Kundeliste - se oversigt over dem der bruger TRIMIT-løsninger

Fashion
Aiayu
I 2004 blomstrede en idé om at skabe beklædning af højeste kvalitet, som var godt for både mennesker, men også planeten.
Den første kollektion fra Aiayu kom så i 2006.
Aiayu er meget miljø- og kvalitetsbevidste og producerer beklædning af 100% bomuld
Fashion
Allison A/S
Stiftet i 1970 er Allison i dag en førende producent af skønhedsprodukter til ansigtet, håret og kroppen. Derudover distribuerer de nogle af de stærkeste private label brands i hele Norden.
Fashion
ATC Footwear
Stiftet tilbage i 1959 under navnet A/S Angulus Trading er ATC Footwear en virksomhed med stolte traditioner i skobranchen. De stolte traditioner fører de videre, samtidig med at de hele tiden tænker nyt indenfor produktudvikling og service, så de fortsat kan være en seriøs og kompetent partner til deres målgruppe.
Fashion
Ball Group
Koncernen BALL GROUP er specialiseret i tøj til kvinder i str. 42 - 56 og står bag brandet ZIZZI.
Virksomheden ligger i Billund og har eksisteret siden 1988.
Fashion
Baum und Pferdgarten
Baum und Pferdgarten blev etableret i København i 1999 af Rikke Baumgarten & Helle Hestehave, som dannede brand-navnet som et humoristisk spil på deres efternavne, og det reflekterer den dualistiske legelyst, som også bliver gengivet i deres design.
Fashion
Becksöndergaard
Becksöndergaard Copenhagen blev grundlagt i 2003 af Lis Beck og Anna Søndergaard. Begge deler en stor passion for mode og er drevet af en stærk entreprenørånd. Fra start har målet været at lave et accessory brand med en farverig og legende identitet og et tydeligt personligt look, der tager udgangspunkt i accessories.
Fashion
Bertoni
Bertonis forretning bygger på design, produktion og salg af kommercielt modetøj med et rent og skarpt skandinavisk udtryk.
Bertoni har en gammel tradition for at producere jakkesæt, og i dag er det deres kerneprodukt. Hos Bertoni er man stolte af at designe, konstruere og producere en bred kollektion af jakkesæt i holdbare kvaliteter, lige fra hverdagsjakkesæt til formelle jakkesæt.
Fashion
Boheme
Boheme er noget andet...Det er et kreativt bohemisk mærke med sit helt eget særpræg. Et mærke for den sofistikerede kvinde, der tror på sig selv og ved hvordan man bærer noget unikt.
Når en kvinde ifører sig det kreative Boheme brand, føler hun sig som en engel.
Fashion
Borch Textile Group
Borch Textile Group A/S er det naturlige valg som leverandør af tekstilløsninger til industrielle vaskerier. Deres spidskompetancer findes inden for personale og patientbeklædning samt "fladvarer". Brugerne er primært personale inden for sundhedssektoren, hotel & restaurantbranchen samt industrien.
Fashion
BTX Group
BTX er fem stærke brands. De har hver sin identitet og hver sit visuelle udtryk.Sammen klæder de hinanden og giver butiksudvalget maksimal bredde inden for det attraktive segment– mode til voksne piger. Med BTX rammer butikken modemæssigt alt fra trendy, business, festligt, fritid over klassisk, cool, casual og til smart i alle størrelser, og er klart førende i Norden inden for modetøj til målgruppen.
Fashion
Carnét A/S
Carnét er virksomheden bag den landsdækkende kæde Dansk Outlet.
Med 19 fysiske butikker spredt over hele landet samt en webshop, sørger Carnét igennem Dansk Outlet at tilbyde tøj til begge køn og alle aldersgrupper til særdeles skarpe priser og med et højt serviceniveau.
Fashion
CHOPAR
CHOPAR A/S blev grundlagt i 1999. Virksomheden er de seneste år vokset betydeligt, og er i dag den førende samarbejdspartner til hele gymnastik–Danmark.
Ud over gymnastikken, åbnede de i 2012 op for rosporten, og er i dag Danmarks førende indenfor gymnastiktøj og dragter til rosporten. Ud over deres egne rodragter, har vi også et stort udvalg af mærket CRAFT.
Fashion
Clipper
Hos Clipper A/S skaber de byggestenene til den moderne garderobe med filosofien trends forgår, men stil består.
Clipper A/S værner kort sagt om glæden ved at føle sig velklædt nu og for altid.
Fashion
CMI Company
CMI Company er virksomheden bag det kendte brand Tiger of Sweden. Brandets historie går mere end 100 år tilbage. I dag kan du finde Tiger of Sweden i butikker rundt omkring på tre kontinenter, men også globalt på diverse webshops verden over.
