Kundeliste - se oversigt over dem der bruger TRIMIT-løsninger

Furniture
Akva Waterbeds
Siden 1981 har Akva Waterbeds produceret og videreudviklet vand-madrasser, og virksomheden er i dag en af de største producenter af kvalitetsvandsenge.
Furniture
Andersen Furniture
Hos Andersen Furniture tror man på ekstraordinære møbler, der er skabt med hjertet. Med historie, passion og kærlighed til det gode håndværk.
Man tror også på møbler, der holder - både i kvalitet og design.
Furniture
Ballingslöv
Ballingslöv er en stor køkkenproducent, der har hovedsæde i Sverige. De ejer en masse af de køkkenproducenter, som vi selv kender her fra Danmark fx Kvik, JKE Design, Multiform mv. Siden 1929 hvor Ballingslöv blev grundlagt, har høj kvalitet og tidsløst design været i højsædet.
Furniture
Cane-line
Cane-line er et dansk designfirma med 25 års erfaring inden for udvikling og produktion af komfortable havemøbler og indendørs møbler. Missionen er den samme over hele verden – at gøre livet let og dine frirum værdifulde. Cane-lines møbler kan købes i mere end 90 lande."Life made comfortable" er essensen af Cane-line. Virksomhedens fokus er på høj komfort og unik kvalitet, og produktionen foregår med stor respekt for miljø og mennesker.
Furniture
Cube Design A/S
Cube Design A/S blev grundlagt i 1981. Helt fra starten har det været en vision for Cube Design A/S at skabe både flotte, funktionelle og unikke møbler af høj kvalitet.
I dag udvikler, producerer og leverer Cube Design A/S kontormøbler og kontorinteriør til kontorer, kantiner, caféer og konferencelokaler i både Danmark og Europa.
Furniture
Dencon
Dencon blev grundlagt i 1964, og kan derfor med stolthed sige at de har over 50 års erfaring med fremstilling af ergonomiske, funktionelle kontormøbler. Produktprogrammet består i dag udelukkende af kontormøbler. Fleksible og kundetilpassede produkter i både små og store styktal er i dag virksomhedens primære styrke. Utallige overfladetyper, farver og størrelser giver uendelige muligheder for at sammensætte helt unikke og personlige produkter.
Furniture
Erik Jørgensen
Erik Jørgensen er som virksomhed velkendt for at skabe designmøbler med et tidsløst design. Erik Jørgensen begyndte at arbejde professionelt med møbelproduktion i 1954 og er beliggende i Svendborg på Fyn.
Furniture
FDB Møbler
Det gode liv – i dag som dengang.
Godt møbeldesign og høj kvalitet - til en fair pris - har altid været fokus hos FDB Møbler lige siden 1940'erne.
Ud fra samme værdier som dengang, genopliver COOP nu de gamle klassikere og skaber nye modeller af dansk møbeldesign.
Furniture
Four Design
Four Design producerer møbler til institutioner, skoler, kontorer mm.
Med stor fokus på design og bæredygtighed er Four Design vækstet til at blive en af de førende producenter af funktionelle møbler i tidsløst design.
Furniture
Fredericia Furniture
Fredericia er et dansk designhus rundet af en stolt tradition. En tradition for at kende, forsvare og udvikle det håndværk, der kaldes design. Fredericia Furnitures ambition er altid at kuratere, fremstille og levere design til tiden. Møbler der beriger atmosfæren og livet i de rum, de bruges i. Møbler der har æstetisk karakter, er smukt forarbejdede og som fortjener betegnelsen ’modern originals’.
Furniture
Friends & Founders
Friends & Founders blev grundlagt på baggrund af de to stifteres fælles interesse og passion: Design og arkitektur.
Det skinner i den grad i gennem i virksomheden og især i de produkter, som Friends & Founders designer og udvikler.
