Kundeliste - se oversigt over dem der bruger TRIMIT-løsninger

Production
ABJ Metal
Firmaet blev grundlagt i 1957 og udfører alt i metalarbejde, hvoraf deres absolut stærkeste kompetencer er laserskæring, vandskæring, svejsning og bearbejdning af plader.
Production
Asetek
Asetek er verdens ledende virksomhed indenfor væskekøling til datacentre, servere, arbejdsstationer og kvalitetscomputere. Asetek har base i Aalborg, men har afdelinger i USA, Kina og Taiwan.
Production
Atlas Incinerators
Atlas Incinerators produkter har været i marekdet siden 1974 og mere end 9000 enheder er blevet installeret globalt indenfor marine- og offshorebranchen samt på kraftværker, hospitaler, lufthavne og andre former for brug af Atlas produkter.
Atlas Incinerators er en del af G&O Koncernen
Production
AVK Gummi
AVK GUMMI leverer blandt andet gummikomponenter til anvendelse i drikkevandsforsyningen og procesudstyr til brug i levnedsmiddelindustrien.
Virksomheden ligger i Låsby og har eksisteret siden 1955.
Production
Bentzon Carpets
Bentzon Carpets ApS drives af de to brødre John og Hans Bentzon samt partneren Tage Bajlum. Ved at satse på kvalitet og en høj grad af produktdifferentiering har man skabt en af Europas førende produktioner af eksklusive vævede tæpper.
Production
Bramming Plast
Siden 1971 har BPI været førende pioner indenfor avancerede og teknologibaserede løsninger i skum til private og offentlige virksomheder, herunder bl.a. transport, sundhed og medicinal, bygge og anlæg samt design og teknologi.
Virksomheden har lokationer i 3 lande og tæller mere end 400 specialister, der servicerer deres kunder i over 20 lande.
Production
CJ Holding (Welcon)
CJ Holding er en samling af virksomheder, med fokus på investering i - og/eller opkøb af - veldrevne virksomheder, med potentiale for vækst og indtjening. Alle interesser plejes via et aktivt udviklende og stærkt involveret ejerskab.
Production
Danpres A/S
DANPRES A/S er en højteknologisk virksomhed med højautomatiseret produktionsudstyr indenfor tyndpladebearbejdning, laserskæring, revolverstans, bukkeautomat, kantbukning, robotsvejsning samt dybtræk, stanse- og pressearbejde. DANPRES A/S er leverandør af kvalitetsprodukter og komponenter til OEM kunder.
Production
Eegholm
Eegholm er en virksomhed, som har specialiseret sig i at levere løsninger og komponenter, der indgår i elektro-mekaniske opgaver. Eegholm arbejder hver dag på at skabe merværdi for deres kunder. De sparrer med indkøbere og teknikere og hjælper dem med at source varer, tyde gældende normer eller på anden måde finde den rette løsning.
Production
Fletco Carpets
Fletco Carpets er beliggende i Bording og producerer heldæk­kende tæpper til såvel boliger som erhvervsmarkedet.
Production
Foamtex ApS
Foamtex forretningsområder er bagsidebelægning, farvning, topskæring og imprægnering af gulvtæpper. De har desuden et test- og farvelaboratorium samt et kemilaboratorium.
Foamtex anvender avanceret teknologi til alle deres processer og leverer såvel til danske som internationale kunder med høje krav til kvalitet, sikkerhed og miljø.
Production
Gertsen & Olufsen
Siden 1945 har Gertsen & Olufsen været en af de ledende internationale partnere skiboperatører, ejere og producenter verden over. Gertsen & Olufsen udvikler, producerer og distribuerer en bred vifte af unikke produkter, der henvender sig til marine- og offshorebranchen.
Gertsen & Olufsen er en del af G&O Koncernen
Production
GMR Maskiner
GMR maskiner A/S er en produktionsvirksomhed.