Fashion
CMS Group
CMS Group er virksomheden bag flere brands. Et af deres brands er Modström, der er et moderne dansk brand fra 2004.
Modström er som brand ikke bange for at gå ud over normalen og være lidt rebelsk, det er modetøj med et feminint twist.
Fashion
Custommade
Custommade er en København baseret modevirksomhed, der blev startet i 2002. Custommade laver tidsløst, sofistikeret, skandinavisk design og så går Custommade meget op i, at tekstilerne der bliver brugt til tøjet, er af god kvalitet.
Fashion
DAY ET
Den populære accessories linje DAY ET, var tidligere en del af DAY Birger et Mikkelsen.
DAY ET har en kollektion af tasker og accessories til både sport, arbejde og fritid

Fashion
Designers Remix
Designers Remix er et dansk modebrand, som er baseret i København. Designers Remix' kollektioner indeholder alt fra sko og tøj til accessories, som primært er rettet til kvinder. Little Remix er et modebrand, der henvender sig til børn. Der er en direkte linje mellem Designers Remix og Little remix, hvor Little Remix er hvenvendt til aldersgruppen 4 - 16 år.
Fashion
ELKA
Elka Rainwear er beliggende i Sunds og har siden 1968 produceret regntøj, arbejdstøj, termotøj, skitøj, softshell jakker og anden beklædning.
Fashion
EverRest
EverRest har i over 10 år designet og udviklet alt i madrasser og puder, for at sikre dig den bedst mulige søvn i de bedste rammer. Med rødderne solidt plantet i skandinavisk designtradition sælger de deres produkter i mere end 30 lande, og det tal er stadigt stødt voksende.
Fashion
Femilet
Femilet er et dansk lingerifirma, som har eksisteret siden 1923. Der er ca. 100 dedikerede og engagerede medarbejdere, fordelt med ca. 30 på hoved-kontoret i Ikast og ca. 70 i Femilets egne konceptbutikker, der er fordelt over hele landet.
I 2010 blev Femilet købt af Groupe Chantelle i Frankrig, og er således en del af en større international lingeri-koncern.Gennem årene har Femilet udviklet sig til at være en markedsorienteret virksomhed med fokus på design, salg og markedsføring af moderigtigt lingeri, undertøj, badetøj og nattøj. Samtlige produkter designes og konstrueres af Femilets udviklingsafdeling i Danmark.
Fashion
Fiveunits
Virksomheden blev startet tilbage i 2008. Med en passion for kvalitetstekstil er det fulde fokus for det københavnsk baserede brand at lave sofistikeret og innovativt design til deres målgruppe.
Fashion
Ganni
Ganni blev grundlagt i år 2000 og er siden da blevet et betydningsfuldt modehus med 18 butikker i Danmark, Norge og Tyskland, samt salg i 400 butikker i mere end 20 lande.
Fashion
Green Comfort
Green Comfort A/S udbyder i dag et bredt udvalg af high-tech comfort fodtøj med et kvalitativt touch af fashion.
Oplevelse ved at gå i vores fodtøj skal opfylde vores vision: HVERT SKRIDT VORES KUNDER GÅR SKAL OPLEVES SOM ET POSITIVT FODAFSÆT - HVER GANG
Fashion
GripGrab
GripGrab er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2000 af tre brødre. Virksomheden designer, og udvikler, sportshandsker og tilbehør med speciale i cykelhandsker og cykelbeklædning. GribGrabs mission er at producere funktionelle kvalitetsprodukter til en fornuftig pris.
Fashion
Gundtoft
Gundtoft er et modeunivers af forskellige brands og et utal af kombinationsmuligheder.
Gundtoft sælger kvalitetstøj til den modebevidste kvinde.
Fashion
Helm
Helm har et stort udbud af letvægts kufferter, toilettasker til mænd og alt andet til opbevaring af dine ting på rejser, til hverdag og fest.
Helm er et familienavn, der gennem generationer har betydet et dybt engagement, hårdt arbejde og respekt for skind håndværket.
Helm familien har dybe rødder i en fortid indbegrebet af passion for læder og generationer af dedikation, men formår samtidig at have en stærk vision, som vil bringe dem imod fremtiden.
Fashion
HRT Textiles
HRT Textiles har base i Ikast og er en virksomhed med et velrenommeret rygte for at producere private label børnetøj af høj kvalitet. HRT Textiles arbejder sammen med store internationale brands og store kendte retailkæder.
Fashion
iN Front
iN Front Kvinden: Moderne, stilbevidst, trendy.
iN Front Brandet: Går aldrig på kompromis med det designmæssige, pasformen og valg af kvaliteten.
iN Front står for at levere mode med kant og feminine detaljer til den stilbevidste, moderne kvinde.
