Cane-line

Effektivisering 

Øget service og mere effektivitet for både Cane-line og deres kunder. Det er status efter indføringen af den nye B2B webløsning som er en integreret del af ERP løsningen fra CORNATOR. Det er en løsning, som sparer Cane-line for tidskrævende dobbeltindtastning.

Da Cane-line for cirka to år siden skulle vælge ny leverandør til deres ERP-system, var der flere muligheder. Der var dog én primær årsag til, at de endte med at vælge CORNATOR.

"Vi valgte CORNATOR, fordi de kunne præsentere en integreret B2B-webløsning, som andre ikke kunne levere. Med den løsning kan vi give både vores forhandlere og kunder bedre service", fortæller økonomichef ved Cane-line, Anette Muus.

Alt i én løsning

Det, som gør CORNATORs B2B-løsning unik i forhold til konkurrenterne – og som altså også er et af CORNATORs helt store Unique Selling Points, er, at Microsoft Dynamics NAV og TRIMIT er en del af selve B2B-løsningen. B2B og ERP er altså integreret i én og samme løsning, hvilket betyder, at der kun er behov for indtastning én gang. Der er altså ingen tidskrævende dobbeltindtastninger, hvilket naturligvis er en stor fordel for både kunder og forhandlere. Foruden den sparede tid har B2B-løsningen fra CORNATOR også en anden fordel.

- Vi kan komme direkte i kontakt med vores forhandlere, og vi kan informere dem direkte om tilbud med mere gennem portalen. Ved at logge ind kan forhandlerne ligeledes få adgang til al den information, der er relevant for dem. Og det er en slags win-win-situation, fordi det er tidsbesparende både for dem og os, fortæller Anette Muus.

Flere ordrer

Selv om Cane-line kun har brugt den nye B2B-portal i tre måneder, kan de allerede nu se, at det har haft en positiv effekt på antallet af ordrer, der kommer direkte via den nye portal. Og dette vil kun blive endnu mere, vurderer Anette Muus.

Indtil nu er det kun cirka fem procent, der lægger ordrer via portalen. Det er dog relativt godt med tanke på, hvor nyt det er for både os og kunderne. Derfor er jeg også overbevist om, at andelen af ordrer, der kommer direkte via portalen vil stige, så snart løsningen bliver helt implementeret ,siger hun.

Ideel til udenlandske kunder

Endnu en fordel ved B2B-løsningen er, at kunderne – uanset tidspunkt – kan logge på og tjekke lagerstatus, leveringstider, lægge ordrer, tjekke fakturaer og alt mulig andet. De er altså med andre ord ikke afhængige af åbningstiderne på kontoret på Fyn. Dette har i særdeleshed betydning for Cane-lines mange udenlandske kunder.

Mellem 85 og 90 procent af vores produkter går til eksport, og vi har specielt mange kunder i USA og Canada. Det er ideelt for dem, at de ikke er afhængige af tidszoner, men kan logge på, når det passer dem. Det er en god service for vores kunder, og det giver os mulighed for vækst, siger Anette Muus.

Hun betragter den øgede service gennem B2B-løsningen som første skridt mod endnu højere effektivitet og muligheden for at tilbyde kunderne et endnu mere brugervenligt system.

Øget service

Andet skridt på vejen er, at alle henvendelser omkring reklamation nu kan klares direkte gennem CORNATORs B2B-løsning.

Kunderne kan vedhæfte billeder af reklamationen, og disse billeder kommer så direkte ind i vores system. På den måde kan vi svare direkte på deres henvendelser, og det gør så, at vi følgelig kan få behandlet sagen hurtigst muligt, så kunden ikke skal vente længere end højst nødvendigt, siger Anette Muus.

Øjeblikkeligt overblik

Den nye portal har endnu et aspekt, som giver øget service over for kunderne; nemlig at forhandlerne nu har mulighed for at logge på systemet og tjekke status, når de står sammen med kunden. På den måde kan de med det samme se, om en efterspurgt vare er på lager og hvor lang tids leveringstid der eventuelt er på varen.

Dette gør, at kunden kan få et hurtigt svar og slipper for at vente unødigt. Og netop dét er endnu en stor fordel for vores forhandlere, der jo på den måde kan give kunden i butikken et svar med det samme og måske få ordren, så kunden ikke går til konkurrenten. Forhandleren skal altså ikke vente på, at ”vores mand” er tilbage på kontoret og får tjekket status, inden han ringer tilbage til kunden. De kan gøre det med det samme, hvilket giver en klart øget service, siger Anette Muus.

CORNATOR reference

Læs mere

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...