Furniture
Gramrode Møbelfabrik
Gramrode Møbelfabrik er en gammel dansk møbelproducent, der har eksisteret siden 1924. Hos Gramrode Møbelfabrik sætter de en ære i deres håndværk, og det kræver sit, at producere møbler af massivt træ - men det kan Gramrode Møbelfabrik.
Furniture
Haslev Møbelsnedkeri A/S
Hos Haslev Møbelsnedkeri A/S designes og bygges der enkle, formstærke og funktionelle møbler, der passer til moderne skandinaviske hjem. Traditionelt håndværk bliver kombineret med nye teknikker på værkstedet i Haslev, hvor de har skabt deres fint forarbejdede snedkermøbler i over 60 år.
Furniture
Jakobsen Home
Jakobsen Home tager med stolthed udgangspunkt i deres skandinaviske rødder, og deres gamle stærke traditioner om at lave smukke møbler af høj kvalitet.
For Jakobsen Home handler det om at lave møbler, der er af god kvalitet, men også som er til at betale for, der vil få dit hus til at føles som et hjem.
Furniture
JKE Design
JKE Design har siden 2000 været en del af den svensk-ejede Ballingslöv International koncern, der udover JKE Design tæller en række af Skandinaviens allerstærkeste køkken-, bad- og garderobeproducenter. JKE forener i dag håndværket med moderne produktion, og medarbejderne sætter en ære i at levere en god håndværksmæssig kvalitet. JKE Design A/S beskæftiger i dag ca. 100 ansatte og råder over 10.000 m2 fabrik med plads til både topmoderne maskiner og det gamle snedkerhåndværk.
Furniture
Labofa
LABOFA A/S er en dansk møbelvirksomhed, der er specialiseret i udvikling og produktion af stole og møbler til undervisningsmiljøer samt offentlige og private kontorer. Efter et ejerskifte i 2008 har strategien været at udvikle en konceptuel kollektion af møbler og stole med fokus på kvalitet, innovation, fleksibilitet, ergonomi og design – hvor brugerne oplever en tydelig Labofa DNA.
Furniture
Magnus Olesen A/S
Magnus Olesen A/S udvikler og producerer møbler af høj kvalitet i samarbejde med tidens førende designere og arkitekter. Resultatet er funktionelt, æstetisk og unikt design, der er med til at fremhæve og løfte de rum, det er en del af – uanset om det er mindre indretninger eller store konceptuelle arkitektur- og designløsninger.
Furniture
Martin Munkebo
Martin Munkebo er i stand til at producere plastemner i både store og små mængder. Når de står for produktionen er kunden sikker på at emner bliver produceret i de forventede mængder til aftalt tid.
Deres veluddannede medarbejdere er parat til at håndtere store løbende produktioner såvel som små serier. De også vant til at omstille sig hurtigt, hvis situationen kræver det.
Furniture
Montana
Montana laver reolmoduler, der kan kombineres i en uendelighed.
Sammen med Montanas borde, stole og øvrige modulsystemer er der et hav af indretningsmuligheder, som kan danne basis for det helt personlige rum.
Montana Møbler A/S blev grundlagt af Peter J. Lassen i 1982. Produktion foregår på 19.000 højteknologiske m2 i Hårby på Fyn.
Montana beskæftiger knap 200 medarbejdere.
Furniture
MSK Scandinavia
MSK Skandinavia producerer bordplader, hylder, kunstgræs, foldedøre, stuk, sikkerhedsgitre og meget, meget mere.
De handler ikke med private forbrugere, deres produkter kan købes i tømmerhandler, byggemarkedskæder, trælaster, gulv- eller køkkenbutikkker.
Furniture
Onecollection
Onecollection blev stiftet i 1990 af de samme ejere, som stadig står bag virksomheden i dag. Onecollection bringer i samarbejde med visionære designere højkvalitetsmøbler til det globale marked.
Onecollection har eksklusive rettigheder til at producere Finn Juhls klassiske kollektioner af møbler i absolut verdensklasse.
