Styr på Greengates lager og supply chain

Flemming Nordstrand er Eksportdirektør og Partner hos Greengate fortæller: Greengate er en international handelsvirksomhed inden for interiør og design.

Vi udvikler, producerer, sælger og markedsfører produkter over hele verden, til kvinder primært.

Flemming Nordstrand er Eksportdirektør og
Partner hos Greengate.

 

De primære årsager til, at vi valgte TRIMIT var den logistiske del af det, det vil sige lagerstyringen, altså forståelsen for hvorledes vi gerne ville have, at vores lager skulle fungere og hele vores salgsproces i forhold til det, at vi har mere end 2500 kunder worldwide.

Med TRIMIT har vi fået et system, hvor vi har fået styr på alle aspekter i hele vores supplychain fra idé bliver født til produktet kommer ind på vores lager og bliver pakket og leveret. Det har været det primære og det har været det vi også ledte efter, da vi skulle finde en samarbejdspartner og derfor blev det TRIMIT.

TRIMIT Living hjælper blandt andet med at holde
styr på Greengates lager.

 

Bruger tiden på det vigtigste

En af de gevinster vi har fået med TRIMIT, det er effektivisering og for eksempel har vi 12 agenter rundt omkring i Europa. Hvor vi før i tiden skulle bruge fire og fem timer dagligt på at servicere dem med forskellige ting og sager, det kan vi løse nu på 5-10 minutter, hvilket selvfølgelig giver en masse tid og overskud til noget andet og til noget mere ekspansivt og det er en stor fordel for os.

Greengate kan nu koncentrere sig om de
vigtigste opgaver.

 

Det helt rette værktøj til salgschefen

Inger Myhrmann er europæisk salgschef hos Greengate, hun fortæller:

Som salgschef er jeg dybt afhængig af at have et værktøj, som giver mig mulighed for at måle og analysere mine sælgere hele tiden.

Inger Myhrmann er europæisk salgschef hos Greengate.

Det gør TRIMIT for mig, fordi jeg, med det værktøj som TRIMIT er, har mulighed for hele tiden at analysere og justere mit budget,
men også analysere på, hvorfor virkeligheden ser ud, som den gør.

 

Fuldt overblik

TRIMIT giver mig mulighed for at få et overblik over det samlede salg. Jeg har også mulighed for få de specifikke tal pr. land, pr. sælger osv. Jeg kan hele tiden få tallene, som jeg skal bruge i mit daglige arbejde. Det kan jeg få på daglig basis, på ugentlig basis eller på månedlig basis. Det er en kæmpe hjælp for mig at have et værktøj, hvor jeg til enhver tid kan justere, så jeg stadig har muligheden for at nå mine mål.

Greengate udvikler, producerer, sælger og markeds-
fører produkter over hele verden, til kvinder primært.

Jeg har flere afdelinger, Europa består jo af flere forskellige lande og jeg er afhængig af at kunne justere i forhold til de forskellige steder i Europa jeg er. Både rent modemæssigt og indkøbsmæssigt, krisemæssigt, opgangsmæssigt er jeg nødt til at kunne få nogle tal, der hele tiden hjælper mig til at analysere og give mig et overblik over, hvordan salget rent faktisk er.

 

Samarbejdet med CORNATOR 

Flemming Nordstrand fortæller:

Vi har oplevet samarbejdet med TRIMIT/CORNATOR som rigtig positivt.
Vi har mødt nogle mennesker, som har været villige til at hjælpe os med de udfordringer og problemer, som vi har haft.
Der har været en gensidig tillid til, at det skulle blive et godt projekt og der har været en god kemi, med de mennesker, der har været involveret, hvilket er enormt vigtigt.
Selvfølgelig har der, som i alle samarbejder med så store projekter, også været knaster, men dem har vi løst på en konstruktiv måde og vi er endt med i dag at have et system,
som vi er rigtig glade for, men som vi slet ikke er færdige med – vi skal udvikle meget mere endnu.

Greengate har mere end 2500 kunder worldwide.

 

Hvad er TRIMIT Living?

Greengates IT-løsning hedder TRIMIT Living, og er en komplet standardløsning, skræddersyet til living-branchen.

Du kan se og høre meget mere om løsningen her

CORNATOR reference

Læs mere

Vil du høre mere?

Del

Kontakt CORNATOR!

Skriv en mail til salg@cornator.com, ring til os på: 70207970 eller udfyld formularen og lad os kontakte dig...