Fashion
M A T
Siden stiftelsen har HTM Group erobret både det danske og udenlandske marked og er i dag et internationalt anerkendt brand, som blandt andet har udmundet i adskillige designpriser.

Virksomheden er i dag ejet af M A T
Fashion
MarMar
MarMar leverer enkelt og stilrent børnetøj. De enkle og simple farver skaber unikke designs deres kollektioner: Land og by, gammelt og nyt, luksus og praktisk. Modsætninger mødes i disse kollektioner, hvilket også tillader, at man kan bruger tøjet til lige hvad man ønsker
Fashion
Melton
Gennem en løbende tilpasning og udvikling er Melton A/S idag på forkant og fremstår som en solid, moderne og dynamisk virksomhed i vækst. Firmaet er højst unik på området indenfor strømper, indendørs babysko samt andet tilbehør, som f.eks. huer, handsker og undertøj – til børn og unge.
Fashion
Message
MESSAGE tilbyder moderne tøj, sko, jakker og bukser til kvinder. Det hele fra udvalgte kendte varemærker. MESSAGE har 24 butikker i Danmark og 3 i Norge.I MESSAGE finder du en energisk kultur, der emmer af passion og kreativitet.
Fashion
Molo A/S
Molo klaver tøj til drenge og piger i alderen 0-16 år.
Stilen er urban med et funky farverigt design, der ofte har en humoristisk drejning eller er tilstrækkeligt anderledes til at vække opsigt, men der gås ikke på kompromis med hverken funktionalitet eller kvalitet.
Tøjet holder til et aktivt børneliv med masser af vask og opfylder barnets behov for funktionelle detaljer.
Fashion
Mos Mosh
For seks år siden blev Mos Mosh skabt. Den første kollektion bestod af jeans og bukser lavet af tekstil af høj kvalitet.
I dag leverer Mos Mosh til nogle af Europas bedste modetøjsbutikker.
Fashion
Moshi Moshi Mind
Moshi Moshi Mind er et moderne livsstilsunivers. De designer tøj, som får dit arbejde, liv og dine passioner smelte sammen og gå op i en højere enhed. Med Moshi Moshi Mind får du design, der skaber ro midt i kaos, og som skaber balance i momentet.
Fashion
Neutral
Neutral® er markedsledende producent af bæredygtigt tøj og accessories til B2B-markedet.
Fashion
NN07
NN07 er et modebrand med en anden måde at se verden på, og også nogle gange en anden måde at gøre tingene på.
NN07 bliver inspireret af dem som tør. Dem der er modige nok til, at opleve verden igennem deres egne øjne.
Fashion
Noa Noa
Noa Noa blev grundlagt i 1981 af brødrene Harald og Lars Holstein som et feminint og romantisk alternativ til tidens hårde og skarpt tegnede mode. Navnet Noa Noa betyder 'enkelt og harmonisk' på tahitisk og er indbegrebet af det feminine og bohemeinspirerede Noa Noa-univers.I dag er Noa Noa privat ejet, og brandets varer forhandles i 20 lande i flere end 120 konceptbutikker samt i yderligere 650 forretninger verden over.
Fashion
Nué
I 2007 slog Nué dørene op til deres første butik, der er beliggende i Frederiksberg. Målet for Nué var, at skabe en personlig shoppeoplevelse .
I 2010 åbnede deres anden butik så, beliggende i Indre København. Alle varerne i Nués butikker er håndplukkede for at sikre en gennemgående personlig stil.
Nué forsøger konstant, at være i udvikling, hvilket også afspejles i deres butikker.
Udover butikker sælger Nué også til deres målgruppe via webshops.
Fashion
Nybo Workwear
Nybo Workwear A/S har siden 1962 været en af hovedaktørerne på markedet for finere erhvervsbeklædning. Visionen er 100% klar. Firmaet ønsker også i fremtiden at fastholde og udbygge sin position på det europæiske marked. Gennem nytænkning og udvikling ønsker man at være på forkant med branchens skiftende krav til mode, design og kvalitet.
Fashion
Ocean Textile Group
Ocean Textile Group tilbyder i dag en bred palet af regntøj og arbejdstøj til både private og erhverv. Vores tøj er inddelt i 4 segmenter fra de forskellige brancher. Segmenterne er: Work (byggeri/industri), Fishing (fiskeri, lystfiskeri og offshore), Agriculture landbrug/ skovbrug)
Fashion
Otto Schachner
Otto Schachner, der i dag også kaldes OS Safetycenter, forsyner både danske og udenlandske kunder med arbejdshandsker og alt i personligt sikkerhedsudstyr (PPE). Virksomheden har siden 2010 været en del af CERVA Group, der er blandt de største udbydere af PPE i Europa.