Furniture
P.P. Møbler ApS
PP Møbler er et familieejet dansk møbelsnedkeri, grundlagt i 1953, med en stærk tradition for at skabe designmøbler af høj kvalitet. Motivationen har altid været en fælles kærlighed til træ og en stædig tro på, at teknik, opfindsomhed og håndværk kan forenes i en stræben efter kvalitet.
Furniture
PA Savværk
PA Savværk er et af de ældste savværker i Danmark, som bevarer historien, traditioner og kvaliteten af sine produkter igennem årene. De arbejder med både danske, europæiske og oversøiske træsorter og kan levere alt fra den danske FSC certificerede ask til Sibirsk lærk som de får direkte fra deres leverandører.
Furniture
Schou Andersen Møbelfabrik
Schou Andersen Møbelfabrik A/S fremstiller borde og siddemøbler på egen fabrik i Vejen, hvor en kombination af traditionelt håndværk og moderne teknologi sikrer, at kvaliteten er i top, og at de har den nødvendige fleksibilitet.
Furniture
Sika Design
Sika-Design blev grundlagt i 1940 af Ankjær Andreasen.
Anden og tredje generation står stadig i spidsen for virksomheden. Deres møbler er produceret efter egne in-house tegninger og designs af kendte og respekterede arkitekter og designere.
Derudover er alle Sika Designs møbler produceret efter høje standarder, der tager højde for miljøet og social ansvarlighed
Furniture
Sofacompany
Sofacompany leverer sofaer i dansk design lige til døren. Igennem deres webshop har de mulighed for at forsyne kunder i hele verden med kvalitetssofaer i klassisk dansk design.
Furniture
ST Skoleinventar
ST Skoleinventar A/S har specialiseret sig i at udvikle, producere og levere indretninger af høj kvalitet til undervisningssektoren. Det har de gjort siden 1950 og ved derfor i dag hvad der skal til for at skabe innovative og inspirerende lokaler med sans for detaljen.
Furniture
Steens Group
Steens Group producerer kvalitetsmøbler. Virkeomheden er i konstant vækst og har i dag mere end 150 ansatte, hvoraf størstedelen arbejder på deres fabrik i Kjellerup, Danmark.
Furniture
Top-Line
TOP-LINE A/S blev grundlagt i 1986 med produktion af polstermøbler i Danmark og salg til det skandinaviske marked. Beslutningen om at outsource dele af produktionen til Polen blev taget i 1996. I et joint venture samarbejde indviedes en nybygget fabrik i år 2000, som siden er udbygget således at man i dag råder over ca. 14.000 m2 produktionsareal. Det polske selskab er i dag 100% ejet af TOP-LINE A/S i Danmark og fungerer udelukkende som produktionsplatform.
Furniture
VELA - Vermund Larsen A/S
Udviklingsafdelingen hos VELA har konstant fokus på at optimere sikkerhed, funktionalitet og design i samarbejde med interne terapeuter, som altid sikrer at der er fokus på ergonomi og komfort for brugerne.
Der tages højde for, at VELA stole ofte er udsat for hårdt slid i mange timer dagligt.
Derfor bruger VELA hårdføre mekaniske dele og beklæder stolene med ekstra slidstærke materialer, så de holder sig pæne og funktionsdygtige i mange år.
Furniture
Wiking Gulve
Wiking Gulve er plankegulve af højeste kvalitet – skabt i en omhyggelig værdi-kæde fra udvælgelse af skovområder og de enkelte træer til forarbejdning og produktion af det enkelte plankegulv.
Furniture
Zystm
Da Zystm blev til, havde man en drøm om at kunne præge og gøre en forskel indefor sundhedssektoren og laboratorier når det kom til indretning og rådgivning.
Zystms kernefokus ligger i leveringsikkerhed og tid, kvalitet, design, funktionalitet og fleksibilitet.

Zystm har i virksomheden stor brancheerfaring og du kan være sikker på at få en partner, der har de helt rigtige kompetencer indenfor deres felt.

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...