Gran Living er et firma, som min mand og jeg startede i 2004. 

Vi producerer og designer småmøbler og boliginteriør til både private label og som vores eget brand AYTM.
Valget faldt på TRIMIT oprindeligt, fordi jeg godt kan lide tankegangen om, at det er et system, som lægger sig ovenpå Navision.
Det vil sige at det er hurtigere og lettere at få opgraderet til en nyere version, så man ikke hele tiden sidder med en gammel version.

Det vil sige, at det er hurtigere og lettere at få opgraderet til en nyere version, så man ikke hele tiden sidder med en gammel version og så var fordelen også, at vi har portalerne knyttet på, som gør, at det hele hænger sammen.

 

Hvorfor TRIMIT?

Vi valgte TRIMIT, fordi der er rigtig mange funktioner, som passer rigtig godt til vores type virksomhed.
En udfordring som vi havde i standard Navision var, at den ikke var tilpasset vores måde at arbejde på. 
Det gjorde, at vi havde rigtig mange specialtilretninger. Der var TRIMIT tilpasset vores måde og vores verden og derfor valgte vi at arbejde med TRIMT.

Generelt har TRIMIT hjulpet os til at få en meget bedre integration med vores lager. Vi har eksternt lager, det betyder for vores indkøbere, at der er meget mindre manuelt arbejde, og meget bedre styring af vores købsordrer.

Der er færre mandetimer, færre fejl og der er langt færre udvekslinger af emails end vi havde før.

 

Sammenhæng

Vi startede vores eget brand op i 2015, og der fik vi nogle ekstra led på i vores proces.
Vi havde behov for at få en salgsagent, vi havde behov for at få en B2B shop.
Og for at vi ikke både skal sidde og opdatere de steder, og i selve Navision, med de fejl der kan ligge i, at man skal opdatere flere steder. Synes vi der var nødvendigt at have et system, hvor det hele var integreret.
Og det synes vi, at TRIMIT kunne løse for os.

Det TRIMIT kan er, at man har den sammenhæng mellem de forskellige platforme. Både de online portaler, og så med selve Navision.
Det er et system, som er lagt ovenpå Navision. Vi havde Navision i forvejen, så det var vi vant til men vi fik en masse ekstrafunktioner på. 
Det løste udfordringen, fordi at de ting som de retter til, allerede nede i indkøbsafdelingen på varerne, de følger med over i B2B-shoppen.

Det har betydet færre fejl i vores salgsflow, i vores B2B-portaler og i vores agentportal. Det har betydet at tingene hurtigere kan ændres og hurtigere kan iværksættes.

 

Kundedagen

Inden vi valgte TRIMIT deltog vi i CORNATORs kundedag, og det gav os den sidste idé om, at det var TRIMIT vi skulle have.
Vi synes der var nogle gode tanker, og der var nogle gode systemer, som man også kunne koble på TRIMIT, for at få et endnu bedre system, et mere effektivt system.

 

CORNATOR

CORNATOR var den helt rigtige samarbejdspartner for os. De er rigtig gode sparringspartnere.
De har kendskab til vores branche og god forståelse for vores måde at arbejde på. Derfor var vi ikke i tvivl om, at CORNATOR var den rigtige samarbejdspartner for os.
Vi har fået en rigtig god support. Der er altid hurtig respons fra supportafdelingen. Og det gør, at vi hurtigt får løst de små udfordringer, som vi oplever i hverdagen.

Samarbejdet med CORNATOR har været rigtigt fint. Der er nogen dygtige medarbedere i CORNATOR, som også har forstået vores måde at arbejde på. Der er helt sikkert også nogle ting, som vi gør anderledes end andre gør, som de også har skulle lære eller finde ud af, hvordan vi gør tingene. Vi kan helt klart anbefale TRIMIT og CORNATOR til andre.

Det har selvfølgelig ikke været uden udfordringer at implementere det, men det er det aldrig, når man implementerer et nyt IT-system.

Vi synes, at vi har fået et rigtigt godt system og et system, som vi fortsætter med at udvikle på.

CORNATOR reference

Læs mere

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...