Firmaet er en af Danmarks vigtigste producenter af klippere, fejemaskiner, sneskrabere, trucks minilæssere mv. og de sælger ikke kun i Danmark, men har en betydelig eksport til Tyskland, Sverige og andre lande i Europa.
Production
Hammer Tæpper
Hammer Tæpper specialdesigner tæpper. Hammer Tæpper hjælper deres kunder med at skabe unikke gulvløsninger, hvor design og kvalitet holder år efter år.
Production
Heco International A/S
Hos Heco produceres ringe til dieselmotorer, og produktionen består af en god blanding af høj teknologi samt dygtige medarbejdere for at sikre det bedste resultat.

På fabrikken i Hedensted fokuserer Heco konstant på at udvide og modernisere deres produktionsprocesser, hvilket hjælper dem til at skabe den nødvendige kapacitet, som der marked kræver af dem.
Heco er en del af G&O Koncernen
Production
Heka Dental
Heka Dental designer og producerer units til tandlæger over det meste af verden, og er i dag markedsledende leverandør af units til Skandinavien.
Production
Jakob Albertsen Komposit
Firmaet Jakob Albertsen A/S er fra 1902.De arbejder med Functional Coating, som ikke har til formål at give en speciel farve, men alene at beskytte det coatede emne imod korrosion, slid eller påvirkning fra kemikalier.
Production
JEROS
JEROS A/S blev grundlagt i 1963 i Odense, hvor man startede med at producere pladerensere, som hovedsagligt blev afsat på det danske marked.
I 70'erne opbyggede man et net af forhandlere over hele Europa.
I dag er JEROS A/S ikke alene den ældste producent af pladerensere til 2-kant-plader, men også markedsførende i Europa.
Production
K.S.M. Kragelund ApS
Smede- og maskinfabrikken K.S.M. Kragelund ApS mellem Vejle og Horsens hører til en af de mange midtjyske maskinindustrier i støt vækst. Virksomheden startede i 1961 med en ansat og har været i konstant udvikling siden. Fabrikken har i dag ca.80 medarbejdere.
Production
KA Interiør
KA Interiør er grundlagt i 1991 som en håndværksvirksomhed, hvor der produceredes skydedørsskabe.
KA var 100% ordreproducerende og alle virksomhedens produkter var unikke og bestilt på individuelle mål, tilpasset den enkelte kundes behov og ønsker til design og indretning. Og sådan er det faktisk stadig i dag!
Dog er KA gået fra at være en lille virksomhed med kunder i hele Danmark til at være en større virksomhed med ca. 70 medarbejdere og kunder i hele Nordeuropa.
Production
KP Komponenter
KP Komponenter er markedsleder indenfor kompleks automatiseret bearbejdning og underleverandør-arbejde.
KP har specialiseret sig i fuldt automatiseret bearbejdning af komplekse emner. Sideløbende er der investeret massivt i nye teknologier og processer, som betyder at der i dag kan leveres komponenter direkte til kundernes montagelinje.
Production
Lammhults Biblioteksdesign A/S
Nutidens biblioteker er ikke bare en samling af bøger eller et sted at læse. Biblioteket er samlingspunkt for multikulturelle kontakter, digital oplysning, nytænkning, fantasi og opdagelse. Som dynamisk leverandør af totalløsninger til biblioteker og andre offentlige rum favner Lammhults Biblioteksdesign bredt.
Production
Micro Technic
Micro Technic er en dansk elektronikproducent, der siden 1977 har produceret og udviklet industriel elektronik til danske og udenlandske kunder. Micro Technic er en kompetent partner i alle faser af en produkts livcyklus: fra ide, design, prototype, volumenproduktion, produktionsmodning og udfasning med service og reparation.
Production
MillPart
MillPart er blandt Danmarks mest moderne maskinfabrikker inden for branchen. Der stræbes efter at være den førende leverandør af hydraulikrelaterede komponenter på det globale marked.
