branchekendskab.
Fashion
Re: Designed by DIXIE
Siden 2003 har det danske accessory mærke By Dixie haft en stærk position på det skandinaviske marked. By Dixie er kendt for høj kvalitet oget unikt udtryk, især på taskerne, der står for et råt boheme look, som fuldender enhver kvindes garderobe.
Production
Robco Engineering
Robco Engineering er en maskinproducent beliggende i Sæby i Nordjylland.
Tidligere en del af Roblon, skilte Robco sig ud som en selvstændig virksomhed. Så selvom de er en ung virksomhed, har de utroligt meget know-how inden for produktion. Deres maskiner de fremstiller, producerer kabler og reb.
Production
Ronstan Denmark ApS
Ronstan er markedsleder indenfor alt der har med sejlbådsudstyr at gøre.
De har base i Australien, men distribuerer deres produkter ud til hele verden.
Derfor kan de også levere service til det meste af verden.
Fashion
Samsøe Samsøe
Samsøe & Samsøe blev grundlagt i 1993 i København og har siden udviklet sig til et internationalt modehus med herre- og damekollektioner af tøj, sko og accessories. Kollektionerne går på tværs af trends og trækker på Danmarks tradition for tidløst og minimalistisk design. I dag er hovedkvarteret på det mangfoldige og hippe Nørrebro, hvorfra Samsøe & Samsøe sælges i mere end 40 egne butikker og i over 2.000 forretninger i 22 lande samt online.
Furniture
Schou Andersen Møbelfabrik
Schou Andersen Møbelfabrik A/S fremstiller borde og siddemøbler på egen fabrik i Vejen, hvor en kombination af traditionelt håndværk og moderne teknologi sikrer, at kvaliteten er i top, og at de har den nødvendige fleksibilitet.
Fashion
Second Female
Second Female er et dansk modehus med base i København. Second Female går efter at skabe sofistikeret og internationalt inspirerede designs med et velkendt Skandinavisk touch. Second Female sælger deres tøj i stort set hele Europa og har omkring 700 distributionskanaler af deres produkter.
Furniture
Sika Design
Sika-Design blev grundlagt i 1940 af Ankjær Andreasen.
Anden og tredje generation står stadig i spidsen for virksomheden. Deres møbler er produceret efter egne in-house tegninger og designs af kendte og respekterede arkitekter og designere.
Derudover er alle Sika Designs møbler produceret efter høje standarder, der tager højde for miljøet og social ansvarlighed
Fashion
Sisters Point
Sisters Point har skabt deres brand gennem deres drive for mode, og deres evne til at konvertere de trends de ser i verden til noget helt specielt. Deres fokus er løbende at udvikle deres virksomhed og designe tøj til piger og kvinder i alderen 15 - 22.
Fashion
Skyt Strikvarer
Skyt Strikvarer er en dansk familieejet virksomhed der producerer striktøj af høj kvalitet til mænd og kvinder.
Alt produceres i Herning, hvor der i øjeblikket sidder fire mennesker og håndterer alt produktion.
Fire til at håndterer produktionen lyder måske ikke af meget, men de fire har tilsammen over 125 års erfaring indenfor deres felt.
Fashion
Småfolk
I 2005 blev Småfolks første kollektion vist frem på en messe i København. I marts 2007 fik de så deres første butik.
I dag beskæftiger Småfolk 18 mennesker på fuld tid plus nogen flere når der er travlt. Der leveres til ca. 600 kunder, i 22 lande.
I dag er den lille Småfolk butik skiftet ud med en større og endnu to er kommet til.
Furniture
Sofacompany
Sofacompany leverer sofaer i dansk design lige til døren. Igennem deres webshop har de mulighed for at forsyne kunder i hele verden med kvalitetssofaer i klassisk dansk design.
Production
Sommer Metalvarefabrik
På den moderne maskinfabrik i Rødovre tilbyder Sommer Metalvarefabrik stort set alt indenfor: laserskæring, stansning, bukning, punktsvejsning, CNC Bearbejdning og svejsning. Der er siden 1976 blevet leveret kvalitetsløsninger af Sommer Metalvarefabrik til kunder og samarbejdspartnere.
Fashion
Spectre
Spectre er en skandinavisk virksomhed, som er førende indenfor produktion af funktionelt tøj.
Uanset om det er trekking, cykling, løb eller skiløb som er på programmet, så sørger Spectre for at klæde folk rigtig godt på.
Furniture
ST Skoleinventar
ST Skoleinventar A/S har specialiseret sig i at udvikle, producere og levere indretninger af høj kvalitet til undervisningssektoren. Det har de gjort siden 1950 og ved derfor i dag hvad der skal til for at skabe innovative og inspirerende lokaler med sans for detaljen.