Fashion
Outfit International
Siden stiftelsen i 1976 har Outfit International leveret beklædning til folk med jagt som hobby. I dag tilbyder Outfit International en bred vifte af brands, der er skræddersyet til at være det rette udstyr for det voksende marked af jægere.
Med over 35 års erfaring i branchen har Outfit International fået meget erfaring og er en værdifuld sparringspartner for nye som eksisterende kunder.
Outfit International gik tidligere under navnet Seeland International
Fashion
Performance Group
Performance Group Scandinavia står bag de 3 danske sportsbrands Newline, Newline. HALO og Carite Sport
Fashion
Procurator
Procurator er en nordisk leverandør og producent af personligt sikkerhedsudstyr & løsninger, arbejdsbeklædning samt produkter & redskaber til professionel rengøring.
Procurator sikrer og optimerer kundens arbejdsmiljø, hygiejne og forsyningskæde gennem viden, produktudvikling, dokumentation, logistik, implementering, uddannelse & instruktion samt serviceeftersyn.
Fashion
Re: Designed by DIXIE
Siden 2003 har det danske accessory mærke By Dixie haft en stærk position på det skandinaviske marked. By Dixie er kendt for høj kvalitet oget unikt udtryk, især på taskerne, der står for et råt boheme look, som fuldender enhver kvindes garderobe.
Fashion
Samsøe Samsøe
Samsøe & Samsøe blev grundlagt i 1993 i København og har siden udviklet sig til et internationalt modehus med herre- og damekollektioner af tøj, sko og accessories. Kollektionerne går på tværs af trends og trækker på Danmarks tradition for tidløst og minimalistisk design. I dag er hovedkvarteret på det mangfoldige og hippe Nørrebro, hvorfra Samsøe & Samsøe sælges i mere end 40 egne butikker og i over 2.000 forretninger i 22 lande samt online.
Fashion
Second Female
Second Female er et dansk modehus med base i København. Second Female går efter at skabe sofistikeret og internationalt inspirerede designs med et velkendt Skandinavisk touch. Second Female sælger deres tøj i stort set hele Europa og har omkring 700 distributionskanaler af deres produkter.
Fashion
Sisters Point
Sisters Point har skabt deres brand gennem deres drive for mode, og deres evne til at konvertere de trends de ser i verden til noget helt specielt. Deres fokus er løbende at udvikle deres virksomhed og designe tøj til piger og kvinder i alderen 15 - 22.
Fashion
Skyt Strikvarer
Skyt Strikvarer er en dansk familieejet virksomhed der producerer striktøj af høj kvalitet til mænd og kvinder.
Alt produceres i Herning, hvor der i øjeblikket sidder fire mennesker og håndterer alt produktion.
Fire til at håndterer produktionen lyder måske ikke af meget, men de fire har tilsammen over 125 års erfaring indenfor deres felt.
Fashion
Småfolk
I 2005 blev Småfolks første kollektion vist frem på en messe i København. I marts 2007 fik de så deres første butik.
I dag beskæftiger Småfolk 18 mennesker på fuld tid plus nogen flere når der er travlt. Der leveres til ca. 600 kunder, i 22 lande.
I dag er den lille Småfolk butik skiftet ud med en større og endnu to er kommet til.
Fashion
Spectre
Spectre er en skandinavisk virksomhed, som er førende indenfor produktion af funktionelt tøj.
Uanset om det er trekking, cykling, løb eller skiløb som er på programmet, så sørger Spectre for at klæde folk rigtig godt på.
Fashion
Thygesen Textile Group
Thygesen Textile blev stiftet i 1931, hvor Carla og Søren Thygesen startede med at producerer tøj til kvinder og børn. Thygesen Textile har i mange år været en af Danmarks førende producenter af tekstiler af høj kvalitet. De sælger deres produkter til tekstilindustrien i hele verden.
Fashion
Utoft Kids Group
Hos UTOFT KIDS GROUP er missionen kontinuerligt at designe og producere børnetøj af værdi for forbrugeren. Ved at kombinere mode med funktion tilbydes der et udvalg af tøj og sko, der er elsket af børn såvel som deres forældre.
Utoft kids Group fokuserer på kvalitet og komfort i farverige designs.
Fashion
Vangard
Vangàrd Sportswear blev startet i 1948 med en produktion på dameundertøj af Anders Vang Nielsen. Siden da har Vangàrd Sportswear fulgt udviklingen og har i dag en produktion, som er koncentreret på teknisk undertøj, cykeltøj og løbetøj. 60% af virksomhedens produkter går til eksport i hele Europa.
Fashion
Yab Yum
Yab Yum er en virksomhed, der blev stiftet 1983, og har base i Kolding. Yab Yum står bag de to brands GABBA og Blue de Gênes. Begge deres brands bliver solgt her i Danmark, men også på de internationale markeder.

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...