Production
Niebuhr Gears
Niebuhr Gears er en globalt orienteret producent af tandhjul. De er aldrig gået på kompromis med den leverede kvalitet, og i hele virksomhedens historie er der kontinuerligt blevet investeret massivt i ny teknologi.I dag fremstår Niebuhr Gears A/S således som en topmoderne og højt automatiseret virksomhed, der har som målsætning at være en verdens førende tandhjulsproducenter.
Production
Poul Johansen Maskiner
Poul Johansen Maskiner hjælper deres kunder med, at udvikle deres virksomheder ved hjælp af teknologisk innovation, samt en klar omkostningseffektiv lean filosofi.
Production
Power Stow
Power Stow har været på markedet i over 10 år. Deres produkter er afprøvet og testet under barske forhold, som de kommer til at opleve når de bliver solgt. Power Stow leverer af- og pålæssere til flyindustrien. De har over 400 maskiner i brug ude i verden, som er HSE godkendt og kan benyttes i alt slags vejr.
Production
Pres-Vac
I mere end 60 år har Pres-Vac været en af de førende udviklere indenfor højtryks vakuumventiler og udluftningsudstyr til shippingindustrien. I dag er Pres-Vac verdens ledende leverandør af højtryks vakuumventiler og udluftningsudstyr og omkring 50% af alle tankere blobalt bruger Pres-Vac udstyr.
Pres-Vac er en del af G&O Koncernen
Production
Randers Reb
Randers Reb koncernen er en moderne virksomhed med over 170 års erfaring som tovværksproducent. Det betyder, at Randers Reb i dag har et uvurderligt branchekendskab.
Production
Robco Engineering
Robco Engineering er en maskinproducent beliggende i Sæby i Nordjylland.
Tidligere en del af Roblon, skilte Robco sig ud som en selvstændig virksomhed. Så selvom de er en ung virksomhed, har de utroligt meget know-how inden for produktion. Deres maskiner de fremstiller, producerer kabler og reb.
Production
Ronstan Denmark ApS
Ronstan er markedsleder indenfor alt der har med sejlbådsudstyr at gøre.
De har base i Australien, men distribuerer deres produkter ud til hele verden.
Derfor kan de også levere service til det meste af verden.
Production
Sommer Metalvarefabrik
På den moderne maskinfabrik i Rødovre tilbyder Sommer Metalvarefabrik stort set alt indenfor: laserskæring, stansning, bukning, punktsvejsning, CNC Bearbejdning og svejsning. Der er siden 1976 blevet leveret kvalitetsløsninger af Sommer Metalvarefabrik til kunder og samarbejdspartnere.
Production
Tefcold
Tefcold blev stiftet i 1987 med en vision om at blive markedsleder på det globale marked indenfor køleindustrien. 28 år senere er Tefcolds succes baseret på et stærkt koncept and stærke forhold til kunder og forretningspartnere.
Production
Tobias Jensen Production
I mere end 90 år har A/S Tobias Jensen Production været kendetegnet for kvalitets produkter, der bl.a. består af skinner og beslag til fx, skydeporte, kranbaner, hestebokse og udtræk til varevogne. Målet er at bruge de mange års erfaring til forsat at udvikle og tilpasse produkterne til den enkeltes kundes ønsker og behov, samtidig med at den gode service og den høje kvalitet fastholdes.
Production
VEKSØ
VEKSØ er én af Europas førende inden for design, fremstilling og salg af byrumsmøbler, cyklismeprodukter og belysning.Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere og er repræsenteret i en række europæiske lande med egne salgskontorer i Sverige samt produktion i Danmark, Sverige og Letland.Hovedsædet ligger i Taulov ved Fredericia.
Production
VENTI
Venti AS er en innovativ og dynamisk østjysk virksomhed. Virksomheden har siden 1973 udviklet, produceret og solgt produkter til ventilations- og VVS branchen i Norden.
Venti sætter en ære i at deres løsninger er gennemtænkte.
I deres egenproduktion sikres en høj kvalitet gennem afprøvningssystemer og tests af de enkelte produkter.

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...