Furniture
Steens Group
Steens Group producerer kvalitetsmøbler. Virkeomheden er i konstant vækst og har i dag mere end 150 ansatte, hvoraf størstedelen arbejder på deres fabrik i Kjellerup, Danmark.
Production
Tefcold
Tefcold blev stiftet i 1987 med en vision om at blive markedsleder på det globale marked indenfor køleindustrien. 28 år senere er Tefcolds succes baseret på et stærkt koncept and stærke forhold til kunder og forretningspartnere.
Fashion
Thygesen Textile Group
Thygesen Textile blev stiftet i 1931, hvor Carla og Søren Thygesen startede med at producerer tøj til kvinder og børn. Thygesen Textile har i mange år været en af Danmarks førende producenter af tekstiler af høj kvalitet. De sælger deres produkter til tekstilindustrien i hele verden.
Production
Tobias Jensen Production
I mere end 90 år har A/S Tobias Jensen Production været kendetegnet for kvalitets produkter, der bl.a. består af skinner og beslag til fx, skydeporte, kranbaner, hestebokse og udtræk til varevogne. Målet er at bruge de mange års erfaring til forsat at udvikle og tilpasse produkterne til den enkeltes kundes ønsker og behov, samtidig med at den gode service og den høje kvalitet fastholdes.
Furniture
Top-Line
TOP-LINE A/S blev grundlagt i 1986 med produktion af polstermøbler i Danmark og salg til det skandinaviske marked. Beslutningen om at outsource dele af produktionen til Polen blev taget i 1996. I et joint venture samarbejde indviedes en nybygget fabrik i år 2000, som siden er udbygget således at man i dag råder over ca. 14.000 m2 produktionsareal. Det polske selskab er i dag 100% ejet af TOP-LINE A/S i Danmark og fungerer udelukkende som produktionsplatform.
Fashion
Utoft Kids Group
Hos UTOFT KIDS GROUP er missionen kontinuerligt at designe og producere børnetøj af værdi for forbrugeren. Ved at kombinere mode med funktion tilbydes der et udvalg af tøj og sko, der er elsket af børn såvel som deres forældre.
Utoft kids Group fokuserer på kvalitet og komfort i farverige designs.
Fashion
Vangard
Vangàrd Sportswear blev startet i 1948 med en produktion på dameundertøj af Anders Vang Nielsen. Siden da har Vangàrd Sportswear fulgt udviklingen og har i dag en produktion, som er koncentreret på teknisk undertøj, cykeltøj og løbetøj. 60% af virksomhedens produkter går til eksport i hele Europa.
Production
VEKSØ
VEKSØ er én af Europas førende inden for design, fremstilling og salg af byrumsmøbler, cyklismeprodukter og belysning.Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere og er repræsenteret i en række europæiske lande med egne salgskontorer i Sverige samt produktion i Danmark, Sverige og Letland.Hovedsædet ligger i Taulov ved Fredericia.
Furniture
VELA - Vermund Larsen A/S
Udviklingsafdelingen hos VELA har konstant fokus på at optimere sikkerhed, funktionalitet og design i samarbejde med interne terapeuter, som altid sikrer at der er fokus på ergonomi og komfort for brugerne.
Der tages højde for, at VELA stole ofte er udsat for hårdt slid i mange timer dagligt.
Derfor bruger VELA hårdføre mekaniske dele og beklæder stolene med ekstra slidstærke materialer, så de holder sig pæne og funktionsdygtige i mange år.
Production
VENTI
Venti AS er en innovativ og dynamisk østjysk virksomhed. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.
Venti sætter en ære i at deres løsninger er gennemtænkte.
I deres egenproduktion sikres en høj kvalitet gennem afprøvningssystemer og tests af de enkelte produkter.
Furniture
Wiking Gulve
Wiking Gulve er plankegulve af højeste kvalitet – skabt i en omhyggelig værdi-kæde fra udvælgelse af skovområder og de enkelte træer til forarbejdning og produktion af det enkelte plankegulv.
Fashion
Yab Yum
Yab Yum er en virksomhed, der blev stiftet 1983, og har base i Kolding. Yab Yum står bag de to brands GABBA og Blue de Gênes. Begge deres brands bliver solgt her i Danmark, men også på de internationale markeder.
Furniture
Zystm
Da Zystm blev til, havde man en drøm om at kunne præge og gøre en forskel indefor sundhedssektoren og laboratorier når det kom til indretning og rådgivning.
Zystms kernefokus ligger i leveringsikkerhed og tid, kvalitet, design, funktionalitet og fleksibilitet.

Zystm har i virksomheden stor brancheerfaring og du kan være sikker på at få en partner, der har de helt rigtige kompetencer indenfor deres felt.

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...